ONLINESTUDIES

Online Luxus menedzsment Mesterdiplomákat Keresése Franciaországban 2020/2021

A mester fokozat egy posztgraduális tanulmányi program, amely biztosítja a hallgatók mélyreható és nagyon speciális oktatást az általuk választott területen. Fogadása ilyen mértékű javíthatja álláskilátásaik diplomások finomításával a tudás és tapasztalat van az általuk választott területen.

A program, luxus menedzsment tanítja a diákoknak, sajátosságait a luxus piacon, és hogyan kell kezelni, és a piaci termékek. Tanfolyamok gyakran összpontosít a jelenlegi és a feltörekvő piacok és a fogyasztók, valamint a különböző ipari szegmensekben.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Luxus menedzsment Mesterképzések Franciaországban 2020/2021

1 Találatok Luxus menedzsment, Franciaország Filter

Mester divat és a luxus menedzsment

LISAA Paris
Masters
<
Részidős
Angol
On-line

Ez a kurzus felkészíti a diákokat, hogy legyen szakértői a divat és a luxus menedzsment. Felfedezik a teljes körű nemzetközi divatipar, a létrehozása egy gyűjtemény a szerveze ...

Tovább