ONLINESTUDIES

4 Luxus menedzsment Mester Online Mester Tekintsd meg

A mesterképzés megszerzése tipikusan fejlett kompetenciát mutat a tanulmányi területen. Az egyet lehet keresni egy fejlett diplomát ugyanazon a területen, mint az egyetemi tanulmány, vagy változhat az oktatási hangsúlyt. A főiskolai diplomát közös előfeltétele a mesterfokozat megszerzéséhez.

Mi a Master in Luxury Management? Ez a végzős diploma általában felkészíti a diákokat, hogy üzleti vezetők a luxus divat, áruk vagy utazási ipar. A diákok megtanulják az üzleti menedzsment technikákat a nagy értékű márkák és a márkához kapcsolódó luxus élmények kezelésére. Gyakran tanulmányozzák a magas színvonalú kiskereskedelmi tapasztalatok megteremtésére irányuló stratégiák tervezését és végrehajtását, értékesítési tevékenységet az érték- és árképzési stratégiák növelése érdekében. Megfelelőségi szempontból a diákok a nemzetközi védjegyengedélyezési és -hamisítási kérdésekre is összpontosítanak.

A mesterfokozatú hallgatók megismerhetik a marketing és a branding technikákat, amelyek minden típusú vállalkozásra vonatkoznak. Emellett megtudják az értékes védjegyek védelmét és a fenntartható üzleti modellek megteremtését, értékes készségeket minden iparágban.

A diplomás programban való részvétel költségei az iskolától függően változhatnak, és az idő mértéke az iskolai végzettség megszerzéséhez szükséges. A leendő hallgatók esetleg több iskolát kutathatnak, mielőtt a mester programját választanák.

A fejlett luxusmenedzsment-fokozatot kereső magánszemélyek nemzetközileg tekinthetnek luxuscikk-menedzsernek vagy nagykövetnek, kiskereskedelmi vásárlónak, divatbemutató szakembernek, promóternek vagy előremutatónak, behozatali vagy globális beszerzési menedzsernek, vizuális merchandisernek vagy digitális tervezőnek. A nemzetközi pénzügyi és könyvelési feladatokra összpontosítva a diplomások pénzügyi menedzser, kontroller vagy számviteli igazgatói pozíciókat is találhatnak. A licenccel kapcsolatos érdeklődésű diplomások kereshetnek pozíciókat védjegy-engedélyezési igazgatóként.

A menedzsment mesterképzése a luxus menedzsmentjében a világ legdivatosabb helyszínein jutalmazó karriert eredményezhet. Az online lehetőségek lehetővé teszik a diákok számára, hogy nemzetközi szinten tanuljanak otthonukból. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

4 Találatok Luxus menedzsment Filter

Master a Premium Design Management-ben

POLI.design
Mester
Masters
nov. 2021
<
Nappali
23 okt. 2021
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A szakosodott mester magában foglalja a luxuságazat újfajta marketing és menedzsmentjének tervezésével kapcsolatos kérdések elmélyítését, transzverzális tudományágak bevonásáv ...

Tovább

Mester Menedzsment és Marketing A Divat és Luxus

MIA Digital University
Masters
<
Nappali
<
Részidős
<
12 hónap
Angol
On-line

A divat- és luxusipar folyamatosan bővülő ágazat. A becslések szerint az ipar évente 7–9% között fog növekedni. Különösen Spanyolországot és az Egyesült Királyságot tartják a ...

Tovább

Online Mester Divat és Luxus Üzleti Menedzsment

GBSB Global Business School - Online programs
Masters
okt. 2021
<
Nappali
<
Részidős
<
9 hónap
Angol
On-line

Az Online Master a divat- és luxusüzemeltetésben olyan hallgatók számára készült, akiket érdekel az üzlet, a menedzsment, valamint a divat- és luxuscikk-ipar. A divat- és luxu ...

Tovább

Mester divat és a luxus menedzsment

LISAA Paris
Masters
<
Részidős
Angol
On-line

Ez a kurzus felkészíti a diákokat, hogy legyen szakértői a divat és a luxus menedzsment. Felfedezik a teljes körű nemzetközi divatipar, a létrehozása egy gyűjtemény a szerveze ...

Tovább