Filter
Masters
Képzés Típusa: Minden

2 Művészet Mesterképzés Online Mesterképzés Találd meg

A mesterfokozat olyan posztgraduális program, amely jellemzően követi a főiskolai program egy főiskolán vagy egyetemen. Összehasonlítva a főiskolai diplomát, a tanfolyam sokkal analitikusabb a természetben, azzal a várakozással, hogy a diplomások szerezni mester a saját tanulmányi területen.

Mi a mester a művészetben? Ez egy fokozat, amely jellemzően követi a tanfolyam egy alapképzés fokozatot, és magában foglalja a alaposabb elemzését művészeti fogalmak. A vizsgált művészeti formák lehetnek vizuális művészetek, például grafikai tervezés, fotózás, szobrászat és festészet, vagy előadó-művészetek, mint például a zene, a színház és a film. Egy mesterképzés ezen a területen tanulmányozhatja egy művészeti forma vagy kombináció technikáját, kultúráját és történelmét.

Sok előnye van ahhoz, hogy mesterképzést szerezzen a művészetben. A diplomások megnövekedett esélye a kapcsolódó foglalkozások folytatására, mivel ők a saját szakterületük hatóságainak minősülnek. Emellett várakozással tekinthetnek az értékek megteremtésére és a kreativitás ösztönzésére.

A helyszín, a tanulmányi terület és az intézmény csak néhány olyan dolog, amelyet a leendő hallgatónak figyelembe kell vennie a mester program befejezésének költségeinek becslésénél. Míg egy általános ballpark-alakzat alkalmas lehet tervezési célokra, meglehetősen nehéz számítani a felsőoktatásban rendelkezésre álló számos lehetőség alapján.

Azok, akik befejezik a mesterképzést a mester szintjén, sok izgalmas pozícióba indulhatnak. Ezen diplomák birtokosai maguk is olyan művészek lehetnek, mint a festők, szobrászok, fotósok és tervezők, akik saját alkotóközegükön keresztül rögzítik és bemutatják az ötleteket. Olyan előadóművészek is lehetnek, mint a hivatásos zenészek, színészek és rendezők. Sokan a jelenetek mögött is dolgoznak annak érdekében, hogy a művészet sikeresen eljusson a közönséghez. Ezek közé tartozhatnak múzeumi kurátorok, kiállítási tervezők és művészettörténészek.

Ha készen áll a mesterfokozat követésére, várakozással tekinthet többféle lehetőségre. Függetlenül attól, hogy a programot élő osztályteremben kívánja-e befejezni, vagy virtuális osztálytermet választani, lehetséges. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Művészet

Instituto Artes Visuales

A UCAM diploma Art and Communication egy saját címet a Katolikus Egyetem San Antonio Murcia (UCAM) a grafikai és a Web Design orientált mindazoknak, akik szeretnék, hogy ... [+]

A UCAM saját mester fokozatot Art and Communication egy külön címet Katolikus Egyetem San Antonio Murcia (UCAM) a grafikai tervezés és a Web-orientált, aki akar keresni egy főiskolai diplomát területén a digitális kommunikáció.

Két különálló első terület teljes egészében az a tudás, a fogalmi és gyakorlati területeken, hogy minden tervező tudja, hogyan kell kezelni, hogy integrálja a stúdióban vagy design ügynökség: reklámok, plakátok, katalógusok, szórólapok, plakátok, digitális retusálás, fejlesztés logomarca és a vállalati identitás.

A második terület elkötelezett a fordítását ez a tudás az interneten. Alapozza munka megvalósítása webes projektek szabványok alapján a hallgató tudja, hogy a fő web design nyelvek, mint a HTML és CSS, az UI-UX, Érzékeny tervezés alapjait, illetve WordPress.... [-]

Spanyolország Spain Online
Nyílt Beiratkozás
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul
LaBasad - Barcelona School of Arts & Design

Online Mesterképzésre Communication Arts Management célja a projekt végrehajtása szempontjából, ahol meg kell érteni, fogalmazzák meg és design eredeti és vonzó vizuális ... [+]

Online Master tanított SpanyolCélkitűzések a Mester

Online Mesterképzésre Art Direction Comuniciación célja a projekt végrehajtása szempontjából, ahol meg kell érteni, fogalmazzák meg és design eredeti és vonzó vizuális megoldásokat, amelyek javítják az üzenetet kommunikálni. A leglátványosabb még a legegyszerűbb weboldal audiovizuális gyártás, művészeti vezető hozzájárulása alapvető fontosságú. A végső cél a kurzus, hogy a hallgatók, akik képesek generálni cursen releváns ideias hogy csatlakozni márka az emberek, és formálja őket bármilyen kommunikációs csatornán.

Hangsúlyozzák a stratégiai kommunikáció, mint a faktoranalízis, differenciálódás és elhelyezése.Tanulja meg a képességek és funkciók művészeti igazgatója és kreatív realción más profilokat.Megfogalmazásához és az intézkedések végrehajtása többcsatornás közleménye mérlegelés a továbbítandó üzenetek és közönsége között.Hatékonyságának fokozása érdekében vizuálisan meggyőző üzenetet.Felügyeli és irányítja a termelési fázisban.Növelése kreatív és végrehajtó kapacitás fejlesztése gyakorlati projekteket.hozzáférési követelmények... [-]
Spanyolország Barcelona Spain Online
Nyílt Beiratkozás
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul