ONLINESTUDIES

Online Menedzsment irányítás Egyetemi Tanulmányok Keress Spanyolországban 2020/2021

A mester fokozat egy posztgraduális tanulmányi program, amely biztosítja a hallgatók mélyreható és nagyon speciális oktatást az általuk választott területen. Fogadása ilyen mértékű javíthatja álláskilátásaik diplomások finomításával a tudás és tapasztalat van az általuk választott területen.

Vezetői ellenőrzés lehet egy megfelelő lehetőség a diákok keres jobban a meglévő karrier vagy nyitott ajtók egy újat. A tanfolyamok segíthet a diákoknak fejleszteni a szükséges készségeket dolgozni pozíciókat, mint logisztikai igazgató és rendező minőség globális vállalatok.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Menedzsment irányítás Mesterdiplomák Spanyolországban 2020/2021

2 Találatok Menedzsment irányítás, Spanyolország Filter

Mester Pénzügyi Menedzsment és Kontrolling

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Masters
<
Részidős
<
750 órák
Spanyol
Spanish (Spain)
On-line

A pénzügyi irányítás és ellenőrzés Mestere felkészíti Önt, hogy vállalja a gazdasági-pénzügyi irányt, valamint hogy megtervezze és felügyelje a pénzügyi ellenőrzés osztályát. ...

Tovább

Online mester a pénzügyi menedzsment és vezetői ellenőrzés

EAE | Programas Distancia
Masters
<
Részidős
<
12 hónap
Spanyol
On-line

A résztvevők az online Mester a pénzügyi menedzsment és Management Control szerezzen pénzügyi látás szempontjából a menedzsment. E nézet képesek lesznek megbirkózni a változás ...

Tovább