ONLINESTUDIES.HU

9 Online Mesterképzés Mexikóban

A mester program egy koncentrált fokú, hogy azt mintegy két év classwork, a kutatás, és esetleg a dolgozat papír keresni. Ez a fejlett tanulmányi program lehetővé teszi a diákok, hogy tovább specializálódtak iskoláztatásról egy olyan területen, amely érdekli őket.

Mexikó az egyik leglátogatottabb turisztikai ország a világon. Az ország mind a trópusi és mérsékelt égövi a diákok a legjobb időt itt. Ha szeretne tanulni a tanfolyam a Nemzeti Autonóm Egyetem Mexikó, ez lesz a ragyogó élet sok szórakozás az országban is.

A Legjobb 9 Online Mesterképzés Mexikóban 2019/2020

Találat Filter

Mesterfokozat a kompetencia-alapú oktatásban (online diplomás)

Universidad Del Valle De Mexico
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Mexikó Mexikó város + 1 további

Ez az online mesterképzés lehetővé teszi, hogy elsajátítsa a kompetencia-megközelítés koncepcióit és módszereit, megfogalmazza és alkalmazza a tanítási és tanulási stratégiákat az akadémiai programok számára.

Mesterfokozat a minőségirányításban (diplomás online)

Universidad Del Valle De Mexico
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Mexikó Mexikó város + 1 további

Ismerje meg a hatékony eszközök, folyamatok és módszerek használatát a szervezetek minőségi folyamatainak folyamatos javítása érdekében.

Master of Business Administration (Online)

Universidad Del Valle De Mexico
On-line Nappali Részidős oktatás 3 félévek Kérj Információt Mexikó Mexikó város + 1 további

Ez az MBA lehetővé teszi a tudás és a menedzsment készségek megszerzését, hogy stratégiailag irányítsa a szervezeteket és értéket teremtsen a vállalatban egy multidiszciplináris üzleti környezetben és egyre inkább globalizált piacokon.

Mesterképzés gyermekek és serdülőkorúak klinikai pszichológiájában - Online

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2020 Spanyolország Barcelona Mexikó Culiacán + 3 további

A gyermekek és serdülők klinikai pszichológia mestere biztosítja azokat a technikai és személyes készségeket, amelyeket minden pszichológusnak szüksége van a kognitív-viselkedési irányultságú gyermek és serdülő népesség mentális egészségét befolyásoló rendellenességek értékelésére, diagnózisára, helyreállítására és megelőzésére. a siker maximális garanciái.

Mesterképzés klinikai és egészségügyi pszichológiában - Online

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Mexikó Culiacán

A mester a klinikai pszichológia és az online egészségügy átfogó és átfogó képzést nyújt minden olyan szempontból, amely befolyásolja a klinikai gyakorlatot. 1984 óta az ISEP tanítja ezt a programot, amely egyesíti a tudományos szigorúságot a szakmai gyakorlattal. A hallgató megtanulja a hatékony és felelős szakmai klinikai gyakorlat kialakításához szükséges technikai és személyes készségeket.

Master of Business Administration (online) (MGN-v)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
On-line Nappali Részidős oktatás 5 félévek Július 2020 Mexikó Monterrey Buenavista Mexikó város Zapopan Santa Fe + 5 további

Versenyképes szervezése és irányítása vállalkozások elsőbbségi tényezők a fejlődés egy ország. Ennek elérése érdekében elengedhetetlen a versenyképes látnokok, újítók, humanisták és ugyanabban az időben, vezetők, akik képesek szembenézni a globális kihívásokkal változó környezetben, egymással összefüggő és komplex üzleti.

MBA energia és a megújuló forrásokból (online) (mer-v)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Január 2020 Mexikó Morelia Santiago de Querétaro + 2 további

A fejlődő országok kezelése szükséges szolgáltatások és az energia felhasználás garantáltan a fenntartható fejlődés keretében. Ennek eléréséhez az innováció energiagazdálkodás, előnyben részesítve a megőrzése nem megújuló energiaforrások és elősegítik az alternatív energiaforrások.

Mesterképzésre oktatási technológia (online) (MTE-v)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
On-line Nappali Részidős oktatás 5 félévek Január 2020 Mexikó Monterrey Santa Fe Kolumbia Kolumbia Online Ecuador Ecuador Online Panama Panama Online Peru Peru Online + 10 további

Master program az oktatási technológia megfelel az aktuális igényeinek a tudásalapú társadalom, hogy gazdagítsa a szakmai oktatás és képzés területén az emberi erőforrás a legújabb és a fejlett technológia használata a tanítási folyamatok tanulás és a képzés, mind a különböző iskolai szintek és az állami és magánvállalatok, amelyek lehetővé teszik egy holisztikus fejlesztése a diákok és alkalmazottak.

Master of Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység (MIP) (online)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Július 2020 Mexikó Monterrey + 1 további

Az egyik megoldandó kihívás által kínált szervezetek jelenleg elsősorban a termelő a stratégiai partnerekkel, a versenyképesség növelése, hatása a költségek és a piaci igények; és válaszol a komplex és váratlan problémákat. Ezért a Master program Engineering szakirányú Quality Systems és a termelékenység indokolt, igényeire reagáló, a környezet, hozzájárulva a hatékonyság területén az ellátási lánc, a minőség folyamatos javítását és menedzsment technika.