ONLINESTUDIES.HU

368 Online Mesterképzés Tekintsd meg Nyugat-Európa

Mester fok iskolai programok állnak rendelkezésre személyesen, online, vagy távoktatási programok számos felsőoktatási intézmények. Jövedelemszerzési ez felsőfokú lehetővé teheti a diákok szert jobb megértése és a megnövekedett szakmai tapasztalat érdeklődési területük.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Mesterdiploma Nyugat-Európa Online

Találat Filter

Executive Mester Nemzetközi Üzleti (100% online) - francia pályán

ESCP Europe
On-line Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Spanyolország Spain Online

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy online program, amely 14 szakirányú menedzsment és vezető projekt végén Master. Ezek a kurzusok biztosítják a szükséges készségeket a nemzetközi piacokon tevékenykedő vállalat számos stratégiai területén.

Master in International Business Management

OBS International - Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona + 1 további

A mesterképzésre Nemzetközi Üzleti spanyol edzünk, hogy legyen egy profi nemzetközi látás, képes kezelni a vállalatok felé tartó nemzetközi vagy külföldön működnek. Egy profi, hogy mesterek a pénzügyi, stratégiai és irányítási környezetet, amelyben a nemzetközi üzleti történik. A posztgraduális nemzetközi üzleti OBS-UB, ha megszerzi a szükséges kompetenciák és ismeretek sikeresen szembenézni a változásokat az üzleti folyamatok és a nemzetközivé hatékony stratégiai menedzsment, valamint növeli a versenyképesség és a nemzetközi foglalkoztathatóság.

Mester a digitális marketingben az E-kereskedelemben vagy az értékesítésben

Instituto Europeo de Posgrado - España
On-line Részidős oktatás 1500 órák Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spain Online

Ezt a mestert képzett szakemberek, szektoruk vezetői hozzák létre, akik gyakorlati módon és a legújabb multimédiás erőforrások támogatásával megtanítják Önt a digitális marketing legújabb trendjeire, lehetővé téve Önnek az értékesítésre vagy az e-kereskedelemre specializálódását. .

A nemzetközi kapcsolatok vezetője (online)

Queen Mary Online
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság London

Ez a Masters program középpontjában a hagyományos földrajzi területeken a nemzetközi kapcsolatok, valamint a feltörekvő térségek az érdeklődés a fejlődő világban. Tárgyalja a történelmi jelentőségű a globalizáció és hogyan kapcsolódik számos kulcsfontosságú kérdések a nemzetközi kapcsolatok ma.

Oktatási Master (M.Ed.)

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Tanuljon meg új módszerekkel, a hagyományos brit felsőoktatáson túl, miközben megosztja a legjobb gyakorlatokat és fejleszti ismereteit a társaikkal és az oktatási szakemberekkel együtt. A folyamatos szakmai fejlődéssel létrehozott program tartalmát az UK Professional Standards Framework (UKPSF) is összekapcsolja.

Online mester fokozatot fényképezés

Flexible Learning with Falmouth University
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság Saint Ives

A MA a fotózásban úgy van felépítve, hogy felkészítse Önt a tudás, a megértés és a készségek, hogy teljes mértékben részt vegyenek a technológiai és társadalmi fejlődését a médium, és sikeres a versenyképes és összetett alkotó iparágakban.

Master Vezetés és Menedzsment

IUBH Online
On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A vezetői és vezetői képességekkel rendelkező szakembereknek képesnek kell lenniük arra, hogy alkalmazkodni tudjanak vállalkozásukhoz a gyors változásokhoz, és nemzetközi szinten a vezetők biztosítsák a munkaerő továbbfejlesztését.

Mesterfokozat a kínai, mint idegen nyelv tanításában az iskolai környezetben / kínai, mint második nyelvtanítás

Université d'Artois
On-line Részidős oktatás 2 év Szeptember 2019 Franciaország Arras

A mesterképzés a kínai nyelvtanítás második nyelveként az iskolai környezetben (CLE / CLS) a diákokat iskolákban, nyelvközpontokban, kulturális részlegekben és nagykövetségekben oktatja. A tanítási gyakorlatok segítik a tanulókat abban, hogy megerősítsék az Aldova Egyetemen tanultakat.

Mester a szoftverfejlesztés beágyazott rendszerekben

Fraunhofer Academy
On-line Részidős oktatás 4 félévek Október 2019 Németország Munich

A Fraunhofer Institute for Experimental Software Engineering IESE egyedülálló részmunkaidős mesterképzés, amely elsősorban fut, mint egy távoktatási program a távolság és Nemzetközi Tanulmányok Központ (DISC) a.

Online mesterképzés M.Mus Népszerű zenei előadás

Academy of Music & Sound Online
On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság Edinburgh + 1 további

A London Music College és a Nyugat-Londoni Egyetemmel közösen kialakították az AMSonline M.Mus Népszerű Zenei Előadást a kortárs zenészek igényeinek kielégítésére gyakorlati, tudományos és szakmai alapon, a magasan képzett szakemberek által ipar.

Master of Science in Performance Coaching (Online)

Setanta College
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 84 hetek Szeptember 2019 Írország Ireland Online

A program egyik fő célja, hogy lehetővé tegye a szakemberek számára, hogy a különböző területeken lévő ismereteket integrálják a teljesítmény-megoldások generálásába. Ez a Master of Science alapja az olyan makro- és mikrotervezési döntéseknek, amelyek a hatékony teljesítmény coachingot támasztják alá. A program magában foglalja a sport és a testmozgás fontos területét, amelynek célja, hogy kiterjessze a tanuló képességeit és kompetenciáit mind a testmozgás, mind a táplálkozástudomány területén, a bizonyítékokon alapuló tudomány használatával.

Mester a sport menedzsment Online

Johan Cruyff Institute
On-line Részidős oktatás 13 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

A fő cél a Mester Sport Management, hogy a vonat, hogy használd eszközök segítenek Önnek abban, üzleti lehetőségek, stratégiákat, várható változásokat, az erőforrások optimalizálása és elemzi megfontoltan nélkül az akadályokat az idő vagy hely és kiigazítása a lépést a tanulmány az egyéni munkaterhelés és a rendelkezésre állás.

Online MAM a fenntartható vendéglátásban

Sustainability Management School
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 36 hónap Október 2019 Svájc Switzerland Online + 1 további

Online programunk 100% -ban online, és ugyanolyan elismeréssel rendelkezik, mint az On-Campus program. Innovatív, praktikus és a valós világhoz igazodva, a fenntartható vendéglátás menedzsment online MBA célja, hogy hatással legyen a jövőbeni karrierjére ebben az élénk iparágban. A kiemelkedő tudományterület a szakterületről érkezik, jelentős tapasztalattal rendelkezik a fenntartható projektekben és az üzleti stratégiában, amely a vendéglátásra összpontosít.

Mester az innováció és a turizmus Marketing Online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
On-line Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Spanyolország Spain Online

A mester az innovációs és turisztikai marketing online tanfolyam célja azoknak az egyéneknek, akik ugyanazt a szenvedélyt az innováció, a technológia és a marketing kultúra területén alkalmazzák a turisztikai szervezetekben, mint hagyományos diákok.

Online Master az Innovációs Gazdaságban, Menedzsmentben és Technológiában

University of Alcalá
On-line Részidős oktatás 1 év Október 2019 Spanyolország Alcala de Henares

Ez az innovációs közgazdaságtan, menedzsment és technológia mesterképzés a vezetők és a szakemberek számára, akik az innováció és a technológia legújabb fejlesztéseit keresik a digitális és szervezeti átalakulás vezetésében üzleti tevékenységükben.