ONLINESTUDIES.HU

383 Online Mesterképzés Tekintsd meg Nyugat-Európa

Mester fok iskolai programok állnak rendelkezésre személyesen, online, vagy távoktatási programok számos felsőoktatási intézmények. Jövedelemszerzési ez felsőfokú lehetővé teheti a diákok szert jobb megértése és a megnövekedett szakmai tapasztalat érdeklődési területük.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Mesterdiploma Nyugat-Európa Online

Találat Filter

Executive Mester Nemzetközi Üzleti (100% -ban online) - angol pályán

ESCP Europe
On-line Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Spanyolország Spanyolország Online

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy olyan online program, amely 14 vezetői és vezető tanfolyamot tartalmaz. Ezek felkészítik Önt a nemzetközi piacokon kereskedő vállalat számos stratégiai területe számára szükséges készségekre.

A nemzetközi kapcsolatok vezetője (online)

Queen Mary Online
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság London

Ez a Masters program középpontjában a hagyományos földrajzi területeken a nemzetközi kapcsolatok, valamint a feltörekvő térségek az érdeklődés a fejlődő világban. Tárgyalja a történelmi jelentőségű a globalizáció és hogyan kapcsolódik számos kulcsfontosságú kérdések a nemzetközi kapcsolatok ma.

Master in International Business Management

OBS International - Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona + 1 további

A mesterképzésre Nemzetközi Üzleti spanyol edzünk, hogy legyen egy profi nemzetközi látás, képes kezelni a vállalatok felé tartó nemzetközi vagy külföldön működnek. Egy profi, hogy mesterek a pénzügyi, stratégiai és irányítási környezetet, amelyben a nemzetközi üzleti történik. A posztgraduális nemzetközi üzleti OBS-UB, ha megszerzi a szükséges kompetenciák és ismeretek sikeresen szembenézni a változásokat az üzleti folyamatok és a nemzetközivé hatékony stratégiai menedzsment, valamint növeli a versenyképesség és a nemzetközi foglalkoztathatóság.

A közigazgatás online mesterei

University of Birmingham Online
On-line Részidős oktatás 30 hónap Március 2020 Egyesült Királyság UK Online

Vezess pozitív változást, tanulmányozza a legújabb nemzetközi gondolkodásmódot és a mester egyedülálló közszféra stratégiáját a Birminghami Egyetem 100% -os online közigazgatásmestereivel.

Oktatási Master (M.Ed.)

University of Essex Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság UK Online

Tanuljon meg új módszerekkel, a hagyományos brit felsőoktatáson túl, miközben megosztja a legjobb gyakorlatokat és fejleszti ismereteit a társaikkal és az oktatási szakemberekkel együtt. A folyamatos szakmai fejlődéssel létrehozott program tartalmát az UK Professional Standards Framework (UKPSF) is összekapcsolja.

Online mesterképzés M.Mus Népszerű zenei előadás

Academy of Music & Sound Online
On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Edinburgh + 1 további

A London Music College és a Nyugat-Londoni Egyetemmel közösen kialakították az AMSonline M.Mus Népszerű Zenei Előadást a kortárs zenészek igényeinek kielégítésére gyakorlati, tudományos és szakmai alapon, a magasan képzett szakemberek által ipar.

Online mester fokozatot fényképezés

Flexible Learning with Falmouth University
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Egyesült Királyság Saint Ives

A MA a fotózásban úgy van felépítve, hogy felkészítse Önt a tudás, a megértés és a készségek, hogy teljes mértékben részt vegyenek a technológiai és társadalmi fejlődését a médium, és sikeres a versenyképes és összetett alkotó iparágakban.

Mesterfokozat a kínai, mint idegen nyelv tanításában az iskolai környezetben / kínai, mint második nyelvtanítás

Université d'Artois
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Franciaország Faliszőnyeg

A mesterképzés a kínai nyelvtanítás második nyelveként az iskolai környezetben (CLE / CLS) a diákokat iskolákban, nyelvközpontokban, kulturális részlegekben és nagykövetségekben oktatja. A tanítási gyakorlatok segítik a tanulókat abban, hogy megerősítsék az Aldova Egyetemen tanultakat.

Master of Science in Performance Coaching (Online)

Setanta College
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 84 hetek Kérj Információt Írország Írország Online

A program egyik fő célja, hogy lehetővé tegye a szakemberek számára, hogy a különböző területeken lévő ismereteket integrálják a teljesítmény-megoldások generálásába. Ez a Master of Science alapja az olyan makro- és mikrotervezési döntéseknek, amelyek a hatékony teljesítmény coachingot támasztják alá. A program magában foglalja a sport és a testmozgás fontos területét, amelynek célja, hogy kiterjessze a tanuló képességeit és kompetenciáit mind a testmozgás, mind a táplálkozástudomány területén, a bizonyítékokon alapuló tudomány használatával.

Online Master az Innovációs Gazdaságban, Menedzsmentben és Technológiában

University of Alcalá
On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alcala de Henares + 2 további

Ez az innovációs közgazdaságtan, menedzsment és technológia mestere azoknak a hallgatóknak, vezetőknek és szakembereknek szól, akik az innováció és a technológia legújabb előrelépéseit keresik digitális és szervezeti átalakulás vezetéséért az üzleti életükben vagy szervezeteikben. Munkaidő: hetente 5-10 óra. Regisztráljon október 30. előtt az Innovation.master@uah.es címen

Mester a szoftverfejlesztés beágyazott rendszerekben

Fraunhofer Academy
On-line Részidős oktatás 4 félévek Október 2019 Németország München Kassel + 1 további

A Fraunhofer Institute for Experimental Software Engineering IESE egyedülálló részmunkaidős mesterképzés, amely elsősorban fut, mint egy távoktatási program a távolság és Nemzetközi Tanulmányok Központ (DISC) a.

Master's Degree Programme in Digital Health

Savonia University of Applied Sciences
On-line Részidős oktatás 2 - 3 év Augusztus 2020 Finnország Kuopio Ekenäs + 1 további

Mester a sport menedzsment Online

Johan Cruyff Institute
On-line Részidős oktatás 13 hónap Február 2020 Spanyolország Barcelona

A fő cél a Mester Sport Management, hogy a vonat, hogy használd eszközök segítenek Önnek abban, üzleti lehetőségek, stratégiákat, várható változásokat, az erőforrások optimalizálása és elemzi megfontoltan nélkül az akadályokat az idő vagy hely és kiigazítása a lépést a tanulmány az egyéni munkaterhelés és a rendelkezésre állás.

Mester Vendéglátás Menedzsment Online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
On-line Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spanyolország Online

A Hotel Hospitality Online Master's célja, hogy felajánlja a diákoknak, hogy a nemzetközi vendéglátással foglalkozó vállalatok legmagasabb szintű vezetői számára a személyi és szakmai fejlődésüket a legmagasabb szintű vezetők számára elérhessék.

Master of Leadership Fejlesztési Pénzügy - Online

Frankfurt School of Finance & Management
On-line Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Németország Frankfurt

Növelje karrierjét nemzetközi vezetéssel. A Master of Leadership fejlesztési pénzügyek online program célja a feltörekvő vezetők, akik szenvedélyesen a pénzügyek és a szerepek finanszírozása játszik katalizátorként a gazdasági fejlődés és a növekedés a feltörekvő gazdaságok világszerte.