ONLINESTUDIES.HU

251 Online Mesterképzés Spanyolországban

Azok, akik érdeklődnek a mesterfokozatot is sokféle lehetőség nyílt számukra. Ez diplomát általában követett befejezése után a bachelor program lehet ajánlani különböző területeken. Minden program változhat iskolánként.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb 251 Online Mesterdiploma Spanyolországban 2019

Találat Filter

Executive Mester Nemzetközi Üzleti (100% -ban online) - angol pályán

ESCP Europe
On-line Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2019 Spanyolország Spain Online

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy olyan online program, amely 14 vezetői és vezető tanfolyamot tartalmaz. Ezek felkészítik Önt a nemzetközi piacokon kereskedő vállalat számos stratégiai területe számára szükséges készségekre.

Master in International Business Management

OBS International - Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona + 1 további

A mesterképzésre Nemzetközi Üzleti spanyol edzünk, hogy legyen egy profi nemzetközi látás, képes kezelni a vállalatok felé tartó nemzetközi vagy külföldön működnek. Egy profi, hogy mesterek a pénzügyi, stratégiai és irányítási környezetet, amelyben a nemzetközi üzleti történik. A posztgraduális nemzetközi üzleti OBS-UB, ha megszerzi a szükséges kompetenciák és ismeretek sikeresen szembenézni a változásokat az üzleti folyamatok és a nemzetközivé hatékony stratégiai menedzsment, valamint növeli a versenyképesség és a nemzetközi foglalkoztathatóság.

Mester a sport menedzsment Online

Johan Cruyff Institute
On-line Részidős oktatás 13 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona

A fő cél a Mester Sport Management, hogy a vonat, hogy használd eszközök segítenek Önnek abban, üzleti lehetőségek, stratégiákat, várható változásokat, az erőforrások optimalizálása és elemzi megfontoltan nélkül az akadályokat az idő vagy hely és kiigazítása a lépést a tanulmány az egyéni munkaterhelés és a rendelkezésre állás.

Mester Vendéglátás Menedzsment Online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
On-line Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spain Online

A Hotel Hospitality Online Master's célja, hogy felajánlja a diákoknak, hogy a nemzetközi vendéglátással foglalkozó vállalatok legmagasabb szintű vezetői számára a személyi és szakmai fejlődésüket a legmagasabb szintű vezetők számára elérhessék.

Online Master az Innovációs Gazdaságban, Menedzsmentben és Technológiában

University of Alcalá
On-line Részidős oktatás 1 év Október 2019 Spanyolország Alcala de Henares

Ez az innovációs közgazdaságtan, menedzsment és technológia mesterképzés a vezetők és a szakemberek számára, akik az innováció és a technológia legújabb fejlesztéseit keresik a digitális és szervezeti átalakulás vezetésében üzleti tevékenységükben.

Online Master digitális marketing és e-kereskedelem Tourist

Euroaula Barcelona
On-line Részidős oktatás 9 hónap Október 2019 Spanyolország Barcelona

A Mester Digital Marketing és kereskedelem Tourist egy olyan program, amelynek célja, hogy szakemberek képzése, hogy képes legyen megbirkózni a versenyképes környezet és a növekvő piacok globalizációja, amelyek olyan új technológiákat. Ez az új technológiai környezet jellemzi a versenyképesség növelése, csökkentése termékek életciklusa és a megnyitása új lehetőségeket.

Online mester a divat és a luxus üzleti menedzsment

GBSB Global Business School - Online programs
On-line Nappali Részidős oktatás 9 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spain Online Madrid + 2 további

Az online mester a divat és luxus üzleti menedzsment célja a diákok, akik érdeklődnek az üzleti, menedzsment és a divat és a luxuscikkek iparág. A Fashion & Luxury Business Management Online Mester felkészíti a diákokat egy nemzetközi karrierre, ahol nagy és kis divat- és luxus cégek dolgoznak Európában és a világ minden táján.

Mester digitális marketing és az online stratégia

Spain Business School
On-line Részidős oktatás 10 találd meg a neked való juris doctor képzést Kérj Információt Spanyolország Madrid

Azoknak szól, akik a szakemberek kell, hogy építsék be az üzleti stratégiák új ügyfelek csatorna használata: digitális. És persze, hogy minden vállalkozó, akiknek ismerniük kell az előnyöket az interneten, akár azért, mert felmászik egy e-kereskedelem, vagy azért, mert szeretné átalakítani, vagy alkalmazkodni a hagyományos üzleti digitális ...

Mester Az Emberi Erőforrás

OBS Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona Madrid + 2 további

Master in Management és emberi erőforrás menedzsment OBS fejleszteni alapvető műszaki ismereteket, hogy meg kell birkózni, mint Osztály vezetője, elsajátítva a szükséges vezetői képességek, amelyek lehetővé teszik, hogy eredményesen csapat ember. A program segít beállítani a cselekvési irányokat, hatékony eredményeket munkájuk menedzsment és ...

A Megújuló Energia Mester

IMF Business School
On-line Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid

Az IMF megújuló energiáinak mestere arra törekszik, hogy képezze a szakembereket a megújuló energiaforrások különböző területeken történő fejlesztéséhez és megvalósításához szükséges ismeretekkel és technikákkal: adminisztrációs, üzleti vagy energiaipar.

Mesterképzés gyermekek és serdülőkorúak klinikai pszichológiájában - Online

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2019 Spanyolország Barcelona Mexikó Culiacán + 3 további

A gyermekek és serdülők klinikai pszichológia mestere biztosítja azokat a technikai és személyes készségeket, amelyeket minden pszichológusnak szüksége van a kognitív-viselkedési irányultságú gyermek és serdülő népesség mentális egészségét befolyásoló rendellenességek értékelésére, diagnózisára, helyreállítására és megelőzésére. a siker maximális garanciái.

Mester a tőzsdén és a pénzügyi piacokon

Instituto Europeo de Posgrado - Colombia
On-line Részidős oktatás 14 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid Spain Online + 1 további

Ez a mester a pénzügyi és gazdasági térség szakembereit képezi, a pénzügyi eszközök elemzéséhez és kezeléséhez szükséges eszközökkel foglalkozik. A cél a pénzügyi piacok és a tőzsde elméleti és gyakorlati ismereteinek elérése.

Mesterképzés a bűnügyi pszichopatológiában: interdiszciplináris értékelés és beavatkozás

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Madrid Zamora + 2 további

A bűnügyi pszichopatológia mesterképzése: Az interdiszciplináris értékelés és beavatkozás a Pegasus Egyetem II. Szintű (második szintű) hivatalos szintje, amely a doktori képzéshez való hozzáférést biztosítja a Bolognai Tervhez és az Európai Felsőoktatási Térséghez való alkalmazkodás és befogadás miatt (ESHE).

MA alkalmazott nyelvészet a tanítás az angol

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
On-line Részidős oktatás 25 - 30 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Barcelona

MA Alkalmazott Nyelvészeti az oktatás az angol mint idegen nyelv - Hozzájárulás ehhez a University of Jaén kínált a szponzori a Fundación Universitaria Iberoamericana ....

Mester Az Emberi Erőforrás

EAE | Programas Distancia
On-line Részidős oktatás 12 hónap Szeptember 2019 Spanyolország Spain Online

Ma, az emberek kezelése elkötelezettség alkalmazottak fejlődését egy átfogó stratégia a vállalat. Azok az e feladat ellátására, mint tudjuk, a Mester Humán Erőforrás kell fejleszteni a készségek és ismeretek szükségesek, hogy a stratégiai döntéseket, amely segít megtalálni az egyensúlyt az eredményeket az egyes szakmai és szervezeti célok.