ONLINESTUDIES.HU

258 Online Mesterképzés Spanyolországban

Azok, akik érdeklődnek a mesterfokozatot is sokféle lehetőség nyílt számukra. Ez diplomát általában követett befejezése után a bachelor program lehet ajánlani különböző területeken. Minden program változhat iskolánként.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb 258 Online Mesterdiploma Spanyolországban 2019/2020

Találat Filter

Executive Mester Nemzetközi Üzleti (100% -ban online) - angol pályán

ESCP Europe
On-line Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Spanyolország Spanyolország Online

A Nemzetközi üzleti Menedzser (EMIB) egy olyan online program, amely 14 vezetői és vezető tanfolyamot tartalmaz. Ezek felkészítik Önt a nemzetközi piacokon kereskedő vállalat számos stratégiai területe számára szükséges készségekre.

Master in International Business Management

OBS International - Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona + 1 további

A mesterképzésre Nemzetközi Üzleti spanyol edzünk, hogy legyen egy profi nemzetközi látás, képes kezelni a vállalatok felé tartó nemzetközi vagy külföldön működnek. Egy profi, hogy mesterek a pénzügyi, stratégiai és irányítási környezetet, amelyben a nemzetközi üzleti történik. A posztgraduális nemzetközi üzleti OBS-UB, ha megszerzi a szükséges kompetenciák és ismeretek sikeresen szembenézni a változásokat az üzleti folyamatok és a nemzetközivé hatékony stratégiai menedzsment, valamint növeli a versenyképesség és a nemzetközi foglalkoztathatóság.

Online Master az Innovációs Gazdaságban, Menedzsmentben és Technológiában

University of Alcalá
On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Nyílt Beiratkozás Spanyolország Alcala de Henares + 2 további

Ez az innovációs közgazdaságtan, menedzsment és technológia mestere azoknak a hallgatóknak, vezetőknek és szakembereknek szól, akik az innováció és a technológia legújabb előrelépéseit keresik digitális és szervezeti átalakulás vezetéséért az üzleti életükben vagy szervezeteikben. Munkaidő: hetente 5-10 óra. Regisztráljon október 30. előtt az Innovation.master@uah.es címen

Mester a sport menedzsment Online

Johan Cruyff Institute
On-line Részidős oktatás 13 hónap Február 2020 Spanyolország Barcelona

A fő cél a Mester Sport Management, hogy a vonat, hogy használd eszközök segítenek Önnek abban, üzleti lehetőségek, stratégiákat, várható változásokat, az erőforrások optimalizálása és elemzi megfontoltan nélkül az akadályokat az idő vagy hely és kiigazítása a lépést a tanulmány az egyéni munkaterhelés és a rendelkezésre állás.

Mester Vendéglátás Menedzsment Online

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
On-line Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spanyolország Online

A Hotel Hospitality Online Master's célja, hogy felajánlja a diákoknak, hogy a nemzetközi vendéglátással foglalkozó vállalatok legmagasabb szintű vezetői számára a személyi és szakmai fejlődésüket a legmagasabb szintű vezetők számára elérhessék.

Professzionális mester a GIS-ben (GEOINFORMÁTICA ÉS GIS / GEOSPACIAL ANALÍZIS PROGRAMOZÁSA)

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
On-line Nappali Részidős oktatás 19 hónap November 2019 Spanyolország Girona + 1 további

A földrajzi információ stratégiai elem a mai társadalomban. Növekszik a földrajzi információs rendszerek (GIS) beépítése a vállalatokba és intézményekbe, csakúgy, mint a képzett szakemberek iránti igény a geoinformációs projektek irányításához. Ebben az összefüggésben az UNIGIS program a GIS szakmai mesterfokozatát kínálja azzal a céllal, hogy fejlessze és új ismereteket szerezzen a térinformatikai információk kezelésével, elemzésével és kezelésével kapcsolatban, és adaptálja azokat a munka világának igényeihez.

Online mester a nemzetközi üzleti menedzsmentben

GBSB Global Business School - Online programs
On-line Nappali Részidős oktatás 9 - 12 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spanyolország Online Madrid + 2 további

A GBSB Global Business School Spanyolország vezető felsőoktatási intézménye, amely a kultúrában változatos és a nemzetközi üzleti életben igen tapasztalt. Az online mester nemzetközi üzleti menedzsment gondosan tervezték, hogy dolgozzon a tehetséges és kíváncsi diákok a jövőbeli globális szakemberek, akik képesek kezelni a kihívásokat, amelyekkel a multinacionális vállalatok világszerte.

Online Master digitális marketing és e-kereskedelem Tourist

Euroaula Barcelona
On-line Részidős oktatás 9 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona

A Mester Digital Marketing és kereskedelem Tourist egy olyan program, amelynek célja, hogy szakemberek képzése, hogy képes legyen megbirkózni a versenyképes környezet és a növekvő piacok globalizációja, amelyek olyan új technológiákat. Ez az új technológiai környezet jellemzi a versenyképesség növelése, csökkentése termékek életciklusa és a megnyitása új lehetőségeket.

Mester a Big Data és az Analytics területén

Three Points Digital Business School
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 12 hónap November 2019 Spanyolország Spanyolország Online + 1 további

Változtassa meg a szervezet elemzési módját, hogy átalakuljon adatközpontú vállalattá. Online program azzal a lehetőséggel, hogy személyesen tartózkodjon Barcelonában

MA online marketing és e-kereskedelem

OBS Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Spanyolország Barcelona Madrid + 2 további

Annak ellenére, hogy a globális gazdasági válság környezetben, a digitális piac fejlődik évről évre egyre egyik fő növekedés motorjai. A sebesség, amellyel az új technológiák igazodnak nincs történelmi összehasonlításban. Míg a rádió vette harmincnyolcz év kapok a közönség az ötven millió ember és tizenhárom TV, internet sikerült, így ...

Online Mester a NeuroMarketingben

ESCO E-Universitas
On-line Nappali Részidős oktatás 9 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Granada + 1 további

A neuromarketing egy kvalitatív ugrás, amely nagymértékben gazdagítja a hagyományos marketingt, a Neuroscience (az agy biológiáját, viselkedésünket, érzelmeinket és reakcióit tanulmányozó tudomány) előmozdításának köszönhetően. Ez a tudományág a fogyasztók agyának mélységéből adódóan magyarázza hozzáállásukat, érzelmeiket, preferenciáikat, impulzusaikat és viselkedésüket, hogy alkalmazzák őket a marketingben, ami különösen fontos a kommunikációval kapcsolatos döntéshozatal során. Végül, ez a neuromarketing online mester biztosítja az alapvető eszközöket a növekvő és felgyorsult kereslet kielégítésére képes szakemberek frissítéséhez.

Mesterképzés gyermekek és serdülőkorúak klinikai pszichológiájában - Online

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Szeptember 2020 Spanyolország Barcelona Mexikó Culiacán + 3 további

A gyermekek és serdülők klinikai pszichológia mestere biztosítja azokat a technikai és személyes készségeket, amelyeket minden pszichológusnak szüksége van a kognitív-viselkedési irányultságú gyermek és serdülő népesség mentális egészségét befolyásoló rendellenességek értékelésére, diagnózisára, helyreállítására és megelőzésére. a siker maximális garanciái.

Menedzsment és Humán Erőforrás Menedzsment Master

IMF Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid + 1 további

A menedzsment és humán erőforrás menedzsment posztgraduális végzettségű szakemberek több munkalehetőséggel rendelkeznek. Ezeknek a HR-szakértőknek a ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy átadja a szervezetek tudását és az agilis és innovatív készségeket

Mester a projektmenedzsmentben

Instituto Europeo de Posgrado - España
On-line Részidős oktatás 1500 órák Nyílt Beiratkozás Spanyolország Madrid

Ez a mester a Project Management Professional szimulátort (PMP) tartalmazza a Project Management Institute® tanúsítványának elkészítésére és a Bureau Veritas által kiadott ISO21500 belső ellenőr tanúsítvány beszerzésére.

Mesterképzés az infrastruktúrák és pénzügyi modellek irányításában és finanszírozásában

Structuralia
On-line Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Spanyolország Alcobendas

Miért érdemes a mesterképzést kezelni és finanszírozni az infrastruktúrákat és a pénzügyi modelleket? Tudni fogja, hogy a projektek alapvető szempontjai, például a Finanszírozás.