ONLINESTUDIES.HU

137 Online Mester az Amerikai Egyesült Államokban

A master program is fel lehet ajánlani a különböző területeken, így a diákok szinte bármilyen témában, hogy fokozzák a tudás és javítja az adatait. Az ilyen mértékű általában úgy 1-3 éve, így, bár a követelmények eltérőek lehetnek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb 137 Online Mesterképzés az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Találat Filter

Mester az Egészségügyi Szolgáltatások Menedzsment (MPA)

Mercy College
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry USA Online + 2 további

Az egészségügyben és a karrierlehetőségek előmozdítása Az egészségügyi vezetők kulcsszerepet játszanak a mai gyorsan változó egészségügyi környezetben.

Online Master of Applied Leadership

Arizona State University - Thunderbird School of Management
On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Phoenix + 1 további

A világ innovatív. A technológia megváltoztatja az élet és a munka módját. Ahhoz, hogy sikerüljön az új paradigmában, ahol a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia minden iparági gyakorlatot még soha nem képzelte el, elengedhetetlen a vezetés újraélesztett márka. A technológiai átalakulás világában a Thunderbird éles, etikus vezetőket fejleszt, akik képesek fenntartható vállalkozások, gazdaságok, kultúrák és környezet kialakítására.

Közigazgatás mpa

Old Dominion University
On-line Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Norfolk

Ha már van tapasztalata a közszférában, Odú a MPA program az Ön számára a lehetőséget, hogy növeli a szakmai ismeretek, készségek és képességek, hogy előre a karrier. Akkor is, ha kevés vagy semmilyen tapasztalat ezen a területen, akkor egy alapot a jövőbeni siker ilyen mértékű ...

MEd a tananyagban

Concordia University Portland
On-line Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Portland

A tanuló életének megváltoztatása: Segíts a diákoknak, akiket a traumák érintettek, és a Concordia MEd-jével gazdagodnak. A trauma nem diagnosztizálható egyetlen, egyértelműen meghatározott tünettel. És bármilyen típusú eseményből származhat - a válás, az orvosi eljárás és a zaklatás csak néhány példa. Valószínűsíthető, hogy legalább egy diák van - ha nem is jobban - a trauma. A jó hír, segíthet. MEd a tantervben

Szakmai mesterképzés az emberi erőforrás menedzsmentben

Rutgers School of Management and Labor Relations
On-line Nappali Részidős oktatás 18 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Piscataway Township + 1 további

A Rutgers Online professzionális mesterképzés humánerőforrás-menedzsment (MHRM) programjában a humánerőforrás-szakemberek és a 4 éves tapasztalattal rendelkező vezetők / felügyelők számára készült, akik arra törekszenek, hogy karrierjüket vezető HR vagy vezetői pozíciókba helyezzék.

Információ- és adattudományi Master

UC Berkeley School of Information
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Berkeley

Az informatikai és adat-tudomány mestere (MIDS) egy online szakirány a szakemberek számára, akik vezető szerepet töltenek be az adat-tudomány területén. A program multidiszciplináris megközelítést tartalmaz, amely magában foglalja a teljes adat életciklusát, az adatok tervezésétől és összegyűjtésétől az eredmények elemzéséig és bemutatásáig.

MSL: megfelelés és kockázatkezelés

Thomas Jefferson School of Law
On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Diego + 1 további

A hallgatók megismerhetik a pénzügyi megfelelés a pénzügyi intézmények és a kockázatkezelésre is. A növekvő állami szabályozás terén, ez a növekvő foglalkoztatás és egy érett időt ismereteket szerezni az arénában.

A szociális munka mestere

Our Lady of the Lake University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 3 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Antonio + 1 további

Szűzanya a Lake Egyetem Worden School of Social Service, kínál elismert Master of Social Work diplomát program teljesen online, így a dolgozó felnőttek számára a lehetőséget, hogy ez a karrierépítés és a szolgáltatás-orientált hitelesítő függetlenül attól, hogy hol laknak. A CSWE-akkreditált MSW az Egyesült Államokban az egyetlen három szociális munkás mesterképzés, amely a spanyol gyerekeknek és családoknak nyújtott szolgáltatásokat, a nemzet leggyorsabban növekvő demográfiai közösségét hangsúlyozza.

Közigazgatási Mester

Seton Hall University Online
On-line Részidős oktatás 24 - 36 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok South Orange

A Seton Hall Egyetem nonprofit menedzsmentjével foglalkozó online MPA alapítványt biztosít a közigazgatás minden vonatkozásában, amely a nonprofit vagy kormányzati szervezet hatékony vezetőjének vagy vezetőjének szolgál.

Ellátási lánc menedzsment mestere (MSCM)

North Dakota State University
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Fargo + 1 további

A Közlekedési, Logisztikai és Pénzügyminisztérium az ellátási lánc menedzsment (MSCM) mesterképzését nyújtja. A fokozatot az Üzleti Főiskola a felső-alföldi közlekedési intézménnyel együttműködve ítéli oda, hogy magas színvonalú egyetemi programokat nyújtson a diákok számára. A program interdiszciplináris megközelítést alkalmaz a szállításra és a logisztikára, és sok háttérrel vonzza a diákokat. Az online MSCM program a törekvő logisztikákat, az iparági szakembereket, a katonai tisztviselőket és a DOD civileket célozza meg, akik meg akarják felelni a 21. század logisztikai kihívásainak. A logisztikai iparágakban a karrierlehetőségek széles skálája létezik, beleértve a logisztikai és ellátási lánc menedzsmentet, a műveleti menedzsmentet, a beszerzési és a keresleti menedzsmentet, a vészhelyzeti menedzsmentet, a tanácsadást, a kiskereskedelmet és még sok más.

A szociális munka mestere

University of Kentucky Online
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Lexington

A University of Kentucky online MSW felkészíti a diákokat, hogy befolyásolják a szakmai szociális munkát az egyénekkel, családokkal, csoportokkal, szervezetekkel és közösségekkel. A 30 hiteles, állandó és hagyományos 60 kredit opcióval a program a jelenlegi szociális munkásoknak és az újonnan érkezőknek egy utat kínál arra, hogy szenvedélyüket segítsék másoknak. Készen áll arra, hogy minőségi gyakorlatot nyújtson, és pozitív változást érjen el, mint vezető, elemző, tervező és támogató az Ön által választott környezetben.

A szociális munka mestere - Klinikai specializáció

Sacred Heart University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 20 - 42 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Fairfield + 1 további

Bővítheti a kiszolgáltatott populációkat biztosító szintő gondozást és segítséget, és pozitív változásként szolgálhat a közösségben, amikor a Sacred Heart University-ban szerzi meg a Master of Social Work (MSW) diplomáját.

Biotechnológiai Master of Business and Entrepreneurship

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
On-line Részidős oktatás 1 - 5 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Washington

A Johns Hopkins Master of Biotechnológiai Vállalkozás és Vállalkozás program célja olyan biotechnológiai szakemberek, akik szeretnének karrier túl a laboratórium egy meglévő biotechnológiai szervezet vagy azok számára, akik álma egy új biotechnológiai vállalkozás.

Mester a szakmai tanulmányok a Sport Ipar Management

Georgetown University Online
On-line Részidős oktatás 2 év Augusztus 2019 Amerikai Egyesült Államok Georgetown

A világ egyik legnépszerűbb programjának elismert, a Georgetown Egyetem Sportinformatikai Tanulmányok Mestere Online formátumban elérhető. Ez a program, amelyet a továbbtanulási tanfolyamokon keresztül kínálnak, biztosítja a hallgatóknak az üzleti menedzsment és a vezetői készségeket ahhoz, hogy sikeres és hatásos karriert indítson a sportiparban.

Közigazgatás és politika mestere

American University Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Washington

Az Amerikai Egyetem közpénzügyi közigazgatási és politikai programja (MPAP) programja összekapcsolja a Nyilvános Ügyek Főiskolájának legmagasabb rangú, országosan elismert és a NASPAA által akkreditált MPA és MPP képzési programokat egy alapító, nagy értékesíthető hitelesítő anyaggal.