ONLINESTUDIES.HU

160 Online Mester az Amerikai Egyesült Államokban

A master program is fel lehet ajánlani a különböző területeken, így a diákok szinte bármilyen témában, hogy fokozzák a tudás és javítja az adatait. Az ilyen mértékű általában úgy 1-3 éve, így, bár a követelmények eltérőek lehetnek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb 160 Online Mesterképzés az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

Online Számviteli Mester Az Állami Számvitel területén

Rutgers Business School - Newark and New Brunswick
On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Február 2020 Amerikai Egyesült Államok New Brunswick Newark Jersey City Morristown + 4 további

A 2. helyen szerepel a nemzetben a 2019-es Főiskolai Konszenzus szerint a "Legjobb Online Mester Számviteli Tanulmányok Programjában", a Rutgers Business School Mesterképzője az állami számvitel területén az első és egyetlen ilyen jellegű program, amely teljes egészében online elérhető, kizárólag a Rutgers-en. Ha olyan rugalmas, online számviteli mester programot keres, amely illeszkedik a forgalmas élethez, és elősegíti a karrier előmozdítását az állami vagy nonprofit szektorban, akkor az önkormányzati számviteli Rutgers Business School mesterképzés az Ön számára.

Online Master of Applied Leadership

Arizona State University - Thunderbird School of Management
On-line Nappali Részidős oktatás 12 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Főnix + 1 további

A világ innovatív. A technológia megváltoztatja az élet és a munka módját. Ahhoz, hogy sikerüljön az új paradigmában, ahol a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia minden iparági gyakorlatot még soha nem képzelte el, elengedhetetlen a vezetés újraélesztett márka. A technológiai átalakulás világában a Thunderbird éles, etikus vezetőket fejleszt, akik képesek fenntartható vállalkozások, gazdaságok, kultúrák és környezet kialakítására.

Az oktatás mestere

Concordia University Portland
On-line Részidős oktatás 1 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Portland

Mindenkinek van egy különleges tanára, aki megváltoztatta az életüket. Te vagy a tanár a tanítványai számára. Mi lesz a tanár az Ön számára. A Concordia University-Portland már több mint 110 éve tanít pedagógusokat, és felismeri, mennyire fontosak a tanárok a diákok, családjuk és a társadalom egésze számára. A világunk jövője nap mint nap az osztályban ül, ez nagy felelősség. Nem csoda, hogy mesterfokozatot szeretnél szerezni az oktatásban. A mi felelősségünk? Annak érdekében, hogy Ön olyan programot kapjon, amely megfelel az Ön ütemezésének, karrierjének és szívének.

Közigazgatás mpa

Old Dominion University
On-line Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Norfolk

Ha már van tapasztalata a közszférában, Odú a MPA program az Ön számára a lehetőséget, hogy növeli a szakmai ismeretek, készségek és képességek, hogy előre a karrier. Akkor is, ha kevés vagy semmilyen tapasztalat ezen a területen, akkor egy alapot a jövőbeni siker ilyen mértékű ...

Információ- és adattudományi Master

UC Berkeley School of Information
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Berkeley

Az informatikai és adat-tudomány mestere (MIDS) egy online szakirány a szakemberek számára, akik vezető szerepet töltenek be az adat-tudomány területén. A program multidiszciplináris megközelítést tartalmaz, amely magában foglalja a teljes adat életciklusát, az adatok tervezésétől és összegyűjtésétől az eredmények elemzéséig és bemutatásáig.

Msl: adózás

Thomas Jefferson School of Law
On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok San Diego + 1 további

A hallgatók megismerkednek az adózás az egyének és a vállalkozások vezetők a területen, köztük a volt IRS ügynökök / CPA / adó ügyvéd. Témák között mozog: az egyéni adózás, üzleti adózás, ingatlan tervezés, és a nemzetközi adózás.

Közigazgatási Mester

Seton Hall University Online
On-line Részidős oktatás 24 - 36 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok South Orange

A Seton Hall Egyetem nonprofit menedzsmentjével foglalkozó online MPA alapítványt biztosít a közigazgatás minden vonatkozásában, amely a nonprofit vagy kormányzati szervezet hatékony vezetőjének vagy vezetőjének szolgál.

Keresztény Tanulmányok Mestere (Online)

Union University
On-line Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Jackson

A Keresztény Tanulmányok Mesterét (MCS) elsősorban bi-szakmai lelkészeknek, misszionáriusoknak, egyházi ültetvényeknek, külföldi állampolgároknak tervezték, akik az Egyesült Államok etnikai egyházait ültették, és az egyházi alkalmazottaknak. Azok a szakemberek, akik bibliai módon jobban fel vannak készülve, szintén élvezhetik a teljesen online programot.

Szakmai mesterképzés az emberi erőforrás menedzsmentben

Rutgers School of Management and Labor Relations
On-line Nappali Részidős oktatás 18 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Piscataway település + 1 további

A Rutgers Online professzionális mesterképzés humánerőforrás-menedzsment (MHRM) programjában a humánerőforrás-szakemberek és a 4 éves tapasztalattal rendelkező vezetők / felügyelők számára készült, akik arra törekszenek, hogy karrierjüket vezető HR vagy vezetői pozíciókba helyezzék.

Ellátási lánc menedzsment mestere (MSCM)

North Dakota State University
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Fargo + 1 további

A Közlekedési, Logisztikai és Pénzügyminisztérium az ellátási lánc menedzsment (MSCM) mesterképzését nyújtja. A fokozatot az Üzleti Főiskola a felső-alföldi közlekedési intézménnyel együttműködve ítéli oda, hogy magas színvonalú egyetemi programokat nyújtson a diákok számára. A program interdiszciplináris megközelítést alkalmaz a szállításra és a logisztikára, és sok háttérrel vonzza a diákokat. Az online MSCM program a törekvő logisztikákat, az iparági szakembereket, a katonai tisztviselőket és a DOD civileket célozza meg, akik meg akarják felelni a 21. század logisztikai kihívásainak. A logisztikai iparágakban a karrierlehetőségek széles skálája létezik, beleértve a logisztikai és ellátási lánc menedzsmentet, a műveleti menedzsmentet, a beszerzési és a keresleti menedzsmentet, a vészhelyzeti menedzsmentet, a tanácsadást, a kiskereskedelmet és még sok más.

A szociális munka mestere

Our Lady of the Lake University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 2 - 3 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok San Antonio + 1 további

Szűzanya a Lake Egyetem Worden School of Social Service, kínál elismert Master of Social Work diplomát program teljesen online, így a dolgozó felnőttek számára a lehetőséget, hogy ez a karrierépítés és a szolgáltatás-orientált hitelesítő függetlenül attól, hogy hol laknak. A CSWE-akkreditált MSW az Egyesült Államokban az egyetlen három szociális munkás mesterképzés, amely a spanyol gyerekeknek és családoknak nyújtott szolgáltatásokat, a nemzet leggyorsabban növekvő demográfiai közösségét hangsúlyozza.

A szociális munka mestere

University of Kentucky Online
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Lexington

A Kentucky Egyetem online CSWE-akkreditált MSW programja készíti azokat a készségeket, amelyek szükségesek a szenvedélyed folytatásához, a változás elősegítéséhez és a társadalmi igazságosság előmozdításához. Tudjon meg többet ma!

Mesterképzés a műszaki menedzsment területén

Georgetown University Online
On-line Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Georgetown

Georgetown Online Technológiai Menedzsment Mestere előkészíti a tanulókat, hogy sikeresen vezessenek be technológiai kezdeményezéseket, fejlesszék az élvonalbeli üzleti megoldásokat, és maximalizálják a lehetőséget a technológiai újítások révén. Az iparág élvonalában működő technológiai szakemberek tanárai ezt a programot az üzleti, kommunikációs és menedzsment legjobb gyakorlatokkal ötvözik a szakemberek átformáló vezetőkké és vezetőkké alakítására.

Közigazgatás és politika mestere

American University Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Washington

Az Amerikai Egyetem közpénzügyi közigazgatási és politikai programja (MPAP) programja összekapcsolja a Nyilvános Ügyek Főiskolájának legmagasabb rangú, országosan elismert és a NASPAA által akkreditált MPA és MPP képzési programokat egy alapító, nagy értékesíthető hitelesítő anyaggal.

Egészségügyi igazgató

Queens University of Charlotte Online
On-line Részidős oktatás 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok gyümölccsel töltött sütemény

A Queens Charlotte-i Egyetem online Egészségügyi Igazgatósága az egyetemes üzleti gyakorlatokra épülő alkalmazott tantervet és az egészségügyi környezetre fordított elvileg vezetett vezetést kínál.