MBA - Emberi Erőforrás Menedzsment

Hogy a vezető emberi erőforrás (HR) menedzsment egy Master of Business Administration a koncentráció Human Resources (MBA-HR). Ez az online vagy az egyetemen program kiterjed vezetői szintű téma az üzleti adminisztráció, a modul speciális tanfolyamok középpontjában a HR funkció.

Célok és Tanfolyami témák

Az emberi erőforrás menedzsment egyik legfontosabb funkciója a mai versenyképes üzleti környezet. Mi segít fejleszteni a fejlett tudás a munkajog, a tárgyalások, a kompenzáció szerkezete és a szervezeti viselkedés, amely lehetővé teszi, hogy folytassa menedzser szintű HR szerepek.

Koncentrációja

A mesterek az emberi erőforrások program kiterjed a fejlett üzleti adminisztráció koncepciók beleértve a globális gazdaság, a pénzügy és a marketing. Szakosodott HR témák a következők:

  • Foglalkoztatási és munkaügyi törvények és rendeletek
  • Kezelése konfliktus és egyeztetés
  • Toborzás, az alkalmazás és a képzés
  • Kompenzáció és juttatások kezelése

Tanfolyam hangsúlyozza gyakorlati alkalmazása elméletek és tartalmazhat esettanulmányok, csoportos projekteket, kutatási projektek és előadások.

Averett uni

MBA Humán Erőforrás Menedzsment Format

Az online HR mester szak van formázva gyorsított befejezését. Meg fog kurzusokat egyesével, az épület fogalmak logikai sorrendben.

Akár vesz osztályok online vagy az egyetemen, akkor vegye be a HR-koncentráció online kurzusok. Mindkét formátum lehetővé teszi a produktív viták és személyes figyelmet az oktató.

Ki Ez a Masters in Human Resources program a

Az MBA-HR program a dolgozó szakemberek a diplomát. Mi inkább a kérelmezők, akik hivatalos átiratát mutatják egy GPA 3,0 vagy magasabb az elmúlt 60 kredit a bachelor tanulmányi és legalább három év teljes munkaidős szakmai tapasztalattal.

Írjon nekünk ma, vagy kérjen több információt a MBA-HR programban. Felvételi követelmények, transzfer hitel iránymutatásokat, és a végzős követelményeket ismerteti a katalógus található www.averett.edu. Egy Felvételi tanácsadó segít a felvételi folyamat az MBA program.

Hivatalos egyetemi átiratát értékeltük Világ oktatási szolgáltatások (http://www.wes.org/) Kell küldeni a következő címre: Averett University, GPS Program, figyelmébe Christy Davis, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Averett uni
Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Averett University Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019