Mba- emberi erőforrás menedzsment az interneten

Általános információk

Program leírás

MBA - Emberi Erőforrás Menedzsment

Hogy a vezető emberi erőforrás (HR) menedzsment egy Master of Business Administration a koncentráció Human Resources (MBA-HR). Ez az online vagy az egyetemen program kiterjed vezetői szintű téma az üzleti adminisztráció, a modul speciális tanfolyamok középpontjában a HR funkció.

Célok és Tanfolyami témák

Az emberi erőforrás menedzsment egyik legfontosabb funkciója a mai versenyképes üzleti környezet. Mi segít fejleszteni a fejlett tudás a munkajog, a tárgyalások, a kompenzáció szerkezete és a szervezeti viselkedés, amely lehetővé teszi, hogy folytassa menedzser szintű HR szerepek.

Koncentrációja

A mesterek az emberi erőforrások program kiterjed a fejlett üzleti adminisztráció koncepciók beleértve a globális gazdaság, a pénzügy és a marketing. Szakosodott HR témák a következők:

  • Foglalkoztatási és munkaügyi törvények és rendeletek
  • Kezelése konfliktus és egyeztetés
  • Toborzás, az alkalmazás és a képzés
  • Kompenzáció és juttatások kezelése

Tanfolyam hangsúlyozza gyakorlati alkalmazása elméletek és tartalmazhat esettanulmányok, csoportos projekteket, kutatási projektek és előadások.

Averett uni

MBA Humán Erőforrás Menedzsment Format

Az online HR mester szak van formázva gyorsított befejezését. Meg fog kurzusokat egyesével, az épület fogalmak logikai sorrendben.

Akár vesz osztályok online vagy az egyetemen, akkor vegye be a HR-koncentráció online kurzusok. Mindkét formátum lehetővé teszi a produktív viták és személyes figyelmet az oktató.

Ki Ez a Masters in Human Resources program a

Az MBA-HR program a dolgozó szakemberek a diplomát. Mi inkább a kérelmezők, akik hivatalos átiratát mutatják egy GPA 3,0 vagy magasabb az elmúlt 60 kredit a bachelor tanulmányi és legalább három év teljes munkaidős szakmai tapasztalattal.

Írjon nekünk ma, vagy kérjen több információt a MBA-HR programban. Felvételi követelmények, transzfer hitel iránymutatásokat, és a végzős követelményeket ismerteti a katalógus található www.averett.edu. Egy Felvételi tanácsadó segít a felvételi folyamat az MBA program.

Hivatalos egyetemi átiratát értékeltük Világ oktatási szolgáltatások (http://www.wes.org/) Kell küldeni a következő címre: Averett University, GPS Program, figyelmébe Christy Davis, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Averett uni
Utoljára frissítve jan. 2017

Az iskoláról

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our ... Tovább

For over 25 years, our Graduate and Professional Studies division (GPS) has offered continuing education specifically for working adults. More than 8,000 Averett GPS alumni have taken advantage of our accelerated degree programs to develop the tools they need for success—in their careers and in their lives. They’ve earned improved career prospects. They’ve earned respect for themselves, and the right to call themselves a role model to others. They’ve earned so much more than a degree. And so can you. Kevesebb