MBA menedzsment

Általános információk

3 locations available

Program leírás

MBA MANAGEMENT: üzleti tapasztalattal UP

Fejleszteni a képességét, hogy meghatározza, szerkezet és a terv a fenntartható üzleti modellek egyre összetettebb és változó környezetben az üzleti világban Közép-Amerikában, amely lehet összevont is a természetes piacokon, és így, a hozzáférés a nemzetközi piacokon.

Megerősíti és elmélyíti a hatáskört kezelése, üzemeltetése és ellenőrzése a stratégia az üzleti modell források révén a helyi és regionális környezet. Erősíti a hatékony kommunikáció képessége, projektek, eredmények, tervek, a tudás és okait, az üzleti ötlet, hogy szakemberek és nem szakemberek.

Időzítés Management: Válogatás a DM folyamat

A program egy egység tartalma és módja, ahol a diákok, feszültség a tanárok, fejleszteni azt a képességüket, és eldöntse, hogy milyen fontos minden üzleti helyzetét, a tanulás előtérbe kezelése érdekében, és megy a céllal, hogy megragadja a lehetőséget.

A diák fejleszti a képességét, hogy stimulálják az lesz a szervezet közös célkitűzések és kritériumok keretében a fejlődés stratégiai koherencia.

Átfogó képzési PLAN

Elősegíti a készség-orientált nézet a döntés és a cselekvés vezetői gondolkodás.

A saját tapasztalat az új megszerzett tudás, a diákok minden osztály részt vesz a folyamatban az elemzés és döntés, hogy egy üzleti helyzet, a problémák azonosítása és lehetőségek a reflektív párbeszéd és megfigyelés, ahol az együttes erőfeszítéseket a teljes integrált diákok és aktív részvételét a tanár. Egy dinamikus reflexió és ismeretek gyakorlati alkalmazása, a tanuló fokozatosan alakul ki, négy fő területen a gondolkodás és cselekvés:

Foresight: A jelenlegi és a jövőbeni lehetőségek értékelését (gazdasági trendek, technológiai, stb), környezet határozza meg fenyegetések, kockázatok és lehetőségek.

Systems Thinking: Képesség, hogy megtekinthesse üzleti modellek és integrálja mindazokat az elemeket, amelyek szerkezete következetesen: MKT, technológia, folyamat, stb

Gazdasági és pénzügyi gondolkodás: azonosítani és kezelni a pénzügyi igény és a jelenlegi jövedelmezőség és a jövőbeli összhangban az üzleti modell.

Vezetés: Képes kezelni a mobilizálását személyes kötelezettségvállalások végrehajtása érdekében az üzleti modellek és a fejlődés.

Az ezeken a területeken a fejlesztés, a program felépítése:

  1. Online tanfolyamok, amelyek delves a különböző területeken a tudás, a praktikus és átfogó képet, abból a szempontból a folyamat.

Nemzetközi Two Weeks: tantermi és intenzív kurzusok, amelyben a tanulási képesség, hogy nem, és az üzleti létrehozásának folyamatát és végrehajtását a stratégia kialakítása.

Üzleti terv, ahol a diákok a lehetőséget, hogy átlátni és felépíteni egy új üzleti modell szempontjából a vállalkozó.

Hozzáadott értékek:

Konferenciák keresztül ISEAD TV nemzetközi üzleti vezetők, ahol a közös élmény, a hangszórók, és erősíti az átfogó diákok fejlődését látás és teljesítmény kritériumokat a vezető szerepet.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Institute for Higher Education, and Development Administration (ISEAD) is associated with the School of Management Villanueva University Centre, affiliated with the University Complutense of Madri ... Tovább

The Institute for Higher Education, and Development Administration (ISEAD) is associated with the School of Management Villanueva University Centre, affiliated with the University Complutense of Madrid, to develop teaching, research and education in the field of training directors and executives of the Company and the Public Administration. Kevesebb
Madrid , Bogotá , Miami + 2 Több Kevesebb