Mba

Általános információk

Program leírás

mba

három tudományág

  • Global Management
  • Global Marketing
  • Global Finance

tananyag felépítése

Eslsca MBA áll 48 egyetemi hitelek. Emellett a diákok várhatóan vállalják a projektek jelentős viselő 6. egyetemi kredit. A félév rendszer, a diákok teljes mértékben követelmények ezen belül 18 hónap: 4 félév természetesen a munka. A ESLSCA MBA tananyag három fő részből áll: 1.A MBA mag áll az alapítvány tanfolyamok a fő funkcionális területek az üzletből. Ez lehetővé teszi a diákok, hogy dolgozzon szilárd analitikai képességeit. A diákok is létre kollaboratív munka készség, csapatépítés készségek és szerezni, hogy értik a globális piacon.

2.. Amellett, hogy egy szilárd tudományos munka során, mind a hallgatók kötelesek vállalni egy Master projekt. A MBA lehetővé teszi a diákok a rugalmasságot, hogy több lehetőség közül választhatnak alapuló szakmai és személyes érdekeit.

3.. A program a diákok, akik szeretnének szakosodni, a lehetőséget, hogy válasszon egy speciális vizsgálatot track: Global Finance, Global Marketing vagy Global Management.

A program céljai

Ahhoz, hogy felkészítse a tanulókat a vezető pozíciókat a nemzetközi környezetet biztosítva számukra az alapvető ismereteket, hogy hogyan működnek a szervezetek és felruházzák őket a szükséges készségeket a hatékony munkához. Ezek a képességek a következők:

  • Elemzés és a problémamegoldás.
  • Kritikus és kreatív gondolkodás.
  • Hatékony interperszonális kommunikáció.
  • Hatékony gyakorlat csapatmunka.
  • Kezdeményezést és a kiszámított kockázatokat.
  • A változások kezelése.

Megtanítani, hogyan kell elfogadni és a gyakorlatba átültetni, a magas szakmai színvonal és etikai magatartási kódex.

Ahhoz, hogy a diákok integrált szemlélet a funkcionális területek üzleti és gazdasági, politikai, jogi és társadalmi környezetben, amelyek befolyásolják az üzleti vállalkozás.

A lelkére köt a globális perspektíva és szerezzen egy alapos megértése a globális üzleti környezet és a gyakorlatot.

Ahhoz, hogy felkészítse a tanulókat használható modern technológiák, hogy megértsék a stratégiai szerepét az információs és kommunikációs technológiák a mai üzleti gyakorlat.

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

EELU provides high-quality education and training services with affordable price to supply labor-market with ready industry workers able to deal with advanced technologies, and to create and continuou ... Tovább

EELU provides high-quality education and training services with affordable price to supply labor-market with ready industry workers able to deal with advanced technologies, and to create and continuously improve teaching and learning environment. Kevesebb
Egyiptom Online , Giza + 1 Több Kevesebb