Mester a nemzetközi együttműködésben, pénzügyi és fejlesztési

Általános információk

11 locations available

Program leírás

Célok

A Mester kérdésekre összpontosít kapcsolatos fejlődés és a növekedés mind a fejlődő és a feltörekvő országok, valamint az elmaradott területeken a fejlett országokban. Azt is kínál néhány ismeretek tervezési gyakorlat és a projekt menedzsment, és célja, hogy széles körű oktatás a nemzetközi együttműködés és a gazdasági fejlődés, amely lehetővé teszi a diákok, hogy megszerezzék a tudást és kritikai megértése szükséges ahhoz, hogy jelentős mértékben hozzájárul a gazdálkodás állami és magán politikák a nemzetközi együttműködési keret. Ezért a Mester diplomások lesz kész kezelni a nemzetközi együttműködés és fejlesztési projektek a különböző ágazatokban, összhangban azok képzés és gyakorlati tapasztalat, belül a különböző szervezetek, beleértve a nemzetközi intézményeknek Közigazgatási, civil szervezetek, magánvállalatok.

Tartalom

A Mester oszlik 5 szakaszból kapcsolatos kérdésekre összpontosít a fejlődés és a növekedés mind a fejlődő és feltörekvő országok is az elmaradott területeken a fejlett országokban. Adunk néhány ismeretek tervezési gyakorlat és a projekt menedzsment. A folyamatok megértésével a társadalmi változások, a gazdasági fejlődés, a globalizáció és a nemzetközi kereskedelem különböző politikai, kulturális, gazdasági és környezeti feltételek között, a hangsúly a mesterképzés.

Kar és mentorálás

A kar magasan képzett és magában foglalja a Nabylah Abo Dehman, Mario Carta, Andrea Carteny, Valeria Cirillo, Emanuela Ferreri, Dario Guarascio, Enrica Imbert, Francesca Romana Lenzi, Massimo Mamberti, Sergio Marchisio, Gabriele Natalizia, Mariella Pandolfi, Roberto Pasca di Magliano Daniel Pommier Vincelli. Mester igazgató Roberto Pasca di Magliano, egyetemi tanár of Economics. Minden résztvevő a Master segíti az oktatókat, akik támogatják a hallgatók tanulmányi, elősegítik vitafórumok, aktiválja webinarok és felügyeli a kidolgozása munkálatok.

Felvételi követelmények és karrierlehetőségek

Befejezése egy egyetemi diplomát, után kapott minimum 3 év tanulmányi (180 ECTS), szükséges, hogy beiratkozik a Master.

A Mester diplomások lesz kész kezelni a nemzetközi együttműködés és fejlesztési projektek a különböző ágazatokban, összhangban azok képzés és gyakorlati tapasztalat, belül a különböző szervezetek, beleértve a nemzetközi intézményeknek Közigazgatási, civil szervezetek, magánvállalatok.

DURATION

A Mester tart egy év, és ad 60 kredit (ECTS), miután elhaladtak a mesterfokozattal záróvizsga. Hozzáférés a platform engedélyezve lesz egy tizenkét hónapos időszak napjától beiratkozás.

Utoljára frissítve jún. 2017

Az iskoláról

Unitelma Sapienza is the only on-line Italian university that is maintained by a consortium composed of public enterprise and directly linked to the best Italian public university: the University of R ... Tovább

Unitelma Sapienza is the only on-line Italian university that is maintained by a consortium composed of public enterprise and directly linked to the best Italian public university: the University of Rome "La Sapienza", with 130,000 students and a staff of 4,000 teachers and researchers. Kevesebb
Róma , Spanyolország Online , Mexikó Online , Ausztrália Online , USA Online , Kanada Online , Spanyolország Online , Mexikó Online , Ausztrália Online , USA Online , Kanada Online + 10 Több Kevesebb