Hivatalos Leírás

Miért tanítunk stratégiai vezetés?

Mert hiszünk a hatalom az oktatás, hogy képes képessé vezetők. Helyett inkább technikai szempontból az üzleti, a vezető diplomát segít a diákoknak bekapcsolódjanak az elméletek, fogalmak és gyakorlatok, amelyek a hatékony vezetők-koncepciók alkalmazható minden területen, hogy a hangsúly a magánvállalkozások, non-profit, a kisvállalkozások , a kormány vagy az önkéntesség. Kihívás tanfolyam vesz a hallgatók az elmélettől a koncepció a gyakorlatban. Akadémiai tanulás egészíti ki kiterjedt online együttműködés kar és a társaik. A diákok nőnek látó vezetők, akik inspirálják hatékony csapat, vállalatok és közösségek.

Tények

- 100% online, önállóan irányított tanfolyamok - gyorsított 8 hetes formátum - tanulás akkor lehet alkalmazni, hogy a karrierjét azonnal - Empowering együttműködés és hálózatépítés a kollégákkal országos - Elkötelezett Kar támogatás - Rangsor mint a # 2 Best Buy által GetEducated.com - Része Stephens Iskola Szervezeti vezetés és a stratégiai kommunikáció

Karrier Outlook

Ez egyszerű: a hatékonyabb, vagy, mint egy vezető, annál nagyobb hatása lehet a világ körül (és a személyes siker). Határtalan a vezetők, akik kritikusan gondolkodni, másokkal együttműködve hatékonyan dolgozzanak ki olyan politikákat, kommunikálni stratégiák és egy pozitív változás. Pontosabban, a mester fokozatot a kereslet ma és növelik a keresőképességet, valamint alacsonyabb a munkanélküliségi ráta.

Online tanulás a Stephens

Lehet, hogy jön a 180 + éves történetében, hogy segítse a nők megvalósítsák álmaikat, de Stephens, online nem személytelen. Mélyen elkötelezett a tanulási folyamat, a kar tudja a nevét és időt arra, hogy megértsék a céljait. Együttműködés a kollégákkal országos kiegészíti tanulás. Az MSL program célja, hogy kell kitölteni a 24-36 hónap.

Felvételi követelmények

Pályázatát elfogadták egész évben belépési lehetőség többször egy évben. A pályázóknak rendelkezniük kell egy főiskolai diplomát egy regionális akkreditált intézmény, amely legalább 3,0 kumulatív GPA az elmúlt 60 órában a hallgatók a tanfolyam. Felvételi alapul kombinációja egyetemi GPA, Statement of Purpose, interjú, ajánlólevél, és a TOEFL, ha van ilyen. Felvételi nem garantált.Stephens 8

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is On-line
Start Date
Június 2019
Duration
24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
14,289 USD
per credit hour (Student General díj)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019