Mester a stratégiai vezetés

Stephens College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mester a stratégiai vezetés

Stephens College

Miért tanítunk stratégiai vezetés?

Mert hiszünk a hatalom az oktatás, hogy képes képessé vezetők. Helyett inkább technikai szempontból az üzleti, a vezető diplomát segít a diákoknak bekapcsolódjanak az elméletek, fogalmak és gyakorlatok, amelyek a hatékony vezetők-koncepciók alkalmazható minden területen, hogy a hangsúly a magánvállalkozások, non-profit, a kisvállalkozások , a kormány vagy az önkéntesség. Kihívás tanfolyam vesz a hallgatók az elmélettől a koncepció a gyakorlatban. Akadémiai tanulás egészíti ki kiterjedt online együttműködés kar és a társaik. A diákok nőnek látó vezetők, akik inspirálják hatékony csapat, vállalatok és közösségek.

Tények

- 100% online, önállóan irányított tanfolyamok - gyorsított 8 hetes formátum - tanulás akkor lehet alkalmazni, hogy a karrierjét azonnal - Empowering együttműködés és hálózatépítés a kollégákkal országos - Elkötelezett Kar támogatás - Rangsor mint a # 2 Best Buy által GetEducated.com - Része Stephens Iskola Szervezeti vezetés és a stratégiai kommunikáció

Karrier Outlook

Ez egyszerű: a hatékonyabb, vagy, mint egy vezető, annál nagyobb hatása lehet a világ körül (és a személyes siker). Határtalan a vezetők, akik kritikusan gondolkodni, másokkal együttműködve hatékonyan dolgozzanak ki olyan politikákat, kommunikálni stratégiák és egy pozitív változás. Pontosabban, a mester fokozatot a kereslet ma és növelik a keresőképességet, valamint alacsonyabb a munkanélküliségi ráta.

Online tanulás a Stephens

Lehet, hogy jön a 180 + éves történetében, hogy segítse a nők megvalósítsák álmaikat, de Stephens, online nem személytelen. Mélyen elkötelezett a tanulási folyamat, a kar tudja a nevét és időt arra, hogy megértsék a céljait. Együttműködés a kollégákkal országos kiegészíti tanulás. Az MSL program célja, hogy kell kitölteni a 24-36 hónap.

Felvételi követelmények

Pályázatát elfogadták egész évben belépési lehetőség többször egy évben. A pályázóknak rendelkezniük kell egy főiskolai diplomát egy regionális akkreditált intézmény, amely legalább 3,0 kumulatív GPA az elmúlt 60 órában a hallgatók a tanfolyam. Felvételi alapul kombinációja egyetemi GPA, Statement of Purpose, interjú, ajánlólevél, és a TOEFL, ha van ilyen. Felvételi nem garantált.Stephens 8

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
24 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
14,289 USD
per credit hour (Student General díj)
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Columbia, Missouri
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Június 2019
Amerikai Egyesült Államok - Columbia, Missouri
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt