A vállalatok számára a XXI században elengedhetetlen nem csak a neten, de generálására és fenntartani egy jó online hírnevét, hogy erősítsék meg a kép. A becslések szerint több mint 40%-a vállalatok a világon a közösségi média piackutatás és kezeli a márka.

Ugyanakkor nagyon kevés vállalat sikeresen a stratégiák és a közösségi média. Ennek eredményeként, hogy elkezdték bele a munka világában szakértők kezelése a virtuális közösségek, közösségi vezetők. Ha egy cég törődik a jó hírnevét az online ellátást igényel Community Manager, aki jár nagykövete a cég az interneten.

A cél ennek a Mester, hogy a vonat a szakemberek, hogy a média és a szociális hálózatok, mint kommunikációs eszköz, és hogy képes meghatározni, végrehajtani, kezelni és értékelni a szociális média tervet, amely megfelelő integrált stratégiai tervet a cég.

Cerem kölcsönöz továbbképzés, fenntartása a magas szintű minőségi szinten egy kiváló csapat a tanárok és oktatók, akik aktív szakemberek és a szakemberek az érintett műszaki területeken.

Több mint 175.000 diák át az iskola akkreditált minőség, kiváló és a praktikum a tartalom és a képzési rendszer, felajánlott online módban a legújabb e-learning technológiák.

Azok a személyek, akiket címzettként

Ez a program célja, hogy azok, akik szeretnének:

  • Összehangolása stratégia társadalmi hálózatok kommunikációs folyamatok és marketing cég.
  • Környezetek támogatása magukat szakmailag az online marketing és a digitális kommunikáció.
  • Hogy a tudás és készségek a marketing 2.0 nagy vetítés a világ üzleti és vállalati nemzetközivé.

Módszertan

Cerem kölcsönöz továbbképzés, a legújabb e-learning technológiák és egy kiváló csapat a tanárok és oktatók, akik aktív szakosodott szakemberek saját műszaki területeken.

Az online módszer olyan környezetet teremt az aktív, részvételen alapuló tanulás és a következő, kombinálják a rugalmasságot és az online videó, multimédiás interaktív tartalmak, videók és szemináriumok támogatása.

Az interaktivitás a diákok a tanárok és a többi diák, támogatás és személyre szabott nyomon cerem hogy egy jó választás a képzés.

Virtuális Campus

Annak érdekében, hogy az iskolai programokat interaktivitás és javítja a hallgatói szolgáltatások építeni a módszert a legújabb technológiai eszközökkel.

A revitalizációs program tartalmi, értékelési tesztek és konzultációk egész campus.

Stúdió

A tananyag világos és következetes megfogalmazása. Ez az interaktív és a tanulmány egészíti szemináriumok és videokonferenciák.

Esettanulmányok vesznek területén tanácsadói és üzleti menedzsment, így lehet, hogy a legtöbbet a gyakorlat lehetséges.

Oktatóanyagok

Az oktató biztosítja a Virtual Campus és támogatás a telefon, az élő konzultációk. Felveheti a kapcsolatot tutorok e-mailben, telefonon és személyesen (lesz a székhelye az iskola).

Szemináriumok támogatása

Az online képzés egészíti ki, amely támogatja szemináriumok által oktatott oktatók minden területen a tanulmány egyik épület az iskola. Így lesz a fizikai érintkezés kar és a többi diák, amely segít a tanulási folyamatban.

Videokonferencia

  • Közvetlen részvétele a hallgatók chat, audio-és video. - Group gyakorlati esetet. - Pizzarra. - Fájlátvitel valós időben.

Mentori szolgáltatás

Az iskolában van egy tanácsadó szolgáltatás, amelynek segítségével a diákok alkalmazni az adott területen az üzleti ismeretek és készségek.

Ehhez, ha a program befejeződött, folytathatja tanácsadás tanár 6 hónapra, hogy segítsen a gyakorlati alkalmazása a megszerzett tudás.

Tudományos információ

Időtartam

A várható időtartama 6 hónap. Azonban, ha bővíteni szabadon 6 hónap. Ön is csökkentheti az időtartamot. A Master of Community Manager felel meg a 750 tanítási óra.

Értékelés

Ahhoz, hogy a mesterlevél cerem elkötelezettségét a folyamatos értékelés.

Finanszírozás

Iskola közvetlenül finanszírozza a halasztott fizetés a programjaik beavatkozása nélkül a bankok. A fizetés történhet havi részletekben.

A tapasztalat és a nagy számú előterjesztések és öregdiákok, párosulva a hatékonyság és a gyorsaság alkalmazott szolgáltatások és képzési módszerek, lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül versenyképes áron, jó ár-érték.

Támogatások és támogatott képzés

Ez a program finanszírozza a Szociális Alap Europeo.Si akarom tudni, hogy a pénzösszeg, hogy a vállalat költeni támogatott képzés kapcsolatba Tanszék Információs és Felvételi.

Karrier

Így a munka világába diákjaink

A szerepe a Department of Employment csere cerem is kínál a diákok egy nyitott ajtót, hogy új karrier lehetőségeket, és elérhetővé teszi a jelöltek felkészült vállalatok végre a megszerzett tudás.

Együttműködő cégek

Az iskola kiváló kapcsolatok sok vállalat, hogy kérje a jól képzett szakemberek. Az egész a több mint 35 éve, több ezer cég bízott ránk kérve jól felkészült szakmai profilok, a pénzügyi, számviteli, munkaügyi, emberi erőforrások, a foglalkozási kockázatok, minőség, környezetvédelem, Social Networking, Community Manager, Online Marketing , digitális kommunikáció, marketing, értékesítés, menedzsment és üzleti adminisztráció. Mind a jelenlegi és volt diákok is ingyenesen használhatják szolgáltatásainkat:

  • Választás Business: Belépés része a kiválasztási folyamat felszámított különböző cégek a Department of Job.
  • Tanács: Counting személyre szabott tanácsot álláskeresési technikák.
  • Információ: A munkaerő-piaci feltételek és a szakmai és tudományos útmutatást.

Küldje el nekünk önéletrajzát

Miután beiratkozott Widget kérésére akkor, tartalmazni fogja a munkát az iskola ingyenes.

5 további kurzus CEREM »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
6 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint