Filter
Mester Oklevél
Képzés Típusa: Minden

Újságírás és tömegkommunikáció Egyetemi Okleveles Képzés Online Egyetemi Okleveles Képzés Áttekintése

Diákok, akik töltik a szükséges időt töltsenek ki egy Graduate Certificate program bizonyítani a tudás, amely kiegészíti a tudományos fokozatot. Ezek a rövid tanfolyamok előnyös lehet biztosításában kedvező foglalkoztatási vagy előrehaladási tudományos pályára.

Újságírás utal, hogy az írás az aktuális eseményekről sugárzott híreket a rádióban vagy televízióban, vagy nyomtatott cikkek újságok és egyéb kiadványok. Újságírók serkentik, és vegyenek részt a nagyközönség, és segít tájékoztatja az olvasók és a nézők a világ körülöttük.

Online Újságírás és tömegkommunikáció Egyetemi Okleveles Képzés

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Újságírás és tömegkommunikáció

Kennesaw State University

A Kennesaw Állami Kommunikációs Iskola diplomát szerzett bizonyítvánnyal ... [+]

Kezdje a jövőjét!

A Kennesaw Állami Kommunikációs Iskolájának diplomát szerzett

A Graduate Certificate in Digital

100% online tanulás

A teljesen online DSM tanúsítvány célja, hogy kielégítse az olyan munkatársak igényeit, akik előrelépést, pályafutás-változásokat keresnek, vagy akik szeretnék bővíteni tudásaikat, új karrier-mezőbe lépve. A DSM egy 12 órás óra, négy tanfolyam. Az ősszel és tavasszal hét héten át kínálunk osztályokat, így egyszerre nem lehet több mint egy osztály.

Országosan rangsorolt ​​program

Megfizethető kollégiumok Online rangsor rangsorolja DSM legjobb online kommunikációs programok (38. országosan). Újabb programként nagyon büszkék vagyunk erre a rangsorra és reméljük, hogy az elkövetkező években is folytatódni fog.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Kennesaw
Kérj Információt
Angol
Nappali
On-line
Bővebben magyarul