close

Szűrők

Lásd a találatokat

Menedzsment tanulmányok Graduate Diploma Online Graduate Diploma Tekintsd meg

Ez néha szükséges, hogy folytassa a további oktatás és képzés, hogy elérje a személyes és karrier célok. Graduate diplomák igazolja, hogy már kapott néhány speciális képzést követően egy egyetemi diplomát. Mi egy online diplomát menedzsment? Az ilye… Tovább

Ez néha szükséges, hogy folytassa a további oktatás és képzés, hogy elérje a személyes és karrier célok. Graduate diplomák igazolja, hogy már kapott néhány speciális képzést követően egy egyetemi diplomát.

Mi egy online diplomát menedzsment? Az ilyen típusú programok felé irányul diákok vagy a jelenlegi szakemberek az üzleti, akik keresik, hogy fejlesszék a műveletek vagy alkalmazottja vezetői képességek. A programok jellemzője a tanfolyam, amely egyesíti a tudás megszerzésének gyakorlati alkalmazása révén szakmai vagy practicums. Tanfolyam lehet olyan témákat, mint a személyzeti menedzsment, marketing és a termelés irányításában. Nem szokatlan, hogy néhány program kombinációját alkalmazzák online és személyesen classwork.

Ezzel megszerezte a diplomát, akkor előfordulhat, hogy sokkal több karrierlehetőségek áll az Ön rendelkezésére.Ezek a programok fejleszteni a kritikus gondolkodás készségek, így a több képzett a vezető szerep betöltésére túl a jelenlegi szinten a minősítést.

Számos tényező hozzájárulhat, hogy meddig tart, és mennyibe kerül, hogy keresni egy internetes diplomát. Emiatt szórás, fontos, hogy lépjen kapcsolatba a felvételi osztályán az intézmény érdekli a részvétel, hogy megtudja a részleteket.

Miután megszerezte az online Diploma in Management, számos karrierlehetőségek merülhetnek fel. Valószínű, hogy az akkor megszerzett tudás alapvető irányítási koncepciók, mint a számviteli, marketing és emberi erőforrás. Ez a tudás esélye van, hogy a munka a különböző területeken, és tudományágak, semmit a tanácsadástól kezdve a humán erőforrás osztályok, szervezetek számára a köz- és a magánszektorban.Ön is úgy találják, hogy a tanfolyam alatt teljesített a programot lehet alkalmazni arra, hogy olyan mester fokozatot.

Ha már a munkaerő, akkor nem hiszem, hogy ez megvalósítható, hogy folytassa egy online diplomát. Szerencsére sok program rugalmas és kialakítani, hogy a dolgozó szakemberek számára. További információért keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Southern Cross University (Online)
Ausztrália Online, Ausztrália

Készen áll a készségek és ismeretek építésére a projektmenedzsmentben? Tanulmányozza a diplomát a SCU Online projektmenedzsmentben. Meg fogja tanulni a projektmenedzsment elve ... +

Készen áll a készségek és ismeretek építésére a projektmenedzsmentben? Tanulmányozza a diplomát a SCU Online projektmenedzsmentben. Meg fogja tanulni a projektmenedzsment elveit, beleértve a kezdeményezést és a tervezést is; minőségellenőrzés és kockázat, projektbeszerzés, szerződések kezelése; valamint portfólió- és programkezelés. -
Mesterdiploma
Részidős
16 hónap
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek