A környezetgazdálkodás egyre növekvő jelentőségét az állami politikákban és következésképpen az üzleti politikában egyértelművé teszik az e tekintetben elfogadott bőséges és egyre szigorúbb jogszabályok. Ezért van szükség egyre inkább speciális személyre a vállalatok környezetmenedzsmentjében. A piacok globalizációja a szervezetek közötti versenyképesség növekedését és számos üzleti paradigma lebontását jelentette. Manapság egy szervezet nem engedheti meg magának egydimenziós képet a termelési folyamatáról, hanem számtalan környezeti, társadalmi, gazdasági és etikai tényezőt kell figyelembe vennie. Ez azt jelenti, hogy nemcsak alacsonyabb költséggel kell előállítani a minőséget, hanem tiszteletben kell tartani a környezetet és a társadalmi feltételeket, mind a munkavállalókat, mind a közösséget, amelyben a terméket gyártják vagy rendeltetési helyükre állnak. Ebben az értelemben a képzés elengedhetetlen ahhoz a képességhez és stratégiákhoz, rendszerekhez, folyamatokhoz, eszközökhöz és módszerekhez, amelyek lehetővé teszik a szervezetek - elsősorban a kkv-k - előrejelzését a fenntartható fejlődés szempontjából. Az itt bemutatott környezetvédelmi vezetési és ellenőrzési mester ideális referencia azoknak a szervezeteknek, amelyeknek integrált szakemberek képzésére van szükségük a környezetgazdálkodásban, a fenntarthatóság megértésében, mint üzleti lehetőségben, és nem járó költségekben.
Időtartam, hitelképesség és fok Az idő eloszlását illetően megállapításra kerül, hogy: - Mivel távolsági program, és nem tartoznak szemtől szembeni órákra, nincs meghatározott konkrét kezdési dátum, így a hallgató hivatalosan is beírhatja a beiratkozást. bármikor, feltéve, hogy vannak rendelkezésre álló helyek. - Tudományos és tanulási okokból a program minimális időtartama hat hónap. - A program számára rendelkezésre álló maximális idő két év. Ebben az időszakban a hallgatónak benyújtania kell az összes vonatkozó értékelést, valamint a záró projektet vagy a diplomamunkát.
Ösztöndíjak Az Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) időszakonként rendkívüli gazdasági tételt FUNIBER a FUNIBER Képzési Ösztöndíjak számára. A jelentkezéshez az ösztöndíj iránti kérelmet csak a szükséges adatokkal kell a portál főoldalán beküldenie, és az értékelő bizottság FUNIBER képzési ösztöndíj formájában megvizsgálja a pénzügyi támogatásra való jelentkezésének alkalmasságát.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

27 további kurzus Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Utoljára frissítve Október 12, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
6 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint