Master in Management and Audit Scheme

&nbsp

A növekvő jelentősége környezeti menedzsment egyre állami politikák, és ezért az üzleti bizonyítja a bőséges és egyre szigorodó jogszabályok. Ezért egyre gyakrabban szükséges ez a szám specializálódott környezetgazdálkodási belüli cégek.

&nbsp

A Master in Management and Audit egyesítése terén az innováció és a tudásmenedzsment, hogy így legyen szerves része a szakember a Környezeti Management és Könyvvizsgáló, nagy hozzáadott értéket hasonló tapasztalatok és kapacitás, képesség és tudás, hogy megértsük stratégiák, rendszerek, folyamatok, eszközök és módszerek, támogatás kezelésére a vetítés a szervezetek, amelyek a környezet érintett szempontjából a fenntartható fejlődés.

&nbsp

Ez a program szinte kötelező a minden szakember, aki kell fellépnie belül és kívül a vállalat szerint a fenntarthatóság elvét a felhasznált erőforrások. Így a Master in Management and Audit Scheme biztosítja a tudást, hogy több időben döntést bármikor alapuló ökológiai, gazdasági és társadalmi.

&nbsp

&nbsp

Célok

&nbsp

Általános célkitűzések:

 • Képzés szakemberek multidiszciplináris környezetben, hozzájárulva a növekedéshez új vállalkozások, illetve ha szükséges, keresek frissítése és jobb érthetőség, az új üzleti lehetőségeket jelentő környezeti változóban.
 • Megkönnyítése érdekében szükséges a környezetvédelmi politika változó kulturális és technológiai szervezetek (vállalatok és a közigazgatás).


Specifikus célok:

 • Határozza meg a környezetvédelmi szempontok, amelyek meghatározzák a megfelelő működést bármely tevékenység és azok, amelyek meghatározzák a természetes ökológiai rendszerek állapotának.
 • A környezeti hatások értékelése a legtöbb ipari tevékenységek
 • Alkalmazza a fenntartható fejlődés fogalmát minden területén a társadalom.
 • Végezze el egy belső értékelést a környezeti állapot és a cég javaslatot egy olyan politika, amely tiszteletben tartja a környezetet is gazdaságilag életképes.
 • Adaptálása környezetvédelmi vezetési rendszer az ISO 14001 bármely cég.
  Ismerje az alapvető működését egy szennyvíztisztító állomás.
 • Javaslatot tesz korrekciós intézkedések csökkentése és minimalizálása minden szennyező tevékenység.
 • Végre kell hajtani a meglévő jogszabályok egyes tudományágak, hogy tanulmányozzák a környezetet.

&nbsp

&nbsp

Időtartam, hitel-és képzettségi struktúrája

&nbsp

Elosztását illetően az idő szerint:

 • A távolság program hatálya alá nem tartozó osztályok, nem ad meg konkrét időpontot a megjelenését, így a hallgató beiratkozik bármikor, feltéve, hogy hely áll rendelkezésre.
 • Az egyetemi tanulmányi és rendelkezésre állnak a legalább hat hónapos program.
 • A maximális rendelkezésre álló idő végző program két év. Ebben az időszakban a hallgatónak rendelkeznie kell benyújtani minden vonatkozó értékelésre és a végleges projekt vagy dolgozat.
Program oktatási nyelve:
Spanyol

27 további kurzus Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
6 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint