Mesterképzés a pszichopedagógiában

Általános információk

Program leírás

Dupla mexikói és európai cím

Készülj fel a gyermekek, serdülők és felnőttek oktatására, az egyetlen Psychopedagogy Masters online órák valós időben. Egy egyedülálló pedagógiai modell Mexikóban, amely alkalmazkodik személyes és szakmai életéhez.

Ez a mesterképzés a pszichopedagógiai oktatásban hivatalos érvényességgel (RVOE) rendelkezik, és a SEP elismerte.

Az UNIR campuson láthatja az élő osztályokat, hogy kölcsönhatásba lépjenek az osztálytársakkal vagy a tanárokkal, vagy később rájöjjenek rájuk, mivel minden osztály a virtuális campusban marad. Az első naptól kezdődően személyes oktatóval számol, és rendelkezésére áll egy virtuális könyvtár, és hozzáférhet egy széles bibliográfiához, amennyire csak szüksége van.

Az online pszichopedagógiai mesterképzés tanterve, amely 18 hónap alatt befejezte tanulmányait, a Pszichopedagógia szakmai tevékenységének minden területére kiterjed:

 • Iskolai pszichológia
 • Pszichopedagógia Szociális
 • Oktatási Pszichopedagógia
 • Családi pszichopedagógia
 • Speciális nevelési igényű pszichopedagógia

Mexikó oktatási intézményeinek szüksége van az oktatási pszichológusra, amely az oktatási rendszer támogatásának alapvető eleme.

Az UNIR Mexikó Online Pedagógiai Pszichológia Mesterével Ön megszerezheti a szükséges ismereteket az iskola és a szakmai környezetben alkalmazott pszichoedukációs igények felismeréséhez és értékeléséhez, és képes lesz az élet különböző szakaszaiban értékelni, diagnosztizálni és irányítani.

Ez a tanterv különösen arra készül, hogy:

 • Segítsen a diákok oktatási orientációjának javításában
 • A konfliktusok megakadályozása és békés megoldások biztosítása
 • A férfiak és nők közötti egyenlőség megvalósítása
 • Értékelje és diagnosztizálja a speciális oktatási igényeket a befogadás érdekében
 • Tanulási nehézségekkel küzdő hallgatók, általános fejlődési és viselkedési zavarok

A profilod, mint pszicho-pedagógiai szakember, lehetővé teszi, hogy az alábbi területeken fejlődj:

 • Oktatási terület:
  • Közösségi intézkedések gyermekek és serdülők számára: veszélyeztetett gyermekek, tájékoztatás és családvezetés, személyre szabott oktatási figyelem jogi intézkedésekkel rendelkező kiskorúak számára stb.
  • Az oktatás területén kívüli sokszínűség és befogadó oktatás: a korai figyelem, a speciális oktatási igényűek, a függő emberek, a társadalmi akadályok felszámolása stb.
 • Munkaügyi és szociális szféra:
 • Szakmai orientáció különböző csoportok munkaerő-beillesztésére: bevándorlók, nők, 40 év felettiek, egyetemi hallgatók stb.
 • Tanácsadó iroda mind a pszicho-pedagógiai szinten, mint a tanácsadó, tanácsot adva a legjobb választási lehetőséget azok számára, akik nem tisztázzák, hol irányítani akadémiai / szakmai jövőjét.
 • A szociális munka / társadalmi beavatkozással kapcsolatos munka
 • Közösségi beavatkozás. Tanácsadás és pszichopedagógiai beavatkozás a felnőtt hálózatban vagy egész életen át tartó képzés, idősek gondozása, kórházi beavatkozás stb.

Dupla mexikói és európai cím

Az UNIR Mexikóban nemzetközi jelentést adhat önéletrajzának, mert mestere végén dupla diplomát kap:
 • A SEP által jóváhagyott és az UNIR Mexico által kiadott mexikói mesterfokozat.
 • A La Rioja Nemzetközi Egyetem által kiadott európai mesterképzés Spanyolországban.

Hogyan regisztrálj

felvételi eljárás

 1. Töltse ki az információkérést.
 2. Kapjon egy személyes tanácsadót, aki ellenőrizni fogja, hogy megfelel-e a követelményeknek, és segít fejleszteni a személyre szabott tantervet (újraértékelés, hitelek száma ...).
 3. Küldje el a kért dokumentációt a felvételi folyamat befejezéséhez (ezt a dokumentációt legalizálni kell), és értesítést küldünk Önnek arról, hogy beérkezett.
 4. Miután ellenőriztük a dokumentációt, felveszi velünk a kapcsolatot a személyes felvételi beszélgetés ütemezéséhez.
 5. Miután megkapta az egyetemen az elfogadás visszaigazolását, a regisztrációs díjnak megfelelő módon kell kifizetnie.
 6. Ezután megkapja a hozzáférési kódját a virtuális osztályteremben, és elindíthatja a kurzust az Ön igényeinek megfelelően.

Tandíj és fizetési módok

Az 52 (55) 4628 2584 telefonszámon hívja fel a tanácsadónak a tandíjat és a fizetési módokat.

Ösztöndíjak és támogatások

Az UNIR Mexikó ösztöndíjakat és támogatásokat tervezett, hogy tanulmányozhasson és diplomázzon velünk.

Kiválósági ösztöndíjak: Ez a kiválósági ösztöndíjprogram célja, hogy segítse a motivált és bizonyított tudományos eredményeket. Ezenkívül az Ösztöndíj Bizottság figyelembe veszi az ösztöndíjakra pályázó hallgatók társadalmi-gazdasági helyzetét. További információk

Támogatunk a funkcionális sokszínűséghez, a nagy családok szüleihez és a munkanélküliséghez. További információk

Az egyik személyes tanácsadónk mindig az Ön rendelkezésére áll, hogy segítséget nyújtson az ösztöndíjak vagy támogatások bármelyikének.

elismerések

Az összes mexikói főiskolai és mesterképzés, amelyet az UNIR Mexikó tanít, a SEP hivatalos elismertségének elismerése (RVOE).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

UNIR México es una universidad mexicana de carácter privado aprobada ante la Secretaría de Educación Pública (SEP) en el año 2013.

UNIR México es una universidad mexicana de carácter privado aprobada ante la Secretaría de Educación Pública (SEP) en el año 2013. Kevesebb