Mikrobiológia mesterképzés online

Általános információk

Program leírás

140281_Micro_1400x4000-min.jpg

Floridai Egyetem

Áttekintés

A Floridai Egyetem online mikrobiológiai és sejttudományi fokozata, amelynek koncentrációja az orvosi mikrobiológiában és a biokémiában előkészíti a hallgatókat az orvosi és a tudományon alapuló területek jövőjére, felkészítve őket a mikrobiális genetika, virológia, asztrobiológia, környezetvédelem mélyreható ismereteivel. mikrobiológia, immunológia, orvosi mikrobiológia és biotechnológia.

Az online mikrobiológia és sejttudományi mesterképzés az orvosi mikrobiológia és a biokémia koncentrációjával, valamint a környezeti mikrobiológia online diplomája a szakemberekhez igazodik, lehetővé téve, hogy diplomája vagy bizonyítványa megszerzése mellett dolgozzon. Mivel az osztályokat egész évben kínálják, a programot akkor kezdheti el, amikor Önnek kényelmes, és a felvételre nincs GRE követelmény.

Ez a teljesen online program akár egy év alatt is elvégezhető, és önálló ütemű, lehetővé téve a diplomád megszerzése érdekében a munkát. Az osztályokat egész évben kínálják, és a GRE nem szükséges a felvételhez.

Lehetőségek a STEM mezőkben

A karrierlehetőségek a tudomány, a technológia, a mérnöki tudomány és a matematika (STEM) területén gyorsan növekednek és változnak. A Floridai Egyetem online mikrobiológiai és sejttudományi diplomájának megszerzésével vagy az online környezeti mikrobiológia diplomával szerezheti diverzifikálhatja karrierlehetőségeit, és sokoldalúbb és igényesebb eszközzé teheti magát a munkaerő körében.

Ez a 30 kreditű online mesterképzés segíthet a hallgatóknak a gyógyszergyárakban, kormányzati szervezetekben, a mezőgazdaságban és más különféle területeken történő karrier elindításában vagy előrehaladásában, vagy elősegítheti a hallgatók felkészítését az orvosi, fogorvosi vagy állatorvosi iskolára.

UF előnyei

Csillagok hírneve

2020-ban az US News & World Report az UF-t az 50 legfontosabb egyetem közé sorolta (beleértve az állami és a magániskolákat is). Az Egyesült Államok legnagyobb mikrobiológiai osztályának is otthont adunk.

Kényelem és hatékonyság

Egy év alatt megszerezheti mesterképzését vagy diplomáját, nem igényel egyetemi látogatásokat vagy laboratóriumi időket. Online tanfolyamaink aszinkron elemeket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a saját tempójában fejezze be a diplomáját.

Együttműködő környezet

Karunk ösztönzi és ösztönzi a partnerséget az UF más részlegeivel és a világ minden táján tevékenykedő tudósokkal.

Mesterképzés

A Floridai Egyetem online mikrobiológiai és sejttudományi mestere, az orvosi mikrobiológia és a biokémia koncentrációjával olyan online diploma, amelyet akár egy év alatt is elvégezhet. Ez a diploma a szakemberek számára készült, és minden kurzust kényelmesen kínálnak online. Az egyetemi látogatások és a laboratóriumi idők nem szükségesek.

A 30 kredit mesterképzés rövid, 1 kredit modulokat kever össze 3 kredit tanfolyamokkal, és tartalmaz egy speciális tanfolyamot a karrierlehetőségekről. Az UF online mikrobiológiai és sejttudományi mesterképzése a tudomány számos területén sikerre készteti Önt. A diplomások képesítéssel rendelkeznek kormányzati szervezetekben, laboratóriumokban és gyógyszergyárakban való munkavégzésre, illetve orvosi, fogorvosi vagy állatorvosi iskolai továbbképzésre. A lehetőségek végtelenek egy átfogó oktatással.

Mikrobiológiai bevezetés

A Floridai Egyetem online mikrobiológiai és sejttudományi MS-je, amelynek koncentrációja az orvosi mikrobiológia és a biokémia programban akadémiai szempontból igényes, és szilárd alapot igényel a felsőbb szintű tudományos tanfolyamon. A különböző háttérből a programba áttérő hallgatók számára egy bevezető pálya biztosítja a szükséges keretet a fennmaradó tanfolyam sikeres elvégzéséhez.

A bemutató pályához szükséges két tanfolyam a következőket tartalmazza:

  • MCB 6937 Mikroorganizmusok alapbiológiája (3 kredit)
  • GMS 5905 A biokémia és a molekuláris biológia alapjai (4 kredit)

Felvételi követelmények

A mikrobiológia és sejttudomány online mesterképzéséhez az alábbiakra van szükség:

  • Alapképzés
  • A felső osztályú GPA 3,0
  • Minden főiskola vagy egyetem hivatalos átirata
  • 30 USD jelentkezési díj
  • Előnyös biokémiai, szerves kémiai, mikrobiológiai, biológiai vagy általános kémiai alapképzés

A preferált természettudományos háttérrel nem rendelkező hallgatók jelentkezését várják, és a felvételük eseti alapon kerül felülvizsgálásra. A releváns szakmai tapasztalat helyettesítheti az akadémiai tanfolyamokat.

Tandíj és költségek

A hitelóránkénti költség 535 USD, plusz díjak, függetlenül a hallgatók lakóhelyétől.

A mesterképzés hallgatói szövetségi pénzügyi támogatásra jogosultak. A szövetségi diákhitelt igénylő hallgatóknak az UF Szövetségi Iskolai Kódexének (001535) felhasználásával kell kitölteniük a Szövetségi Hallgatói Segélyhez (FAFSA) ingyenes jelentkezésüket.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across ... Tovább

Our mission is to promote health through outstanding and high-quality patient care; innovative and rigorous education in the health professions and biomedical sciences; and high-impact research across the spectrum of basic, translational, and clinical investigation. Kevesebb