Read the Official Description

Modern héber nyelv

felajánlott online

Ez a négy félév szekvencia (Hebrew szintek 1-től 4) lehetővé teszi a hallgatók, hogy felismerje és használja az alapvető struktúráit héber nyelvtani és morfológiai, valamint, hogy megszerezzék a szükséges szókincset alapvető beszélgetés és az olvasás a modern és a klasszikus szövegek. Minden nyelvi készségek elsajátította keresztül elemi szintaktikai és nyelvtani szerkezeteket.

A diákok megtanulják az alapvető igék különböző közös aktív igét csoportok és konjugáció minden igeidők. A diákok olvasni és hallgatni a történeteket és párbeszédek, és részt vesznek vezetett osztályban viták. Héber szinten 1-4 kínálnak akár noncredit állapot vagy egyetemi hitel. A kurzusok lehet venni párhuzamosan egyetemi tanulmány. A sikeres befejezése héber 4. szintű vagy azzal egyenértékű szükséges szöveges alapú tanfolyamok zsidó tanulmányok.

A diákok alig vagy egyáltalán nem háttér héber nyelven kínálunk egy előkészítő ( „Mekhina”) során. Ez természetesen nem áll rendelkezésre tudományos hitel, felkészíti a diákokat, hogy adja meg a héber Level 1. Azok a diákok, akik nem kívánnak magasabb szintekre héber nyelvoktatás, Mekhina lehet venni, mint egy önálló program, mint egy általános bevezetést héber nyelvet.

Program taught in:
Angol

See 2 more programs offered by Hebrew College »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 4 félév
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019