Hivatalos Leírás

Program Indoklás:

  • A Master of Science in Data Mining felkészíti a diákokat, hogy érdekes és hasznos minták és tendenciák a nagy adathalmazok.
  • Diákok vannak ellátva szakértelemmel state-of-the-art adatmodellezés módszerek, hogy felkészítse őket az információ-kor pályára.

Tanulási eredményeinek Program Diplomások:

A diákok a program várhatóan:

  • megközelítés adatbányászat, mint egy folyamat, bizonyítva kompetencia használata ACRISP DM (Cross-Industry Standard Process for Data Mining), beleértve az üzleti megértést fázisban az adatok megértése fázisban a feltáró adatelemzés fázis, a modellezési fázis, az értékelési szakasz, valamint az üzemeltetési szakasz;
  • jártasak vezető adatbányászati ​​szoftver, beleértve WEKA, Clementine az SPSS és az R nyelv;
  • megérteni és alkalmazni sokféle csoportosítás, becslés, előrejelzés, és osztályozási algoritmusok, beleértve a K-közép klaszter, nyír csoportosítás, Kohonen csoportosítás, osztályozó és regressziós fák, a C4.5 algoritmus, logisztikus regresszió, k-legközelebbi szomszéd, többszörös regresszió , és a neurális hálózatok; és
  • megérteni és alkalmazni a legújabb adatbányászati ​​technikák és alkalmazások, mint például a szöveges bányászat, kitermelés genomikai adat, és más aktuális kérdésekről.

Felvételi követelmények

Diákok kell tartani a Bachelor diplomát egy regionális akkreditált felsőoktatási intézményben. Az egyetemi rekordot kell bizonyítania egyértelmű bizonyítékot képes vállalni és tanulmányokat folytatni sikeresen egy diplomás területen.

Legalább egyetemi GPA 3,00 a 4,00 szinten (ahol A 4.00), vagy egyenértékű, jó állapotú (3,00 GPA) minden utáni érettségi természetesen a munka szükséges. Feltételes részvételi adható a jelöltek egyetemi GPAs minimumon 2,40, légkondicionált a diák nem kapott gyengébb minőségű, mint a B-ben az első három alapvető tanfolyamok a programban.

Az alábbi anyagok szükségesek, amellett, hogy a szükséges anyagokat a School of Graduate Studies.

  • A hivatalos kérelmet esszé 500-1000 szó arra összpontosít, hogy (a) tudományos és munka története, (b) okai folytatja a Master of Science in adatbányászat, és (c) a jövőbeni szakmai törekvéseit. Az esszé is alkalmazzák, hogy igazolják a parancsot az angol nyelvet.
  • A diákok is részt vehetnek a feltétellel, hogy végezze el a következő előfeltétele tanfolyamok a B fokozatú vagy annál jobb. Első féléves tanfolyamok statisztikák rendszeresen által kínált CCSU mind online, mind az osztályteremben.
  • Két ajánlólevél, egyet-egyet a tudományos és a munkahelyi környezet (vagy két egyetemi, ha a jelölt nem vállalkozó).
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Central Connecticut State University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Nappali
Price
10,956 USD
5478 USD Connecticut rezidens, Tandíj és a szükséges díjakat, félévenként; 11.878 USD Nem rezidens, Tandíj és a szükséges díjakat, félévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019