Hivatalos Leírás

Management of Technology Online

Vegye be a karrierjét, hogy a következő szintre online Master of Science in Management of Technology, feltéve, ha képzett szakértelem és az ipar közötti partnerségek igényeihez a 21. században.

Ha keres, hogy a különbség az új digitális gazdaságban, ahol közötti szakadék áthidalása vezetés és a technológia kulcsfontosságú, akkor beiratkozik a NYU School of Engineering online Mester in Management of Technology (MOT). Ha egy közép-karrier menedzser vagy tagja egy technikai személyzet, a program technológián alapuló és az ipar által vezérelt, amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre és értéket a szervezet.

MOT az Ön egyedi utat a menedzsment, vezetés, az innováció, design gondolkodás és a kreativitás a 21. századi vezetők. Magában széles körű ipari ágazatokban, a mértéke a gyorsított high-tech vezető. Ez is jellegét IBM által kért természetesen választani, amelynek középpontjában a kommunikáció és a design a technológia.

Kezdve az idei nyári 2016 félévben, a szervezeti viselkedés, rendszerek és az Analytics programot beolvasztásra került a Management of Technology diplomáját. Egyének szeretnének szakosodni Human Capital mérnöki vagy Human Resource Information Systems nyugodtan fordulhatnak az ilyen mértékű, így a legfrissebb ismeretek készségek és technológiák a fejlődő emberi erőforrás ágazat.

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus NYU Tandon Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019