Hivatalos Leírás

Számítástechnikai Online

Vegyen részt egy virágzó online Master of Science in Computer Engineering program, közel hozzák az élvonalban a távközlési hálózatok és mikroelektronikai ipar.

Számítógépes mérnökök vesznek részt néhány leginkább előremutató munkát ipar és a kormányzat számára, különösen a távközlés, a számítógépes hálózatok és mikroelektronikai. Akkor lesz egy leleményes szakértő ilyen dinamikus mezők, mint a számítógépes hálózatok, VLSI tervezés és a tesztelés, beágyazott rendszerek tervezése és számítógépes architektúra. Összpontosítva elvek és fogalmak alapjául szolgáló tervezés és integráció a hardver és szoftver komponensek és rendszerek, az online mester in Computer Engineering ad neked, mit kell tudni, hogy lesz egy komoly szakmai, con fi horpadás elektronikusan vezérelt rendszerek és eszközök.

Tanterv

természetesen követelmények

Egy ki kell töltenie egy összesen 30 kredit, az alábbiakban leírtak szerint, az összesített átlaga 3,0, keresni egy Master of Science in Computer Engineering fok a School of Engineering. Ezen túlmenően, átlagosan 3,0 is szükség van az összes tagozaton, nem számítva a független vizsgálatok, beleértve a szakdolgozat, projektek és olvasás tanfolyamok. Legalább 15 az 30 kredit legyen diplomás ECE kredit (tanfolyamok EL-prefix). Hátralévő természetesen lehetnek EL vagy CS előtaggal tanfolyamok.

Core tanfolyamok (6 kredit)

A mag tanfolyamok terjed alapvető anyagi és meg kell tenni a lehető leghamarabb. Haladó kurzus után egy mag természetesen lehet venni helyett a mag természetesen jóváhagyásával a program tanácsadója. Minden diák kell választani kettő a következő alapvető tanfolyamok:

  • Számítógép architektúrák I CS-GY 6133 3 kredit
  • Részletes Hardver Tervezés EL-GY 6463 3 kredit
  • Alapjai Solid-State Elektronikus Eszközök EL-GY 6513 3 kredit
  • Bevezetés a VLSI System Design EL-GY 6473 3 kredit
  • Nanoelektronikai eszközök EL-GY 6523 3 kredit

Választani (21 kredit)

Egyéb diplomás ECE és CSE tanfolyamok (EL és CS előtagok) beleértve a mag természetesen tőzsdei, hogy nem használják eleget a alapkövetelmény megtalálható az online kurzus kínálatát. Legalább 15 az 30 kredit legyen diplomás ECE kredit (EL számozott kurzusok). Legfeljebb két posztgraduális képzés lehet venni a többi tudomány, a technika, vagy osztályai NYU. Az összes kreditek száma 5000-szintű EL tanfolyamok és nem-EL / CS tanfolyam nem haladhatja meg a 12 kredit. Vegye figyelembe, hogy jóváírja 5000-szintű képzés más megyékben nem lehet beleszámítani MS / EE fokozat, kivéve jóváhagyásra a program igazgatója.

Megjegyzés a CS-GY 6843 Számítógép Hálózati: Arra számítunk, a legtöbb diák fedezte ezt az anyagot egy egyetemi kurzus. Ezért a diákok csak ezt persze kivételes esetben és csak akkor hagyja jóvá professzor Yong Liu.

Project Követelmények (3 kredit)

Egy 3-hitel projekt speciális ECE / CSE (EL-GY 9953 vagy CS-GY 9963) a required.Certain tanfolyamok jelentős projekt komponens lehet használni, hogy részben felel meg a projekt követelmény, hagyja jóvá a program igazgatója.

  • Advanced Project I EL-GY 9953 3 kredit
  • Advanced Project in Computer Science CS-GY 9963 3 kredit

MS tézis Option: (6 kredit)

A dolgozat az ECE / CSE (EL-GY 997X / CS-GY 997X) lehet kiválasztani, hogy cserélje ki a 3-hitel Részletes Project és természetesen a választott csoport felett.

  • MS disszertáció Elektromos és Számítástechnikai Tanszék EL-GY 997X
  • MS Thesis in Computer Science CS-GY 997X

Fokozat követelményei: 30 kredit

Program oktatási nyelve:
Angol

10 további kurzus NYU Tandon Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019