ms vezetői információs rendszerek

Florida State University, The College of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

ms vezetői információs rendszerek

Florida State University, The College of Business

Mi oktatására diákjaink, hogy terjesszék az IT-menedzsment ismeretek világszerte

Mivel az informatikai szakemberek, a munka egy gyors tempójú, dinamikus üzleti környezet. Ön valószínűleg már tapasztalta az érzésem, hogy a technológiai szakértelem, hogy ha egyszer meg téged kívül egyéb üzleti szakemberek már nem egyedülálló. Ezek is lehet elavult.

Vagy talán már felmászott a műszaki karrier-létrán, és most csoportok irányítása az informatikai szakemberek. A technikai háttér lehetővé teszi, hogy a közvetlen és az ólom a csapatok, de a felügyelők várnak egyre nagyobb üzlet-orientált indokolja a döntést. Az elemzés, tervezés és végrehajtás készségek kevés segítséget bemutatók elkészítéséhez, hogy az igazgatótanács a szervezet.

Ajánlott a bemeneti informatikai szakemberek, mint te, az online MS MIS frissíti a készségek és üzleti ismeretek. Minden hallgató egy teljes hét folyamán "MIS mag", amely magában foglalja projekt menedzsment, menedzsment technológia, tudásmenedzsment és az üzleti intelligencia, elektronikus üzleti, valamint a társadalmi és szervezeti kérdések kapcsolódó információs rendszerek. Ha frissítenie kell az általános vezetői képességek, akkor akár négy kurzusok FSU online MBA tanterv. Ha egy technológia szakértő, akkor vegye a továbbképző tanfolyamok rendszerek elemzése, adatbázis tervezés és a távközlés.

És itt a jó hír: lesz, hogy ezeket a tanfolyamokat nem hagyják el a munkahelyére vagy települnek át Tallahassee. Eltérően más online programok, megkapja ugyanaz az anyag az azonos tanár tanítás az egyetemeken tanfolyamok. Ugye ugyanazt a munkát. A mértéke pontosan ugyanaz, mint az egyetemeken szerzett. Akkor a teljes mértékben a két naptári évben végzett két tanfolyam szemeszterenként.

Program összefonódása

Két módon lehet kitölteni az online MS MIS programban. Minden diák fogja fejezni egy hét alapvető tanfolyamok, valamint egyedi koncentrációs tanfolyamok. A két koncentráció a következők:

  • Fejlett technológia Koncentráció
  • Vezetői Koncentráció

Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Részidős
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Tallahassee, Florida
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Tallahassee, Florida
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt