Read the Official Description

Az MSc Business Analytics ( online kézbesítés, részmunkaidő ) egy kétéves részmunkaidős program, amely 2018-ban új, amely felkészíti Önt az adatok és a bizonyítékokon alapuló döntéshozatalra. Bár nagyon szigorú technikai és mennyiségi képzésen és a legújabb tudományos gondolkodáson alapul, az üzleti elemzések gyakorlati oldalára összpontosít.

Globális vezető az adatelemzésekben

Az Imperial College folyamatosan rangsorolja a világ 10 legjobb egyetemét, amely az adatok tanulmányozásában és elemzésében világelső. A diákok részesülhetnek az Akadémia speciális kutatóközpontjaiból, ideértve az Imperial Business Analytics-t és az Adatkutató Intézetet.

Interaktív, online tanulási tapasztalat

Ez az új online program kihasználja pozícióját világelsőként a rugalmas, dinamikus online tanulási élmény biztosításában. A The Hub, a Imperial célzott online tanulási platformján keresztül szállítjuk a legfrissebb online oktatóeszközöket, amelyek a mai forgalmas dolgozó szakemberek számára készültek.

Kar interakció és dedikált oktatói támogatás

Közvetlenül a világszínvonalú oktatókkal léphet kapcsolatba az élő munkamenetek során, és az egész program támogatja a dedikált oktatók.

Csatlakozzon egy nemzetközi globális közösséghez

A heti szinkronos online osztályok, a szindikátuscsoportok, a folyamatos párhuzamos támogatás és a londoni központban tett két látogatás azt jelenti, hogy a program során a közösség és az interakció erős érzését fogja tapasztalni, anélkül, hogy megszakítaná karrierjét.

A karriered az üzleti elemzésekben

Az MSc Business Analytics (on-line szállítás, részmunkaidős) okleveles végzettséggel rendelkezik, amely jól el tudja látni a karrierjét az üzleti elemzésekben. A diplomások sokféle szerepet és szektort működtetnek, beleértve a digitális, kiskereskedelmi, egészségügyi, pénzügyi, logisztikai és ellátási láncot.

Biztosítjuk, hogy a távolság nem jelent problémát, amikor elkezdi a következő karrieredet. Mint MSc Business Analytics (online kézbesítés, részmunkaidős) hallgató hozzáférhet egy elkötelezett Karrier- és Szakmai Fejlesztési Szolgálathoz, aki segít Önnek azonosítani és elérni jövőbeni céljait, és megfogalmazni a posztgraduális karrier stratégiáját.

Akár karrierjét üzleti analitikában kívánja elindítani, akár előrelépni, csapatunk számos szolgáltatással, köztük egy-egy konzultációval és karrier-webinárokkal áll majd kapcsolatban.

Az MSc Business Analytics (online kézbesítés, részmunkaidő) helyes nekem?

Az MSc Business Analytics (online szállítás, részmunkaidős) célja a friss diplomások és a dolgozó szakemberek számára, akik szeretnék felgyorsítani karrierjüket az analitikában számos ágazatban, mint a digitális, a kiskereskedelem, az egészségügy, a pénzügy, a logisztika és az ellátási lánc.

A pályázóknak rendelkezniük kell mennyiségi háttérrel és jó kommunikációs, problémamegoldó és csapatmunka készségekkel, a kereskedelmi tudatossággal és a komplex információ egyszerű kifejtésével.

  • Akadémiai követelmény - mennyiségi egyetemi diploma vagy 2: 1 Kitüntetések (vagy nemzetközi megfelelője)
  • Karriertervező kérdések
  • Angol nyelvi követelmény
Program taught in:
Angol
This course is On-line
Start Date
okt. 2019
Duration
21 - 22 hónapok
Részidős oktatás
Price
27,500 GBP
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019