Hivatalos Leírás

Ez távoktatási program épít az erő és a siker a campus-alapú tanított MSc Matematikai pénzügyminiszter a University of York. Az online MSc indult 2009 szeptemberében fut párhuzamosan a campus-alapú program.

Pályázni a belépés februárban 2017-ben és szeptember 2017. A jelentkezőknek be kell nyújtaniuk kérelmüket legalább 2 héttel a bevitel miatt indul.

A internetes előtti ülésszakok program nem áll a jelentkezők, akiknek szükségük van, hogy megerősítse vagy megszilárdítsák matematika háttér előtt elindulna a MSc. Az ilyen jelöltek kell alkalmazni, legalább 3 hónappal korábban egy MSc bevitel miatt indul. Felvételi a presessional természetesen saját belátása szerint a kórház oktató.

Online diákok lesznek a készségek és kompetencia Matematikai és Quantitative Finance amelyek közvetlenül érintik a munka területén, és ki tudja nyitni fantasztikus foglalkoztatás és progresszió lehetőségek.

Az online program beépített rugalmassága igényeinek kielégítésére a távolság tanulók a különböző háttérrel:

 • Város és más szakemberek, akik szeretnék folytatni a posztgraduális szak, hogy megzavarnák a karrier kötelezettségvállalások;
 • Magánszemélyek, vállalatok és szakmai szervezetek célja alkalmas folyamatos szakmai fejlődés (CPD) tanfolyamok;
 • Friss diplomások, akiknek szükségük van, hogy támogassa saját maguk, vagy családjuk, miközben folytatják tanulmányaikat posztgraduális szinten;
 • Diákok, akik nehezen, hogy részt vegyen a campus-alapú programot, mert különböző okok miatt, mint a hozzátartozók ápolása vagy fogyatékosság
 • Külföldi diákok, akik keresik a diplomáját Mathematical Finance egy vezető brit egyetemen, de inkább vagy kell folytatni tanulmányaikat a saját országukban.

AJÁNLÓLEVELEK

"Tanulás Yorkban az MSc in Mathematical Finance óriási élmény volt számomra. Kiváló tankönyvek és barátságos oktatók lehetővé tette, hogy a mester meglehetősen bonyolult matematikai és excel a legtöbb egyénnél. Interaktív előadások csak egy egér-kattintással biztosított nekem a lehetőséget, hogy tanulni otthon, útközben, mindenütt! Ez a jövő felsőoktatás valóban. A tanfolyam egy nagyszerű módja annak, hogy a mester egy komplex tudományterület számára, akik vezető elfoglalt életét. Úgy vélik, hogy a diplomát York volt jelentős segítséget előleggel karrierem. A tanfolyam felszerelt rám egy alapos megértése, hogyan működik a modern pénzügyek. Ez adott nekem bizalmat és a tudás szükséges, ha megy keresztül állásinterjúk. Népi tekintetében is igencsak érezhető, amikor megtudták, hogy van egy bizonyos fokú egy vezető egyetemen. "

Valerij Kovalevskiy (Alapkezelő, Ausztrália)

FŐBB JELLEMZŐI

A távoktatási program szállított segítségével online internetes konferencia és alkalmazási szoftvert és egy web-alapú virtuális tanulási környezet (VLE).

A megkülönböztető jegye a szokásos 1-to-1 ( "Oxbridge stílus") online oktatóanyagok és felügyeleti ülés.

Interaktív bemutatók biztosított CD-n és letöltésre keresztül VLE helyett előadások által támogatott jegyzet, dolgozott gyakorlatok, szinkron 1-to-1 online oktatóanyagokat és aszinkron vitafórum.

Nincs jelen az egyetemen van szükség, de a hozzáférést megfelelő hardver, szoftver és egy jó internet kapcsolat szükséges előfeltételek.

Az online MSc program három szakaszból áll: Certificate, Diploma és értekezés, előtte egy rövid indukciós periódus.

Két 4 hónapos oktatási időszakot egy tanévben, október-január és március-június és két bevitele évente, októberben és márciusban. Alkatrészek az online MSc vehet 18 hónap (Fast Stream) 36 hónapos (Normál Stream).

A hallgatók a távoli hozzáférést az elektronikus könyvtári források, és teljes lelkipásztori és tanulmányi támogatást, beleértve a személyi felügyelő és a témavezető.

Az értékelés, írásbeli tanfolyam elektronikusan benyújtott és a rögzített internetes Viva Voce (szóbeli vizsga) tartott végén mindhárom szakaszban (bizonyítvány, diploma, disszertáció) a program.

PROGRAM FELÉPÍTÉSE

indukciós periódus

Indukciós modul, nincs hitel csapágy

Certificate Stage

 • Matematikai módszerek a Pénzügyminisztérium (online változat), 20 kredit
 • Diszkrét idő modellezése és származtatott értékpapírok (online változat), 20 kredit
 • Portfolio Theory and Risk Management (online változat), 20 kredit

Diploma Stage

 • Sztochasztikus kalkulus és a Black-Scholes elmélet (online változat), 20 kredit
 • Numerikus és Számítástechnikai Pénzügy (online változat), 20 kredit
 • Modellezése Bonds, hozamgörbe és kamatderivatívák (online változat), 20 kredit

értekezés Stage

Matematikai Pénzügy Értekezés (online változat), 60 kredit

Állásajánlatok

Vannak kiváló karrierlehetőségeket a diákok egy erős matematikai háttérrel és alapos megértése a modern pénzügyi piacokon.

Egy bizonyos fokú matematikai pénzügyek vonzó munkalehetőséget befektetési bankok, biztosítók, tőzsdeügynöki cégek, befektetési alapok és nyugdíjpénztárak, vállalati pénzügyi osztályai, tanácsadó cégek, és más pénzügyi intézmények világszerte. Pályakezdő talál pozíciót a kereskedelmi és a pénzügyi instrumentumok árazása, alapkezelés, a kockázatkezelés, az adózás, a kutatás és fejlesztés.

Ezen belül a nem pénzügyi vállalatok a feldolgozóiparban is van egy egyre növekvő kereslet a munkavállalók, hogy képes kifinomult mennyiségi pénzügyi elemzés és irányítás alapján az egyre növekvő körű pénzügyi értékpapírok.

A pénzügyi szektor számos országban már tapasztalt gyors növekedése az elmúlt években. Hallgatókat a diplomát Mathematical Finance számíthat erős igény tudásukat mind az Egyesült Királyságban és a tőkepiacok hazájuk.

A diákok érdeklődését a tudományos munka is dönthet úgy, hogy továbbra is a PhD program Matematikai pénzügyminiszter vagy kapcsolódó területen, amelyre az MSc nyújt szilárd alapot.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus Department of Mathematics University of York - Online Programs »

This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date