Német nyelvtanulás - online program

Általános információk

Program leírás

Keres egy profi német oktatót, hogy segítsen jobban megérteni egy nyelvet? Függetlenül attól, hogy Ön egy elsőéves hallgató, akinek akadémiai sikerre vagy egy tapasztalt vállalkozóra törekszik, aki üzleti partnerekkel foglalkozik tolmács nélkül, a honlapunkon könnyen megtalálhatja a képzett anyanyelvi német tanárt, aki a legjobban megfelel Önnek. Nincs szükség órákra forgatni a forgalmat! Mindössze annyit kell tennie, hogy elindítson egy oktatómunkát egy jó internetkapcsolat és egy eszköz egy kamerával.

Hogyan segíthetünk elérni nyelvi céljait? Hisszük, hogy mindenki megérdemli a képzettséget. Ezt szem előtt tartva összegyűjtöttünk egy olyan szakértői csoportot, aki az eszköztár összes eszközét felhasználja, hogy sikeres legyen a német online tanulás.

Körülbelül öt éve a Preply .com a világ minden tájáról biztosítja a tanulókat, akik kiváló lehetőséget kínálnak a német nyelv elsajátítására, amikor és amikor csak akarják. Hasznos és költséghatékony módja a tanulásnak. A gyakorlat azt mutatja, hogy az oktatóval folytatott élő beszélgetés az egyik leghatékonyabb módja a nyelvtan és szókincs jobb megértésének, a kiejtés javításának és a külföldiekkel való félelem félelemének leküzdéséhez.

Együttműködjön a német tanárokkal - Élvezze az online oktatás előnyeit

Voltál már olyan helyzetben, amikor nyelvtanfolyamokon akarsz részt venni, de nincs időd vagy pénzed? Van megoldásunk! A német nyelvtanulás a Skype által preferált tanárral rendkívül előnyös és problémamentes.

Íme, amit élvezni fog a platform kiválasztása, mint a megbízható tanulási forrás:

 • One-to-one osztályok a Skype legjobb oktatóival;
 • Kényelmes online tanösvény;
 • Kommunikáció a natív német előadókkal;
 • Kényelmes időzítés;
 • Online német osztályok az Ön igényeinek és szintjének megfelelően;
 • Megfizethető árak minden óraszerkezethez;
 • Barátságos ügyfélszolgálat.

Készen állsz a nyelvi útra? Csak böngészhet bennünket szakértőink segítségével speciális szűrők segítségével, hogy szűkítse a keresést. A honlapunkon használt eszközök miatt gyorsan megtalálhatja az oktatót, aki a legjobban megfelel Önnek. Adja meg a kívánt helyet, a tudás szintjét, az ütemezést és az árazást, és másodpercek alatt megkapja a keresési eredményeket. Ez szuper egyszerű! Találjon szakembert az Ön igényeinek megfelelően és azonnal foglalja le az első online német leckét. Ha szereted a kiválasztott szakembert, akkor vásárolhatsz egy tanulságcsomagot a vállalat folytatásához.

Beszélgetés az anyanyelvi német beszélővel - többet megtudni a nyelvről és a kultúráról

Sokat kíván a német? Nem pánik! Akár szükséged van németre üzletre, vagy teljes értékű diplomásokra van szükséged, interaktív platformunkon olyan oktatót találsz, aki segíteni fog a céljaid elérésében. Hogyan tehetjük ezt? Ahhoz, hogy a tanulók online osztályainak vezető szállítója legyen, csak a legmagasabb képzettségű szakértőket tudjuk a csapatunk részévé tenni.

Lássuk, mit érünk el platformunk használatával:

 • Tanuljon németül online olyan szakemberekkel, akik éveken át tanítási tapasztalattal rendelkeznek.
 • Mentse el a drága időt, mivel a kedvelt tanár megtalálása csak néhány kattintást vesz igénybe.
 • Élvezzen egy érdekes és praktikus tanulmányi tervet, amelyet kizárólag az Ön számára készített.
 • Vegyen részt az oktatói munkákban, ahol és amikor csak akarod.
 • Vegyen leckéket a tanárokkal a Skype-on a legkedvezőbb áron.

Itt a Preply .com, úgy gondoljuk, hogy a személyre szabott német nyelvórák elengedhetetlenek az Ön akadémiai céljainak eléréséhez. Így kínálunk intenzív órákat a német tanárok online. A Skype-on keresztül egy-egy beszélgetést választanak, az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően illetékes segítséget kap. Próbáld ki, és látni fogod, hogy cégünk megkönnyíti a német nyelvtanárok szakképzett támogatását.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which gi ... Tovább

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which give people from distant places and small towns an opportunity to take courses they want and master any subject. You can take classes in over 27 language courses, academic subjects (Math, Chemistry, Economics, Psychology etc), programming courses (JAVA, HTML, PHP, CSS etc) and Hobbies (Music, Arts etc). Kevesebb