Nagy adat marketing posztgraduális képzés

Általános információk

Program leírás

Egy innovatív Business School koncepció

Az IEBS lépést teszünk a hagyományos üzleti iskola modelljéhez képest:

 • A hagyományos tanulási modell merev és nem túl rugalmas, mivel a szabványos és változatlan ipari társadalom modelljén alapul.
 • Az IEBS tanulási modellje modern, rugalmas és alkalmazkodó, mivel arra reagálva tervezték a mai világot és az állandó változásokat.
 • Javasolunk egy olyan tanulást, amely a tárgy részeként integrálja a technológiát és az innovációt, mindig a legfrissebb tudást nyújtva.
 • Egy olyan 2.0 tanulási modellre gondolunk, amely elsőbbséget élvez a „tanulni tanulni” képességgel, fejlesztve azokat a készségeket, amelyek a mai kihívások sikeres kezeléséhez szükségesek.
 • A hagyományos modelleket integráljuk esettanulmányként, a legfrissebb tanulási áramokkal, a web 2.0 köszönhetően.

Végül is egy könyv már nem garantálja számunkra, hogy mindent megtanulunk, amit az életben tudnunk kell.

Az IEBS -nél a hallgató felkészült arra, hogy vezető üzleti szakemberekké váljon, innovatív, vállalkozó és értéknövelő vállalkozásokat IEBS meg változó környezetben, az üzleti élet új módján keresztül.

Ki az IEBS ?

IEBS , a világ első spanyol digitális üzleti üzleti iskoláját 2009-ben alapították azzal a céllal, hogy alternatívát kínáljon a tradicionális üzleti iskoláknak, elkötelezettséggel egy olyan innovatív tanulási modell mellett, amely képes reagálni a azok a cégek és szakemberek, akik egy állandó változás és átalakulás alatt álló társadalomban élnek. Javasolunk egy agilis és modern iskolát, amely képes legyen naprakész a legújabb trendekkel és szilárd értékeken alapuljon, és így felelős embereket képezzen, akik az innovációból, az etikából és a fenntarthatóságból származó vállalkozói készséggel folytatnak projekteket.

Célunk az új vezetők kiképzése, hogy a világ, amelyben élünk, igényes legyen; képesek vállalkozni, innoválni és értéket teremteni vállalkozásuk, alkalmazottaik és a társadalom számára fenntartható és jövedelmező módon.

Nemzetközi karakter

IEBS az innovációban és a vállalkozói IEBS született Spanyolországban a Seedrocket kezével, amely Spanyolországban az első indítási gyorsító, amelynek egyik fő partnere a Google. Fő székhelye Madridban és Barcelonában található, az innováció és a vállalkozói szellem európai és globális tájának két legfontosabb városa, az innováció forrásai és trendek, amelyek lehetővé teszik az IEBS hogy minden hallgató számára a leginnovatívabb tehetségeket és ismereteket hozza. . IEBS székhelye Latin-Amerikában, a Rio de la Plata partján, Montevideóban található, ahonnan összeköti az innovatív kultúrát, a tehetségeket és a leginnovatívabb tudást Latin-Amerika összes országával.

célkitűzések

Jelenleg több adat keletkezik két napon belül, mint a teljes kortárs történelemben. A hatalmas adatok kezelése Big Data néven ismert, és az egyik kulcsfontosságú kulcs a vállalatok hatékony kezeléséhez . Gartner szerint a piacnak 4,4 millió szakemberre van szüksége, akik az idei évben nagy adatokkal foglalkoznak.

Az ügyfelek adatainak és értékesítésének kezelése teljesen átalakíthatja a marketing világát . A nagy tömeges kommunikációs kampányok és az egyetlen üzenet a tömeges testreszabásra való átadása egy konkrét üzenettel mindegyikünk számára, sokkal relevánsabb és hatékonyabb kommunikációval.

A Big Data Marketing posztgraduális képzésével megtanuljuk megismerni ügyfeleinket, hogy jobban definiálhassuk marketing stratégiát és javítsuk kommunikációnk hatékonyságát. Ehhez a marketing területen egy Big Data projektet dolgozunk ki, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az adatokból, és a lehető leghatékonyabb technikai eszközökkel történő matematikai és statisztikai elemzés révén tudássá alakítsa.

A Big Data Marketing posztgraduális képzés befejezése után Ön tökéletesen képes lesz:

 • Ismerje meg és tudja, hogyan dolgozzon ki és valósítson meg egy Business Intelligence / Big Data projektet egy vállalat marketing és üzleti területén.
 • Ismerje meg a Big Data projekt keretében követendő lépéseket . A kezdeti pillanattól kezdve az adatok architektúrájával, mint az adatokból származó ismeretekkel követendő stratégiával.
 • Menedzsment és adatkezelés: adatszerkezet, betöltés, elemzés, folyamatok és algoritmusok létrehozása erőforrásaink jobb optimalizálására.
 • A Marketing Intelligence munkájának optimalizálása.
 • Fejlett ügyfélkezelés
 • A CRM és az üzleti intelligencia eszközök kezelése .

Belépés és regisztráció

A programnak korlátozott számú helye van. Ily módon elősegítjük a hallgatók és a tanárok közötti személyre szabott kapcsolatot, hogy minden tanár a hallgató mentorjává váljon, közvetlen és szoros bánásmóddal.

A felvételi kérelmeket a befogadás szigorú sorrendjében dolgozzák fel, és a program igazgatója, az akadémiai igazgató és a felvételi koordinátor által létrehozott értékelő bizottság értékeli. A belépési kérelem kitöltéséhez kattintson a következő gombra:

előregisztráció

Az előzetes regisztráció szeptember 30-ig nyitva tart. Ebben az időszakban fenntarthatja és garantálhatja a helyét a programban, és ha a foglalás előtt július 31-ig foglalkozik, akkor további 10% kedvezményt kap a regisztrációkor.

bejegyzés

A programba való beiratkozás határideje november 24-én érhető el, vagy abban az időpontban, amikor a rendelkezésre álló helyek kvóta teljesül.

felvételi követelmények

Ha egyetemi végzettséggel rendelkezik, az utolsó tanévben van, vagy releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik a tanulmányok területén, jelentkezhet a programba.

 • Egyetemi végzettséggel: be kell mutatni a fokozatot és az akadémiai nyilvántartást. Az elmúlt évben csak a tudományos nyilvántartást kell bemutatni.
 • Egyetemi végzettség nélkül: A korábbi szakmai tapasztalat megszerzése nem nélkülözhetetlen követelmény, azonban az akkreditált szakmai tapasztalat nagyon fontos elem a kiválasztási folyamatban. Egyetemi végzettség hiánya bizonyítható szakmai tapasztalattal igazolható. A megkövetelt éves tapasztalat az alkalmazhatóságától függően változik.

Ösztöndíjak és támogatások

IEBS exkluzív ösztöndíjakkal és ösztöndíjakkal rendelkezik, hogy megkönnyítse hallgatóinak a tanulmányi programokhoz való hozzáférését. Elkötelezettsége az, hogy segítse az igazán érdeklődő embereket a képzésben és a karrierjük előmozdításában. Ezekkel az ösztöndíjakkal az IEBS javítja munkalehetőségét és lehetőséget ad számukra a szakmai karrierjük átszervezésére.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Kevesebb