Nemzetközi Flex EMBA (i-Flex)

Általános információk

12 locations available

Program leírás

119685_button.png

FÅbb adatok

  • KezdÅ dátum: 2019. november
  • Formátum: Távoktatás
  • IdÅtartam: 20 hónap
  • Tanfolyamdíj: ⬠32.000
  • Tanítási nyelv: angol
  • Helyszín: Digitális tanulás 2 szemtÅl szembeni nemzetközi hét választható hét (köztük a Szilícium-völgy, Kína, Mexikó vagy a Management Bootcamp a MIP ).
  • Szükséges minÅsítés: legalább 3 éves szakmai gyakorlat ideális nemzetközi környezetben.


A International Flex EMBA (i-Flex) egy 20 hónapos Executive MBA program, mely olyan vezetÅknek szól, akik a nemzetközi tanulmányokat a munkavállalási kötelezettségvállalásokkal kívánják kombinálni, a világ egyik legfejlettebb digitális tanulási platformjának felhasználásával, amelyet a Microsoft technológiájával fejlesztettek ki. A program a QS Distance / Online MBA 2019 rangsorban a világon a 7. helyen áll, és Európában a top 4 között .

A pályázók választhatják, mikor, hol és hogyan vehetnek részt a leckékben, felhasználva egy digitális platformot a leginnovatívabbak közül a világon. A diákoknak teljes szabadságuk van abban, hogy eldöntsék, mikor férhetnek hozzá az anyaghoz, és családjukkal és munkájukkal össze tudják kötni tanulmányaikat.

A résztvevÅk ugyanolyan ismeretekkel és készségekkel rendelkeznek, mint a hagyományos Executive MBA-ban, és ugyanazt a diplomát kapják, és közvetlenül az egyik legjobb európai üzleti iskolából kapják. LehetÅségük lesz arra is, hogy exkluzív Alumni közösségbe lépjenek a magas szintű hálózatépítésért.

A mesterséges intelligencia és a digitális transzformáció témáira összpontosítva az i-Flex mind a nehéz, mind a puha kompetenciákra készíti a hallgatókat, hogy felkészítsenek egy jól lekerekített menedzsert, aki készen áll a változások és a bonyolultság kezelésére.


A pályázatok már nyitva vannak, a részleteket lásd a www.som.polimi.it/iflex oldalon.
További információkért és az alkalmazással kapcsolatos segítségért kérjük, írja az imbapt @ MIP .polimi.it címet

Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limit ... Tovább

Founded in 1979 as a Consortium between the Politecnico di Milano and many Italian institutions and several leading public and private industrial groups, today MIP is a non-for-profit consortium limited company. Kevesebb
Milánó , Nantes , Reims , Edinburgh , Madrid , Guangzhou , Barcelona , Brüsszel , Glasgow , Peking , München , Toulouse-le-Château + 11 Több Kevesebb