Hivatalos Leírás

Program áttekintése

A Master of Science in Business Intelligence (MSBI) program egy professzionálisan orientált program, amely fejleszti a változatos elemzési készségek és kompetenciák betekintést nyerhetnek és intelligencia az a működését a modern üzleti vállalkozás.

&nbsp

A Business Intelligence program célja a diákok kívánnak szerezni magasabb szintű ismerete és megértése az üzleti tevékenység. Elsajátítják az elemzések kulcsfontosságú szükséges készségek meghatározása és végrehajtása kulcsfontosságú teljesítmény mutatók az üzleti egységek. Továbbá, a diákok megtanulják, hogy eszközöket, mint a Six Sigma azonosítani az üzleti folyamatok ideális a fejlődésre. A hangsúly a számszerűsítése üzleti tevékenység, a diákok megtanulják elmondani a történetet az üzleti segítségével ellenőrizhető számokat. Üzleti intelligencia szól adatok felhasználásával, hogy megértsék és javíthatjuk a működést. Ez a program azt tanítja, az olyan alapvető készségeket.

&nbsp

Az MS a Business Intelligence programban tanfolyamok nyitva beiratkozási havonta egyszer.

A program céljai

A célkitűzések az online program, hogy a diákok:

  • Azonosítása és megértése funkcionális területek az üzleti intelligencia.
  • Elemzési, kritikai gondolkodás, és az interperszonális készségek alkalmazható valós problémákra.
  • Jelentkezzen mélyreható, elemző készség és az üzleti elvek döntéshozatal tekintetében az operatív és stratégiai tevékenységeket.
  • Fejleszteni kell eredményes pénzügyi tervezés, jelentés, valamint az információs modelleket, amelyek megfelelnek a szabályozási szempontok, mint a Sarbanes-Oxley.
  • Fejleszteni kell a vállalati kezelőfelületek, amely kihasználja fő teljesítménymutatókat, amelyek a vezetők és a munkavállalók is használhatja, hogy javítsa napról-napra üzleti tevékenységet.
  • Használja a keretet, mint a Six Sigma valamennyi vonatkozásának az elemzésére az üzleti tevékenység és megtalálni és végrehajtása minőségellenőrzési fejlesztések és a hatékonyság.
  • Felismerni és megoldani az esetleges kockázatokról és bevezetett politikák és eljárások, amelyek minimalizálása az üzleti megszakítások.

4 további kurzus American Sentinel University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
15,360 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019