Read the Official Description

Program áttekintése

A Master of Science in Business Intelligence (MSBI) program egy professzionálisan orientált program, amely fejleszti a változatos elemzési készségek és kompetenciák betekintést nyerhetnek és intelligencia az a működését a modern üzleti vállalkozás.

&nbsp

A Business Intelligence program célja a diákok kívánnak szerezni magasabb szintű ismerete és megértése az üzleti tevékenység. Elsajátítják az elemzések kulcsfontosságú szükséges készségek meghatározása és végrehajtása kulcsfontosságú teljesítmény mutatók az üzleti egységek. Továbbá, a diákok megtanulják, hogy eszközöket, mint a Six Sigma azonosítani az üzleti folyamatok ideális a fejlődésre. A hangsúly a számszerűsítése üzleti tevékenység, a diákok megtanulják elmondani a történetet az üzleti segítségével ellenőrizhető számokat. Üzleti intelligencia szól adatok felhasználásával, hogy megértsék és javíthatjuk a működést. Ez a program azt tanítja, az olyan alapvető készségeket.

&nbsp

Az MS a Business Intelligence programban tanfolyamok nyitva beiratkozási havonta egyszer.

A program céljai

A célkitűzések az online program, hogy a diákok:

  • Azonosítása és megértése funkcionális területek az üzleti intelligencia.
  • Elemzési, kritikai gondolkodás, és az interperszonális készségek alkalmazható valós problémákra.
  • Jelentkezzen mélyreható, elemző készség és az üzleti elvek döntéshozatal tekintetében az operatív és stratégiai tevékenységeket.
  • Fejleszteni kell eredményes pénzügyi tervezés, jelentés, valamint az információs modelleket, amelyek megfelelnek a szabályozási szempontok, mint a Sarbanes-Oxley.
  • Fejleszteni kell a vállalati kezelőfelületek, amely kihasználja fő teljesítménymutatókat, amelyek a vezetők és a munkavállalók is használhatja, hogy javítsa napról-napra üzleti tevékenységet.
  • Használja a keretet, mint a Six Sigma valamennyi vonatkozásának az elemzésére az üzleti tevékenység és megtalálni és végrehajtása minőségellenőrzési fejlesztések és a hatékonyság.
  • Felismerni és megoldani az esetleges kockázatokról és bevezetett politikák és eljárások, amelyek minimalizálása az üzleti megszakítások.

See 4 more programs offered by American Sentinel University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
15,360 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline