Hivatalos Leírás

Így a Real World az osztályterembe: A MSCJ, Crime Analysis Koncentráció

Tiffin Egyetem 's Master of Science fokozat a büntető igazságszolgáltatás (MSCJ), a koncentráció Crime Analysis, egy kiváló példa arra, hogy a valós világ megfelel az osztályukban.

Mi az a TU MSCJ?

A Master of Science in Criminal Justice (MSCJ) egy szakmai gyakorlati szak, amely vonzza a képzett vezetők, ügynökök, és klinikus számos összetevője a büntető igazságszolgáltatás és a fiatalkorúakra vonatkozó igazságszolgáltatási rendszerrel. Együtt a kari, aki közvetlen és elősegíti az oktatási tapasztalatok MSCJ programot, az iskola tehetséges és sokoldalú diákok teljes a keveréket, és hozzon létre egy szellemi szinergiát, ami megtalálható a nagyon kevés doktori programokat.

Karunk hogy éves vezetői, műveletek szintű, klinikai, tudományos és kutatási tapasztalattal büntető igazságszolgáltatás a végzős tanulási folyamat oly módon, hogy a szikra vita elősegíti betekintést, és arra ösztönzi az innovációt. Közös diák-tanár együttműködést a tanulási projektek gyakori eset.

A Crime Analysis koncentráció

A Crime Analysis koncentráció biztosít a hallgatók elméleti áttekintést bűnügyi elemzés, számítógépes alkalmazások bűnözés elemzése és vizsgálata, a bűnügyi hírszerzés folyamatát, felhasználásának földrajzi információs rendszerek, a statisztikai alkalmazások, valamint kutatás tervezés.

Az Ön Tanulmányi követelmények

A Crime Analysis koncentrációja befejezését követeli 30 félév óra posztgraduális tanulmányok. Nincsenek dolgozat vagy szigorlat követelmények teljesítését a MSCJ diplomát Crime Analysis.

A diplomások hogy hatást: Karrier With A MSCJ Degree

Tiffin Egyetem kész átalakítani a jövőben a MSCJ szak.

  • Közigazgatási pozíciókat a helyi, állami és szövetségi ügynökségek
  • Pozíciókat korrekciók és pártfogó osztályok
  • Pozíciók, mint tudományos segédmunkatárs különböző ügynökségek
  • Pozíciókat a helyi, állami és szövetségi szinten az a viselkedési tudományok
  • Klinikai vagy kutatási pozíció humán szolgáltató intézmények, mentális egészségügyi intézmények, szociális intézmények, és a törvényszéki irodák

Néhány diplomások használják mértékben promóciós lehetőségeket a meglévő bűnüldözés terén. Egyéb diplomások tovább, hogy továbbra is az oktatás, megszerezte a doktori Juris, Ph.D., vagy Psy.D. diplomát.

Karrier A Klinikai és Kutatási beállítások

MSCJ diplomások is kezdenek karriert vagy egy klinikai környezetben, ahol dolgoznak közvetlenül elkövetők és áldozatok, illetve a kutatás-beállítások, ahol empirikus választ keres, hogy fontos kérdéseket érintő büntető igazságszolgáltatás.

  • Fiatalkori lakóotthonok
  • A családon belüli erőszak ügynökségek
  • Bevándorló és honosítási szolgáltatások
  • Városi rendőrség megosztottság
  • És pozíciókat, mint Pszichológia asszisztens, adminisztrátor Bíróság, Crime elemző, és az állam Highway Patrol

5 további kurzus Tiffin University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Price
21,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date