Hivatalos Leírás

Okleveles Környezeti fenntarthatóság

Ezt új online Masters in Science egy rugalmas, innovatív, tárgyalásos tanulás során, hogy átveszi a képzési igények széles spektrumát végfelhasználók által így a lehetőséget, hogy válassza modulok leginkább összhangban a képzési igények és karrier célok. Egyesek számára ez magában foglalja a szakmai előmenetelt, hanem ugyanígy során megkönnyíti karrier változás. Ez nem csak rugalmasságot kínál az Ön számára, hogy tárgyaljon a saját tanulási hanem megadja a lehetőséget, hogy tanulmányozza az saját tempójában és a saját idejét, online.

A Masters fokozatot tanulót teljes kutatási projekt, és persze akkor úgy döntött, hogy egy kisebb kínálatában modulok részeként modul Masters kezdeményezést. Az egyes modulok lehet venni részeként a CPD (folyamatos szakmai fejlődés).

Ez természetesen támaszkodik jelentős oktatási és kutatási tapasztalattal világszínvonalú oktatók kilenc iskolák UCD, hogy a legszélesebb körű lefedettség a környezetvédelmi témák. A kurzus középpontjában a szállítás a szükséges ismeretek és készségek, hogy a fenntarthatóság kihívásainak széles spektrumát tevékenységet.

Fenntarthatóság az általános meghatározás szerint erőfeszítéseit, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek veszélyeztetése nélkül a jövő generációi számára. Ezért nem csupán az alkalmazása környezeti erőforrások, hanem társadalmi és gazdasági célokat és elfogja a kölcsönhatások között mindhárom elemet. Az egyre több környezetvédelmi jogszabályok és szabályozás a vállalkozások számára kihívás, hogy a munka egy fenntarthatósági keretrendszer, miközben egyidejűleg maximalizálják a foglalkoztatási nyújtása és jövedelmezőségét. Ugyanígy azok a szabályozás vagy politikai környezetben kell a tudásbázist, hogy foglalkozzon a bonyolult a „fenntarthatóság” kihívás. Az ilyen mértékű program úgy lett kialakítva átemeli a képzési és információs igényeinek minden ágazatban, és lesz, rendszeres felülvizsgálat, hogy válaszoljon a folyamatosan változó igényekhez.

Mit fogok tanulni?

Az MSc nyújt Önnek az elméleti háttér, a gyakorlati képzés és a járulékos munkahelyi készségek szükségesek a sikeres karrier a választott szakterületen. Meg fog tárgyalni a tanulási igényeket segítségével mi oktatók. Kilenc iskola hozzájárulhat során befogják a jelentős erősségei UCD Science and Engineering a megújuló energiaforrások, a fenntartható energetikai rendszerek, környezetvédelmi mérnöki és erőforrás-gazdálkodás, a víz minőségének értékelése, védelem / kezelése és védelme a tudomány. A lehetőség adott, hogy hasznosítani ezeket az erősségeket belül megtárgyalt és távoktatási keretrendszer, mely akkor a diák, a rugalmasság, hogy megszerezzék a tág értelemben vett fenntarthatósági kérdések vagy szakosodni mélyebben az egyik ilyen különleges szakirányokon.

A tanfolyam célja, hogy fejlessze a megértést a környezetvédelmi kérdések és fenntarthatósági célok felé társadalomban. Akkor lehet megtámadni, hogy alkalmazza a tudományos és műszaki ismeretek megoldások kidolgozása a helyi és globális problémák és igények. A vita és a kutatómunka megtudhatja, hogy bonyolult kérdések, elemezni és értelmezni a tudományos adatokat és információkat, használja a határozatot, és végül közli az eredményeket és ötleteket. A tanfolyam kidolgozza a kapacitás önképzés, belül támogató keret megkönnyíti az online fórumokon, vitafórumok és virtuális bemutató / tantermi ülés.

Hogyan fogok tanulni?

Előadások fogják elérni UCD online környezet segítségével a különböző médiumok, köztük például a virtuális osztályterem szemináriumok, vitafórumok és podcast. Fejlesztõ értékelés fogják használni, hogy segítsen fejleszteni és kritikusan értékelni a saját megértését a bemutatott anyag. Minden modul lesz a magas folyamatos értékelést komponenst. Egyes modulok akkor várható, hogy részt vegyen egy vége félév írásbeli vizsgát.

Befejezésekor a végzettség diplomások képesek lesznek

  1. Mutassa átfogó ismerete és megértése az elméleti háttér, amely alátámasztja a környezetvédelmi / energia / fenntarthatósági kérdéseket.
  2. Mutassa ismerete a különböző adatgyűjtési és elemzések módszerek szükségesek, hogy tájékoztassa a döntéshozatal a munkakörnyezet.
  3. Mutassa ismerete jogszabályi és szabályozási ellenőrzések az Ön által választott szakon.
  4. Mutassa az analitikus és a technikai képességek szükségesek a kísérleti kutatás és / vagy az alkalmazás a tudományos információk, a kiválasztott asztali-alapú vagy kutatási projekt.

Állásajánlatok

A sikeres befejezése ezt az utat az Ön számára a szakmai versenyelőny lehet választani pályára az alkalmazás a zöld energia technológiák, környezetvédelmi mérnöki, környezetvédelmi monitoring, és védelmet, erőforrás- és hulladékgazdálkodás, tanácsadás, kutatás, kulturális örökség megőrzése és az oktatás akár az szabályozó testületek vagy a számos iparágban, mind a multinacionális szervezetek, valamint a kis- és közepes méretű vállalkozások számára. A tanfolyam lehetőségeket is megnyit a további tanulmányok folytatását, beleértve a legfeljebb PhD szinten.

Belépési követelmények

A pályázóknak rendelkezniük kell legalább egy 2,2 kitüntetéssel szintű diplomát a tudomány, a technika vagy a kapcsolódó fegyelem. A pályázóknak át fok, és aki szintén jelentős megfelelő szakmai tapasztalattal is figyelembe kell venni. Ha az angol nem az anyanyelve, bizonyítéka a az angol nyelv ismeretét lesz szükség, ha nem vették az elsődleges mértékben az angol, egy angol nyelvű országban. Az elfogadható minimális pontszám a TOEFL Internet alapú teszt 100, a IELTS rendszerben 6.5. Az eredeti teljesítési igazolás egy angol nyelvi tesztet kell csatolni a kérelemhez. Minden esetben a vizsgálati eredményeket nem lehet több, mint 2 év.

Vannak-e további költségek?

A diákok nem kell olyan befizetések eltérő tandíjat, kivéve a vásárlás a javasolt szöveg legfeljebb két modul. Az összes többi felhasznált anyag szabadon hozzáférhető. Végül néhány modult igényel méregdrága UCD a záróvizsgák. Az utazás költségét / szállás kell a költségvetésben a diák.

Természetesen Tájékoztató

A teljes tanfolyam leírás, akkor töltse le a mi természetesen prospektus itt: MSc Környezeti fenntarthatóság megegyezés Learning V1 (pdf) és természetesen tájékoztató itt: Online Környezeti fenntarthatóság Tájékoztató (pdf)

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is On-line
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
5,625 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint