Oktatási doktor (DEDU)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Az USQ akár 25% -os nemzetközi hallgatói ösztöndíjakat kínál.
Tudjon meg többet az alábbiakban kínált ösztöndíjakról:

Nemzetközi szállás ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ösztöndíj
Nemzetközi hallgatói támogatási ápolási ösztöndíj

Fejleszti oktatási ismereteit

Az USQ oktatási doktora látja a tervezést, elvégzi és beszámolja a kutatást, amely megteremti és kibővíti a globális, valós oktatási kérdések és témák ismereteit és megértését. Az oktatási doktor elméletileg és koncepcionálisan ösztönzőleg egyaránt lehetőséget nyújt a tapasztalt szakembereknek a különös érdeklődésre számot tartó és szakértelemre összpontosító kutatási fokozat elvégzésére. A fokozatot online vagy egyetemen kínálják fel, és bőséges lehetőséget kínálnak egymással való kapcsolattartásra a doktori felügyelőkkel és a hallgatói társakkal élénk online közösségekben vagy szemtől szemben.

Érje el a potenciálját

Fejleszti oktatási ismereteit és fejleszti képességét a kritikai és stratégiai gondolkodáshoz. Az oktatási kutatásait arra irányítja, hogy a hatékony gyakorlatot vezetővé váljon a sajátos érdeklődési területén. Ez a végzettség a tudományos élet karrierjéhez is vezethet.

Belépési követelmények

  • Rendelkeznie kell olyan mesterszintű diplomával, amelynek GPA-ja legalább egyenértékű az USQ besorolási skálán, vagy Bachelor fokozattal kitüntetéssel (első osztály vagy második osztály (2a)), vagy azzal egyenértékű oktatási képesítéssel vagy egy elismert egyetem rokon szakterületével, és
  • Dokumentált nyilvántartással kell rendelkeznie, amely általában három év teljes munkaidős egyenértékű oktatással vagy egyéb szakmai tapasztalattal rendelkezik az oktatásban vagy a rokon területeken, valamint a jelenlegi vagy a közelmúltban végzett munka a vonatkozó szakmai gyakorlatban.
  • A hallgatók számára a korlátozott kapacitások miatt rendkívül versenyképes a felvétel. A minimum követelmények teljesítése nem garantálja a belépést.

Angol nyelvi követelmények

Minden hallgatónak meg kell felelnie az alkalmazandó angol nyelvi követelményeknek. Ehhez a programhoz legalább IELTS 6.5 vagy azzal egyenértékű szükséges. Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, jelentkezhet egyetemi engedéllyel rendelkező angol nyelvű program tanulmányozására.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programmes, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb