Hivatalos Leírás

Oktatási vezetés oktatási doktora

A Texas Tech Egyetem oktatási vezetőképzésének doktora úgy van megtervezve, hogy felkészítse a legfontosabb vezetőket az iskolai körzetekben és az egyetemi vagy egyetemi karokon. A program elsősorban az olyan vezetők felkészítése, akik olyan reflexiós szakemberek, akik látást fejlesztenek és készségeket szereztek a társadalmi igazságosság és a méltányosságot értékelő demokratikus tanulási közösségek megújítására, megújítására és javítására.

program áttekintés

A program célja, hogy előkészítse az iskolavezetőket, akik képesek azonosítani és megvalósítani a Pre-12 iskolai körzeten belüli gyakorlati problémák magas szintű kihasználását célzó kutatási megoldásokat. Hároméves, meghatározott gyakorlatú kurzusok sorozata, amely a gyakorlati értekezés problémájával zárul, a résztvevők elmélyítik képességeiket az oktatási változások vezetése, a gyakorlati problémák azonosítása és a beavatkozások végrehajtása helyi oktatási szervezetekben a hallgatói teljesítmény javítása érdekében.

 • 96-99 óra hitel
 • A tanfolyam online oktatási módszerek segítségével valósul meg.
 • A kohorsz hallgatók előre meghatározott kurzusokat követnek.
 • A szemeszter alapú tanfolyamok összehangolják a Texas Tech Egyetem Academic Calendar-jával.

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális hallgatókat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább két hónappal a tervezett kezdeti beiratkozást megelőzően.

1. Jelentkezzen a Texas Tech Egyetem Graduate School-jára, mint mester hallgatója. Amikor egy fontosabbat választanak, győződjön meg róla, hogy kiválasztja az érdeklődési területének megfelelő mértékű bejegyzést, amelyet az online szó követ.

 • Töltse ki a Graduate Admissions Application-t.
 • 60 dollár kezdeti díj vagy minden egyes további alkalmazás esetében 50 dollár (beleértve a belépési dátum módosításait, a programkérelmek hozzáadását / módosítását vagy a visszafogadási kérelmeket).
 • A pályázóknak minden olyan főiskoláról és egyetemről nem hivatalos átiratát kell benyújtaniuk, amelyeket a Texas Tech Egyetem Graduate School-ba küldtek a graduate.admissions@ttu.edu-nál. Ha be van jelentkezve, akkor köteles hivatalos átiratokat benyújtani.
 • A felvételi folyamatot holisztikusan az Oktatási Főiskola és a Graduate School látja, így nincs kijelölt minimális GRE vagy GPA követelmény.
 • Minden nemzetközi pályázónak bizonyítania kell az angol nyelvtudást, mielőtt pályázatukat elfogadhatónak lehet tekinteni. Az elfogadható vizsgák listája a Graduate School International Prospective Student weboldalon található. Ezt a tesztet csak az amerikai egyetemek vagy egyetemek angol nyelvtudással nem rendelkező országokból szerzett diplomások számára engedélyezik. Azok a pályázók, akik legalább két egymást követő évet töltöttek el egy amerikai főiskolán vagy egyetemen vagy angol nyelvtudással mentesített országban, szintén mentesülnek az angol nyelvtudás követelményétől.

2. Jelentkezzen be a Texas Tech Egyetem Oktatási Főiskolájába.

 • Jelentkezzen az Oktatási Főiskolán.

3. Jelentkezzen pénzügyi támogatásokra és / vagy ösztöndíjakra, valamint az Ösztöndíjak ösztöndíjra.

 • A pénzügyi támogatás teljes munkaidőben történő beiratkozás és több más jogosultsági követelmény alapján történik. Az őszi és tavaszi féléves órák 12 órájában beiratkozott órái meghatározzák az Ön féléves beiskolázási státusát, és ennek megfelelően a pénzügyi támogatást folyósítják. A teljes munkaidõnél kevesebbet is jelenthet a támogatás csökkentése.

4. Ha elfogadja a Graduate School és a College of Education, akkor dolgozik egy kar tanácsadót, hogy dolgozzon ki egy fokú tervet. Ha az elutasításra vonatkozó értesítést kap, a felvételi fellebbezési eljárással kapcsolatban felveheti a kapcsolatot a posztgraduális oktatási és kutatási munkatársával.

 • A Graduate School és az Oktatási Főiskola értesíti Önt felvételi státuszáról a Raiderlink Alkalmazások lapjának frissítésével.
 • Ha az elutasításra vonatkozó értesítést kap, a felvételi fellebbezési eljárással kapcsolatban felveheti a kapcsolatot a posztgraduális oktatási és kutatási munkatársával.

Érdekli, hogy csak egy vagy két kurzust vesz igénybe? Használja a Texas Tech Egyetem Graduate Temporary Status-ot, és 12 órát vesz igénybe anélkül, hogy befejezte a pályázati folyamatot egy fokú programhoz.

A program követelményei

A. Alaptanterv (24 félév óra)

 • Oktatási Főiskola Alapítvány (9 szemeszter óra)
 • Kutatás és statisztika Mag (15 félév óra)

B. Major (42 félév óra)

 • Általános tanfolyam (21 félév óra)
 • Advanced Core (21 félév óra)
 • Disszertáció Óra (12 félév óra)

C. Kisebb vagy kapcsolódó területek (15 félév óra)

Az alapkövetelmény mellett az okleveles oktatói program legalább 15 féléves órát biztosít egy kiskorú vagy kapcsolódó területen. A doktori hallgatónak lehetősége van arra, hogy válogatott kurzusokat kínáljon, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy nagyobb rugalmassággal rendelkezzenek a fő hangsúlyukban. Ha nincs kicsi vagy hasonló terület, akkor 15 fő fél órát kell hozzáadni a főhöz.

A kiskorú a szakterületen egy jól körülhatárolt tanulmányi területre koncentrál. A kapcsolódó területek több tanulmányi területre irányuló kurzusokra összpontosítanak. Ha a hallgató a doktori fokozatba tervezett kiskorút kíván beilleszteni, akkor a doktori tanácsadó bizottságban a kiskorú tanulmányi terület képviselőjének kell lennie, a szakképesítésnek pedig a kisméretű tanulmányi területre kell koncentrálnia. Ha a hallgató kiválasztja a kapcsolódó témaköröket, akkor nem kell a doktori tanácsadó bizottság kapcsolódó szakterületének képviselője. A szakképesítéssel kapcsolatos témákra való összpontosítás az időmérő vizsga esetén opcionális.

D. Doktori értekezés (12 félév óra)

A hallgatónak be kell jegyeznie a 8000-es oktatót, hogy dolgozzon ki értekezés órákat a hallgató disszertációjának és disszertációjának kidolgozása során.

A kínált fokozatok

Ed.D. az oktatási vezetésben - A pályázatok a tavaszi év október közepétől október 1-ig terjedhetnek egy tavaszi kohorsz esetében.

Karrier lehetőségek ezzel a programmal

Miközben a hagyományos programok a központi irodavezetés előkészítésének és a főfelügyelő szerepének tekinthetők, az Oktatási Vezetőség Ed.D. program célja, hogy növelje és értéket adjon a vezetés mind a campus és a kerületi szervezetek, hogy pozitívan befolyásolja a diákok tanulás PreK-12 tantermek. A program magában foglalja a szuperintendens szakmai tanúsítás előkészítését részeként az integrált tanterv kialakítása.

Program oktatási nyelve:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

65 további kurzus Texas Tech University Worldwide eLearning »

Utoljára frissítve April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
jan. 2020
Duration
96 - 99 Óra
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020