Oktatók képzése IHK

Általános információk

Program leírás

Felmérés

A jövőben a vendéglátó iparban, hogy segítsen alakja, hogy ellensúlyozza a szakmunkáshiány dolgozni egy szálloda és vendéglátó ipar működik, mint oktató / képzettségének képzők képzésének nemcsak alapvető, hanem kötelező.

A résztvevők a szeminárium „AdA számlát” is rendszeresen kiemelkedő vizsga eredményei, és mint egy képzett vezető. Az Ada számlát kell végezniük, mint egy önálló intézkedés részeként a Master / Business Administrator vizsgát egy kombinált csomag.

perspektívák

A növekvő igények a vendéglátó iparban igényel egy sokoldalú és mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a dolgozók és vezetők. Amellett, hogy a tényleges foglalkozás kézműves és munkaerő iskolai végzettség kell szerezni csak a szakmai fejlődés. Mert ahhoz, hogy jár oktatók a vendéglátó iparban, hogy az oktató alkalmassági vizsgálat elengedhetetlen, mert jogilag kötelező augusztus óta 2009. Című oktatók / -in IHK nem csak felel meg a jogi minősítés, hanem alkalmazni, hogy a hallgatók, mint egy illetékes partnere előkészítése érdekében a szakemberek a jövő a szakmai életben. Ezen túlmenően, a sikeresen befejezett alkalmassági vizsgálatok egyike a felvételi követelményeket korszerűsítése képzés (Master / üzemgazdász a vendéglátó iparban).

A tanfolyam célja, hogy

  • Szakemberek, akik szeretnék, hogy növeljék a karrier lehetőségeket igazolása alkalmassági vizsgálatok
  • Szakemberek, akik szeretnék, hogy az oktatásban való részvételt
  • Szakemberek, akik igénylik az oktató alkalmassági vizsgálat részeként a szakmai előmenetel

természetesen tartalom

Az alapot a távoktatási az edző, a tréner alkalmassági rendelet (AEVO), és a vizsgálat rendjét a CCI. Az államilag elismert és engedélyezett képzés oktatók képzése jellemzi a kifinomult alapján képzés a vendéglátó iparban dokumentumokat. Mint minden Poppe & Neumann-távoktatás is képzők képzése kurzus célja, hogy a foglalkoztatási és képzési optimálisan lehet rendezni.

1. probléma:

Ellenőrizze képzési követelmények és a terv képzési

2. probléma:

elkészíti a képzés és segítik a gyakornokok felvételére

3. probléma:

magatartási képzés

4. probléma:

teljes képzés

Zulassungssvoraussetzungen

Nincs.

Tanulmány időtartama és költsége

Szervezése idő

A távoktatás (6 hónap)

Ebben a fázisban a távoktatás kapsz összesen hat tanítási levelek, egy havonta. A tananyag készít fel az oktató alkalmassági vizsgálat.

Szeminárium és vizsgálata blokk (4 nap)

Érkezéskor vasárnap a képzés szálloda és az üdvözlő akkor teljesen kikészített (évekig ellenőr az IHK Frankfurt is), hogy az oktató alkalmassági vizsgálat két napig (hétfőn és kedden) a tulajdonos és igazgató a Hotel Fernschule Poppe & Neumann. A következő szerdán az írásbeli vizsga zajlik a reggel. Követve az intenzív felkészülés a gyakorlati és szóbeli vizsga következik csütörtökön. Kipróbálás után, akkor azonnal vegye le a tanúsítványt, hogy vigye haza.

alapvonal

Bármikor regisztrálhat - természetesen kezdődik minden hónapban az 1. vagy a 15.

Tandíj

Tandíjat € 157.00 havonta (teljes költség € 942,00).

normál időszakban

A szokásos időszak során 6 hónap.

Természetesen akkor - külön költség nélkül -, vagy lerövidíti a távoktatási egyénileg és szakaszon. Az csak attól függ, hogy mennyi időt kell tanulni, és persze az a tény, hogy megfeleljen a felvételi követelményeket a vizsgálat időpontjában.

Finanszírozás és promóciós

havi fizetés

Abban Poppe & Neumann fizetni a tandíjat a kényelmes havi természetesen árak.

menteni adók

Azt is, hogy akár € 4,000.00 évente a képzés Poppe & Neumann adó kapcsolatos költségek. Az, hogy meg fogja kapni a végén a naptári év igazolást a munkáltatói adó évi kompenzáció.

Bildungsscheck

Ennek ellensúlyozására a közelgő szakmunkáshiány, sok állam indított saját finanszírozásban részesül az Európai Szociális Alapból. Mint elismert oktatási intézményben, akkor előnyös ez a különleges támogatás a képzés költségeit.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... Tovább

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Kevesebb