Hivatalos Leírás

Ez egy szint tiszta matematika kurzus célja a diákok dolgoznak otthon. A témák kerülnek bemutatásra kis "darabokat" a kidolgozott példák, majd tevékenységét a hallgató számára. Revision tesztek után nyújtották be minden három vagy négy részre, és van egy teszt könyv végén minden modul, amely egy próbavizsgát, így felül kell vizsgálnia a tartalom a modul mielőtt ezt a Test Paper.

Szükséged lesz egy grafikus számológép, de akkor is kell, hogy legyen jártas manipulálni számok használata nélkül egy számológépet. Különösen nem számológép megengedett a vizsga az első modul, és a munka ebben a modulban köré épül dolgozik a válaszokat nélkül egy számológépet.

  • Végzettség: Level Matematika - Pure
  • Akkreditált: Igen
  • QCF Elismert: Igen
  • Kibocsátó szerv: AQA
  • Kezdés dátuma: Bármikor - Mi beiratkozni az év 365 napján
  • Időtartam: Rugalmas - Kb 700 óra - 2 éves támogatási
  • UCAS Pontok: függõen vannak fokozat

Tanmenet

AS szint

Egység MCP1 - Pure Core 1 - Algebra - Másodfokú függvények - differenciálás - integrációs főosztály MCP2 - Pure Core 2 - Algebra és funkciók - Sorozatok és sorozat - trigonometria - Exponenciális és a logaritmus - differenciálás - integrációs főosztály MFP1 - További Pure 1 - Algebra és grafikonok - komplex számok - Gyökerek és együtthatók a másodfokú egyenlet - Series - fogkő - Numerikus módszerek - Trigonometry - Matricák és transzformációk

A2 szint

Egység MCP3 - Pure Core 3 - Algebra és függvények - trigonometria - Exponenciális és logaritmus - differenciálás - integráció - Numerikus módszerek Unit MCP4 - Pure Core 4 - Algebra és függvények - koordináta geometria az (x, y) síkban - Sorozatok és sorozat - Trigonometry - Exponenciális és logaritmus - differenciálódás és integráció - Vektor Unit MFP3 - További Pure 3 - Series és korlátai - Polar koordinátái - differenciálegyenletek - differenciálegyenletek - First Order - differenciálegyenletek - másodrendű van egy vizsgálat minden modul, és nem a tanfolyam.

Minden vizsga lehet venni minden évben.

A diák, aki átmegy mindhárom szinten AS modul megvalósítja a minősítés, mint a tiszta matematika.

Bérletek a 3 A2 szint modulok akkor eléréséhez szükséges minősítési szintű tiszta matematika.

Előfeltételek

Ahhoz, hogy ezt olyan szinten azt javasoljuk, hogy ha kell egy érettségi fokú B vagy magasabb szinten.

DURATION

Természetesen időtartam függ az hallgató elkötelezettség, erőfeszítést és a képesség. Összességében irányított tanulási órák kb 700. Ezt kell használni csak iránymutatásul és befejezésének ideje változhat hugely.We lenne ösztönözni a tanulókat, serioulsy meggondolni, hogy mire befejezni a választott képzés előtt beiratkozás. Diákok kell gondolni, hogyan fognak tanulni, hol fognak tanulni, és milyen gyakran. Légy realista!

Beszélj családtagok és segít nekik megérteni, hogy mit próbál elérjük, magyarázza, amire szüksége lehet a béke és a tér tanulni bizonyos időpontokban. Minél többet vonják be őket a annál valószínűbb, hogy őket az Ön oldalán. A diákok figyelmét arra, hogy az idő, amelyben teljes tisztán le őket, mint az egyén.

Formátum

A diákok ki tudják választani, hogy hogyan szeretnének tanulni.

  • Papíralapú: Vedd tanfolyamcsomag utáni nyomtatott és megfelelnek a közvetlen és a tutor e-mailben.

vagy

  • Online: Hozzáférés a prémium online felhő alapú tanulási rendszer, ahol képesek hozzáférni az összes természetesen órák, feladatok és az oktató levelezés egy helyen. Töltse le az alkalmazást, és elérheti a kurzus információkat minden olyan eszköz, bárhol a világon egy internet jelet. Bárhogyan is dönt, hogy tanulmányozza az rajtad áll!
Program oktatási nyelve:
Angol

48 további kurzus UK Open College »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
700 Óra
Részidős oktatás
Price
- Starting at £ 399.00
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date