On-line Bachelor Of Science (BS) A Közbiztonsági Közigazgatásban

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

On-line Bachelor Of Science (BS) A Közbiztonsági Közigazgatásban

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Fellépni. Hősnek lenni.

A közbiztonság magában foglalja az olyan vészhelyzetek megelőzését és reakcióját, amelyek veszélyeztethetik az egyes polgárokat. Ezen a területen a foglalkozások közé tartoznak a rendőrök, a tűzoltók, az EMS személyi állománya és az orvosi és egészségügyi szolgáltatások vezetői pozíciói és a katasztrófaelhárítás. A közbiztonság területe magában foglalja az olyan taktikákat, amelyek életbiztonságot, vagyonmegőrzést és incidens stabilizálást szolgálnak. A közbiztonsági szakembereknek meg kell érteniük a jelenlegi törvényeket, a közösség légkörét és meg kell érteniük azokat a célkitűzéseket, amelyeket a szervezeti célok leginkább kell szolgálniuk.

Keresse meg helyét a magas növekedési karrier területén

A közbiztonsági alkalmazottak foglalkoztatása várhatóan 2014-2024 között 5% -kal nő, körülbelül olyan gyors, mint az összes első válaszadó átlaga. A közbiztonság iránti folyamatos igény várhatóan új nyílásokhoz vezet. Mivel a természeti katasztrófák, autóbalesetek és más erőszakos cselekmények tovább nőnek, több első válaszadóra van szükség. Az aktív lövöldözős események és a lehetséges terrorista tevékenységek növekedése a segítségnyújtási felhívások növekedéséhez vezetett, ami növelte a szükségességét, hogy több rendőrtiszt is válaszoljon ezekre a felhívásokra. A természeti katasztrófák legutóbbi hullámzása csak növeli az első válaszadók felvételének szükségességét. Várható, hogy a közbiztonságban több mint 100.000 új bérlő lesz. A kormányzati ügynökségek nem vették figyelembe a nyugdíjasokat a közbiztonságban, ami több munkalehetőséget nyit meg.

Keresi a kihívást jelentő karriert a változatossággal?

Fedezze fel a közbiztonsági közigazgatással kapcsolatos kihívást jelentő foglalkoztatási lehetőségek széles skáláját:

 • Helyreállító tisztviselő
 • EMT vagy Paramedic
 • Tűzoltó
 • Rendőr vagy nyomozó
 • Magán nyomozó vagy nyomozó
 • Pártfogó tisztviselő vagy helyreállító szakember
 • Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI)
 • Kábítószer-ellenörzési ügynökség (DEA)
 • Marshall szolgálata
 • Titkos szolgálat
 • Vám- és határellenőrzés
 • Postai Ellenőrzési Szolgálat
 • Alkohol, dohányáruk, lőfegyverek és robbanóanyagok (ATF)

Miért érdemes diplomát szerezni?

A Közbiztonsági Igazgatás alapképzési programja a hallgatók számára alapvető ismereteket nyújt a vészhelyzeti menedzsment, a bűnüldözés vagy az egészségügyi szolgáltatások irányításában. Egy egyetemi szinten a diákok felkészültek arra, hogy meghatározó szerepet játszanak a szervezet tónusának meghatározásában. A közbiztonsági közgazdász diplomát folytató szakemberek körében olyan körültekintő szakmai előmenetel, amely a döntéshozatali, vezetői, verbális kommunikációs és vezetési készségeket fejlesztő szakemberek számára segítséget nyújt az átfogó szervezeti célok előmozdításához. A felnőtt szakemberek bővítik a karrier stratégiákat, előkészítik a vezetői lehetőségeket a közbiztonsági munkaerőpiacon, és szilárd megtérülést érnek el tandíjbefektetésükön.

Mit fogok megtanulni?

A programban megalapozó kurzusok oktatják a hallgatókat a közbiztonság minden területére, és felkészítik őket arra, hogy a munkahelyet stratégiai gondolkodásként elsőként reagálják. A hallgatók a közbiztonság területén szerezhetnek ismereteket a közösségi kapcsolatok, a kormányzati törvények és a vészhelyzetekre való reagálás érdekében, figyelembe véve a közösség szükségleteit. Az oklevéllel kapcsolatos követelmények lehetővé teszik a diákok számára, hogy megértsék a szervezeti igényeket, érvényesítsék a kormányzati törvényeket, hatékonyan működjenek közre a polgárokkal, és hozzanak létre szakmai munkakörnyezetet.

A közbiztonsági közigazgatás előnyei

 • A közbiztonsági közigazgatás alapképzésének megszerzése lehetővé teszi az első válaszadó számára, hogy egy napig adminisztratív, vezetői vagy vezető pozícióban dolgozzon.
 • Egy főiskolai diplomát kell tennie, ha a közbiztonságon belül menedzsment pozícióba akar lépni.
 • A diákok megtapasztalják a terület minden területét, hogy stratégiai gondolkodókká váljanak, miközben végrehajtják a szervezet értékeit.
 • A mai közbiztonsági szakembereknek továbbra is szakszerűen kell tanulniuk és fejleszteniük, naprakészen kell tartaniuk a közbiztonság változó táját, és javítaniuk kell készségüket, ami ahhoz vezethet, hogy az alapképzést be kell fejezni.
 • A Bachelor diploma lehet egy lépcsőfok a posztgraduális iskola felszabadítása ígéretes munkalehetőségek a közbiztonság.

A kar gyakorlott, terepi teszteléssel

A Concordia-Chicago Közbiztonsági Igazgatási Főiskola széles körű tapasztalattal rendelkezik a közbiztonság területén, valamint a szükséges minősítésekkel / hitelesítőkkel. A kar a közbiztonság minden albizottságából származik, beleértve, de nem kizárólagosan az incidensek parancsbizonyítványait, Illinois állam bűnüldözési tanúsítványát, a chicagói város tanúsítását és a szövetségi / állami igazolást. Az oktatási képesítések mellett a kari tagoknak is aktuális, releváns szakmai tapasztalata van a területen, mint első válaszadók.

A Concordia-Chicago online gyorsított képzési program előnyei

Tanácsadóink speciális programtervet készítenek az egyes hallgatók igényeinek kielégítésére, lehetővé téve, hogy a beiskolázási időpontban elfogadott átutalási kreditek számától függően 16 hónapig szerezze meg a diplomáját:

 • Rugalmas ütemezés
 • Gyorsított kurzusok
 • A főbb kurzusok 5 hétig tartanak
 • 100% online (nincs beállított idő online)
 • Hozzáférés a tanuláshoz a világ bármely pontjáról

A szállítási módokat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az elfoglalt személyek igényeinek, és elősegítsék az értékes kapcsolatokat és olyan hálózatokat támogassanak, amelyek az egész karrierjük során növelhetik értéküket.

Az oktatás elérhetővé vált

A Concordia University Chicago az egyik legkedvezőbb privát egyetem a Midwest-ban. Pénzügyi támogatási irodánk együttműködik veletek, hogy pénzügyi támogatást kereshessenek, és kezeljék a tandíjat.

A tandíj garanciája

A Concordia-Chicago oktatási program garantálja a tandíj megfizetését, lehetővé téve számodra, hogy megjósolja, milyen lesz az oktatás teljes költsége. Mindaddig, amíg nincsenek megszakításai a tanfolyamon, garantáljuk, hogy a tandíj megmarad, és soha nem növekszik, amíg megszerzi ezt a diplomát.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
aug. 27, 2018
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - River Forest, Illinois
Kezdet : aug. 27, 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 27, 2018
Amerikai Egyesült Államok - River Forest, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt