Szakértelmünk megszerzése, elismerés megszerzése és a karrier-előmenetel megteremtése a tanúsítványprogramokkal.

A Ruth S. Ammon Oktatási Iskola által felajánlott, nagymértékben jutalmazó karrierje az Autism and Severe or Multiple Disabilities (Advanced ASMD) és az Autism Spectrum Disorders (Advanced ASD) által kínált online haladó tanúsítási programokkal. A programok kivételesen gazdag tanulási élményt nyújtanak, ismereteiket azonnal alkalmazhatod a munkahelyre és értékes oktatási hitelesítő adatokat.

Egyedülálló lehetőséget kínálnak Stephen Shore, az Ed.D., az országos elismert akadémikus és az Adelphi University oktatójának tanulmányozására és megismerésére, akiknek tapasztalatát teljes mértékben az autizmus spektrumában szerzett tapasztalata támasztja alá.

Mind az Advanced ASMD, mind az Advanced ASD hangsúlyozza a fejlesztés élettartamát. A hallgatók nemcsak tanulnak multidiszciplináris stratégiákra és módszerekre a diagnózis, az értékelés és a beavatkozások terén, hanem szakértelmet szereznek a legjobb gyakorlatoknak az egyéni igényekhez való illesztésében - az élet minden szakaszában.

Dr. Shore és kollégája, Pavan J. Anthony, az Ed.D. fejlesztették ki a tananyagot a gyakorlókkal és a nemzeti szinten elismert vezetőkkel konzultálva, beleértve az osztályban olvasott tankönyvek néhány szerzőjét is. Mindegyik teljesen online, 12 kredit, oktató által vezetett program egy év alatt elkészíthető.

Speciális tanusítvány az autizmusban és súlyos vagy többszörös fogyatékosságban:

Az online Advanced ASMD speciális oktatóknak, általános oktatóknak, a kapcsolódó szolgáltatóknak és az iskolai pszichológusoknak szól. A hallgatóknak be kell szerezniük a mesterképzést, és közülük sokan rendelkeznek ezekkel a megbízásokkal:

 • Tanúsítvány a speciális oktatás oktatásához, a siketek és a halláskárosultak, a vakok és a látássérültek számára, valamint a beszéd- és halláskárosultak
 • Bizonyítvány a korai gyermekkori speciális oktatásban, gyermekkori speciális oktatásban, középfokú gyermekkori speciális oktatásban, serdülőkorú speciális oktatásban, siket és hallássérültek, vakok és látássérültek, valamint beszéd- és nyelvi fogyatékosságok

Az Advanced ASMD diákjai választhatják meg az autizmus szakorvosi vagy súlyos vagy többszörös fogyatékossági specializációt. A befejezés vagy a súlyos és többszörös fogyatékosságok New York-i állami megjegyzéseihez vezet, és más államokban igénybe veheti a tanúsítvány kiterjesztési követelményeit.

A program kiemeli

Korszerű tanfolyamaink nemcsak a legmodernebb tudást biztosítják a diákoknak, hanem személyre szabott oktatást és vonzó online tanulási környezetet biztosítanak. Az osztályok lehetőséget kínálnak gyakorlati képzésre és feladatokra is, amelyek támogatják az egyéni érdekeket és célokat. A legtöbb tanfolyam tartalmaz egy szükséges terepmunka komponenst, amely során a diákok befogadó vagy szakosodott környezetben figyelik a lakosságot; segítséget nyújt a megfelelő kapacitáshoz; és tapasztalataikról több perspektívát nyerhetnek a csoportos megbeszéléseken a karokkal és társaikkal.

Egyedülálló diplomásaink megszerzésével rávilágít a szakértelmére és demonstrálja a szakmai fejlődés iránti elkötelezettségét.

Kar Pillanatkép

Pavan J. Antony, egyetemi docens, programigazgató

Dr. Antony speciális oktatási tanár és ügyintéző volt, mielőtt megszerezte a doktori fokozatot, és csatlakozott a Ruth S. Ammon Oktatási Iskola karához. Ő és kollégája, Dr. Stephen Shore a szerzők a szerzők a Fogyatékosok Diákok Főiskolája: Mi Do Belong.

Stephen Shore, Ed.D., klinikai asszisztens, programigazgató

Dr. Shore nemzetközileg elismert szakértő az autizmus és az autizmus oktatásában, tanácsadó, hangszóró és szerző. Több mint 120 előadást tartott 47 országban, és három könyvet írt:

 • A falon túl: Személyes tapasztalatok az autizmus és az Asperger-szindrómával
 • Kérdezd meg és mondd el: Önmegtartóztatás és nyilvánosságra hozatal az autizmus spektruma számára
 • Megérteni az autizmus a dummies

Dr. Shore barátja és kollégája, a Dr. Temple Grandin neves autista jogokkal foglalkozó aktivista írásban írt minden könyvet.

Program előnyei

 • Megkülönböztetett kar
 • Nagy értékű, igény szerinti szakmai hitelesítő adatok
 • Tanulj meg az oktatási szemléletmódunkon keresztül
 • Kényelmes 100 százalékos online, oktató által vezetett formátum, melyeket minden második héten tartanak
 • Személyes, támogató hallgatóközpontú etika
 • Az Advanced ASMD súlyos vagy többszörös fogyatékossággal járó New York-i állami megjegyzéshez vezet
 • A felvételhez nem szükséges a GRE

A Ruth S. Ammon Oktatási Iskoláról

Az Adelphi Oktatási Iskola elkötelezett az oktatásban való kiválóság mellett, és lehetőséget nyújt a szakmai növekedésre azáltal, hogy autentikus akadémiai és terepi tapasztalatokat teremt, tiszteletben tartja a különböző népességet, szolgálja az etikus gyakorlatokat, és felkészíti hallgatóinkat, hogy kutatási, együttműködési és vezetés.

Pedagógiai filozófiánk hangsúlyozza a tanulás értéke értékes tevékenység és gondolkodás révén a tudósok és oktatók közösségében. Elismerjük a tanulás mint társadalmi-kulturális dinamikát, és mint ilyen, osztályainkat a különböző népességű kultúrák kulturális, történelmi és anyagi kontextusaiba rendezzük. Filozófiánk olyan együttműködő közösségeket eredményez, amelyek tiszteletben tartják mindenkinek a hangjait, és a legnagyobb ígéret az egyéni és a kollektív hatékonyság tekintetében.

Mint az egész életen át tartó tanulók, a kari és a hallgatók értékelik a kreatív kifejezést és a művészi felfedezést a személyes és szakmai növekedéshez, és elkötelezettek a hallgatói igények elismerésén és részvételén keresztül vezetési, technológiai és kommunikációs készségek fejlesztésével.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

4 további kurzus Adelphi University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school