Read the Official Description


Az Atlanti-óceán SEAL tanári csapat már kínál egy "Online angol program"Az érdeklődő hallgatók, akik szeretnék, hogy továbbra is, vagy kezdje el használni, és javítsák az angol nyelvet, amikor hazájukban.

Az Online-angol Program szabott az Ön számára, hogy a szakmai, tudományos és személyes élet - vagy az összes!

Jelenleg 3 fő programok közül választhat:

  • A "WARM UP" - A diákok, akik még nem járt nálunk, de tervezi, hogy és szeretnék "warm up" az angol érkezése előtt. Így tudnak igazán felkészülni a tapasztalat, bízni és "meet" a tanárok. Az érzés nyugodt, és ismerik a nyelvet, akkor gyorsan kezdeni, hogy valódi javulást a pillanattól kezdve, hogy megérkezik.

  • A követési " - A diákok, akik már velünk. Lesz előnyös a nagyon sikeres "follow up", ha haza. Van nyilván a szintet, szükségleteit, erősségeit és gyengeségeit, és amit már szerepelnek a lessons.So kezdhetjük is, hogy ha a következő szintre késlekedés vagy véletlen, hogy felejtse el, amit oly keményen dolgoztak tanulni.

  • A "START UP" - Ha nem tanult Atlantic SEAL, és nem tervez látogatást a közeljövőben, ne aggódj, ez mindig egy jó ideje elkezdeni! Kínálunk teljes körű értékelést a jelenlegi angol nyelvtudás. Azt mondja el, mit szeretne elérni, és azt fogja mondani Önnek, hogyan kell ezt csinálni, majd elviszi a cél az elejétől a végéig.

Nincs szükség arra, hogy kötelezzék a hosszú távú, akkor dönt, hogy nem 5, 10, 15, 20, 30 + óra. Vannak különleges kedvezmények elmúlt diákok, és ha még nem járt Atlantic SEAL még, de a jövőben, hogy nagyon különleges kedvezményt, ha lett volna egy "On Line angol" student velünk, mielőtt a látogatást.

Minden program szabott minden egyes diák. Meg lehet tanulni Általános angol, üzleti angol, Angol haladóknak vagy angol különleges célokra (jogi, orvosi, műszaki stb.)

Egyszerűen azt mondják, milyen készségekkel igazán akar dolgozni (pl.: beszéd és hallás), vagy akkor fedezi a készségek: beszéd, hallgatás, olvasás és írás.

A kiejtés valóban javítja is, mint az "Skype English Conversation Lessons", akkor beszél, és hallgatni, hogy egy magasan képzett és tapasztalt angol anyanyelvű tanárok.

A végén a kurzus, akkor kap egy fokozatos igazolást, amely tanúsítja, milyen szinten elérte és használata az Európa Tanács band szint (A1, A2, B1, B2, C1, C2), és személyre szabott eredményeiről szóló jelentés egyértelműen elmagyarázza neked (és talán munkaadók vagy tanárok), mit lehet most nem az angol.

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date