Online Baccalaureat (BA) a Sportban

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Online Baccalaureat (BA) a Sportban

Concordia University Chicago - Online Degree Programs

Kész. Készlet. Megy! Hit a földi futás.

A sport- és szabadidős menedzsment magában foglalja az adminisztrációt, a marketingtevékenységet és a promóciót, valamint a pénzügyi és humánerőforrás-döntést a sport- és fitnesz szervezetekben. Ezen a területen a foglalkozások közé tartoznak: a kollégiumi és a hivatásos sportigazgatók, köztük a sportos rendezők, menedzserek és vezérigazgatók, sportügynökök, rekreációs központigazgatók, ifjúsági sportigazgatók, valamint edzők, cserkészek és erőt és kondicionáló rendezőket. A sport- és rekreációs menedzsment területe magában foglalja a rendezvény- és létesítmény-koordinációban és -menedzselésben, valamint a non-profit és a nonprofit szervezetek forrásainak kezelését szolgáló készségek megvalósítását. A sport- és szabadidő-menedzsment szakembereinek ismerniük kell az alapvető sportjogot és etikát, a pénzügyeket, a számvitelt, a piacot és a menedzsmentet egy sportspecifikus légkörben.

Keresse meg helyét a magas növekedési karrier területén

A sport- és rekreációs menedzsment szakembereinek foglalkoztatása várhatóan 2018-2024 között 10% -kal növekszik, ami gyorsabb, mint az összes foglalkozás átlaga. A sport és rekreáció folyamatos igénye várhatóan új nyílásokhoz vezet. Mivel a fiatalok, a középiskolák, a kollégiumok és a professzionális sportok népszerűsége továbbra is világszerte exponenciális ütemben növekszik, továbbra is keresletet igényelnek a különböző kapacitású szakemberek iránti kereslet. Ráadásul a növekvő kereslet a szabadidős létesítmények számára egy nagy bébi boom lakosság számára jelentősen megnövelte a több pihenőhely és a személyzet sokszínű népesség iránti igényét.

Keresi a kihívást jelentő karriert a változatossággal?

Fedezze fel a sportolási és rekreációs menedzsmenthez kapcsolódó kihívást jelentő foglalkoztatási lehetőségek széles skáláját:

 • Athletic igazgató
 • Kollégiumi és szakmai sportjegy-menedzser
 • Kollégiumi és szakmai sportesemény menedzser
 • Kollektív és professzionális sportlétesítmény-menedzser
 • Kollégiumi és szakmai sportigazgató
 • Szakmai sportigazgató
 • Kollégiumi és szakmai sport edző
 • Professzionális sportügynök
 • Kollégiumi és szakmai sport ereje és kondicionáló igazgatója
 • Kollektív és professzionális sportos erő és kondicionáló edző
 • Szabadidős igazgató
 • Szabadidős tanácsadó
 • Fitness klubvezető
 • Személyi edző

Miért érdemes diplomát szerezni?

Egy egyetemi program a sport és szabadidő menedzsment biztosít a hallgatók alapvető megértése alapvető üzleti elvek, beleértve a számviteli, pénzügyi, marketing és menedzsment, valamint hogyan kell alkalmazni ezeket a fundamentumok a sport-és rekreációs környezetben. Egy egyetemi szinten a diákok felkészültek arra, hogy meghatározó szerepet játszanak a szervezet tónusának meghatározásában. A sport- és szabadidő-menedzsment mesterképzésének elengedhetetlen karrierlehetősége azoknak a szakembereknek, akik a döntéshozatal, a vezetés, a szóbeli kommunikáció és az irányítási készségek fejlesztését szeretnék elősegíteni, hogy elősegítsék az átfogó szervezeti célokat. A felnőtt szakemberek bővítik a karrier stratégiákat, előkészítik a vezetői lehetőségeket a sport- és szabadidő-menedzsment piacon, és szilárd megtérülést érnek el tandíjbefektetésükön.

Mit fogok megtanulni?

A programban megalapozó kurzusok oktatják a hallgatókat az üzleti tanterv minden területén, és felkészítik őket arra, hogy stratégiai gondolkodású sport- és szabadidő-menedzsment szakemberként bejussanak a munkahelyre. A diákok a sport- és rekreációs menedzsment szempontjairól szerezhetnek sport- és rekreációs rendezvényeket, létesítménygazdálkodást, sportmarketinget, jogi és etikai kérdéseket, humánerőforrás-gazdálkodást és sportpszichológiát. Az oklevéllel kapcsolatos követelmények lehetővé teszik a diákok számára, hogy megértsék szervezeti szükségleteiket, piacot és előmozdítsák szervezetüket, fejlesszék a sport- és rekreációkezelési elvek jobb megértését és alkalmazását, valamint professzionális munkakörnyezetet teremtsenek.

A sport és rekreációs menedzsment BA előnyei

 • A sport- és szabadidős menedzsment fokozattal szerzett diplomája lehetővé teszi a sport- és szabadidős szakemberek számára, hogy egy napig adminisztratív, vezetői vagy vezető pozícióban dolgozhassanak.
 • A főiskolai diplomát elengedhetetlen, ha a sporton és a pihenésen belül vezetői pozícióba akarsz menni.
 • A diákok megtapasztalják a terület minden területét, hogy stratégiai gondolkodókká váljanak, miközben végrehajtják a szervezet értékeit.
 • A mai sport- és szabadidő-menedzsment szakembereknek továbbra is szakszerűen kell tanulniuk és fejleszteniük, naprakészen kell tartaniuk a változó sport- és szabadidős tájat, és javítaniuk kell készségüket, ami ahhoz vezethet, hogy az alapképzést be kell fejezni.
 • A főiskolai diploma lehet egy lépcsőfok a posztgraduális iskola felszabadítása ígéretes munkalehetőségek sport és pihenés.

A kar gyakorlott, terepi teszteléssel

A Concordia-Chicago sport- és szabadidős menedzsment alapja széleskörű tapasztalattal rendelkezik a sport- és rekreáció területén, valamint a szükséges minősítésekkel / hitelesítőkkel. A kar minden sport- és rekreációs szakma közül kerül ki, beleértve, de nem kizárólagosan a kollégiumi és szakmai sportigazgatást, sporthivatalokat, kikapcsolódási igazgatót, személyi edzést, erőt és kondicionálást, non-profit szabadidős ügynökségeket és így tovább.

Egy elérési Pathway

A BA, sport és szabadidős menedzsment, a gyorsított mesterképzési programok Pathway , beleértve:

 • MBA
 • MA, Sport vezetés

A Concordia-Chicago online gyorsított képzési program előnyei

Tanácsadóink speciális programtervet készítenek az egyes hallgatók igényeinek kielégítésére, lehetővé téve, hogy a beiskolázási időpontban elfogadott átutalási kreditek számától függően 16 hónapig szerezze meg a diplomáját:

 • Rugalmas ütemezés
 • Gyorsított kurzusok
 • A főbb kurzusok 5 hétig tartanak
 • 100% online (nincs beállított idő online)
 • Hozzáférés a tanuláshoz a világ bármely pontjáról

A szállítási módokat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az elfoglalt személyek igényeinek, és elősegítsék az értékes kapcsolatokat és olyan hálózatokat támogassanak, amelyek az egész karrierjük során növelhetik értéküket.

Az oktatás elérhetővé vált

A Concordia University Chicago az egyik legkedvezőbb privát egyetem a Midwest-ban. Pénzügyi támogatási irodánk együttműködik veletek, hogy pénzügyi támogatást kereshessenek, és kezeljék a tandíjat.

A tandíj garanciája

A Concordia-Chicago oktatási program garantálja a tandíj megfizetését, lehetővé téve számodra, hogy megjósolja, milyen lesz az oktatás teljes költsége. Mindaddig, amíg nincsenek megszakításai a tanfolyamon, garantáljuk, hogy a tandíj megmarad, és soha nem növekszik, amíg megszerzi ezt a diplomát.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - River Forest, Illinois
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Amerikai Egyesült Államok - River Forest, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt