Read the Official Description

A tantárgy tartalma: A kurzus bevezetést ad a stylist szerepét a személyes és a könyvkiadás terén. Ez jelentik az első lépéseket ebben a divat karrier kezdve alapján.

A tanfolyam témák: a bőr színét, a különböző bodyshapes, hogyan kell használni a stílus a különböző helyzetekben, hogyan lefordítani a kifutópálya betekintést a valós életben, mennyire öltözködés különböző korosztályokat a nők, hogyan kap differents hangulat a stílusát, és hogyan stilizálhatja a lány hét korlátozott számú terméket. Továbbá, hogyan kell elkészíteni egy úgy néz ki mint egy csillag és a kapszula szekrény gyűjtemény évig hogyan tervezze szerkesztőségi divat lövés.

Program rendkívül interaktív, a munkafeladatok, amely segít fejleszteni a vizuális értelemben a stílus és a képesség, hogy működjön együtt a színek és arányok, ami műalkotások a portfólió.

A kurzus során a Photoshop és az internet. A diák fog tanulni, hogyan kell használni, hogy keverheted ruházati terméket. Ő gyűjt információk az interneten keresztül, a munka rajta photoshop építeni az elrendezés.

Kinek ez a divat stylist tanfolyam hasznos lehet? Minden ember, aki azt akarja, hogy "növelje a tudás terén a divat, a szakmai cél - a személyes kultúra.

Hogy teljes legyen a képzés az ideális módja az lenne, hogy jöjjön Olaszországban, hogy a campus a fő stílus tanfolyam és a felvételi modul.

Végső munka: Creating a web alapú Portfolio vagy videó Mood Board<img class="image-element "

Program taught in:
Angol
Olasz
This course is On-line
Start Date
okt. 2019
Duration
6 hónapok
Price
400 EUR
By locations
By date
Start Date
okt. 2019
Application deadline

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date