Online nemzetközi politikai gazdaságtan doktor

A nemzetközi politikai gazdaságtan program olyan oktatást kínál, amelynek célja az egyéneknek a dinamikus globális munkaerő sikerességének elősegítése. Ezek a készségek magukban foglalják a kritikus gondolkodást, a több kultúra és a kulturális összefüggések ismeretét, a szigorú kutatási készségeket és a környezettel való hatékony kommunikáció képességét. A hallgatók felkészülnek a nemzetközi ügyekkel kapcsolatos analitikai és adminisztratív pozíciókra az állami, nonprofit és magánszektorban. Összesen 9 kurzus van, 36 modul befejezésére. Ezt a programot egy független kutatási tézis zárja le. A hallgatóknak lehetősége nyílik folyóiratcikkek közzétételére is tapasztalt karok irányítása alatt.

A végleges képesítést az Orosz Föderáció kormánya alatt működő Pénzügyi Egyetem adja ki

  • Oktatás: 11000 USD
  • Hossz: 15-20 hónap

Akkreditáció

A WEEI tanulmányi módszerét az E-learning Európai Tanúsítási Központja, valamint az ISO-9001-2015 nemzetközi szabvány referenciaértéke hagyta jóvá. Az orosz pénzügyi egyetemet a Szövetségi Orosz Oktatási Minisztérium engedélyezi.

Partner egyetemek

Pénzügyi Egyetem az Orosz Föderáció kormánya alatt

Az Orosz Föderáció kormánya alatt lévő Pénzügyi Egyetem az egyik legrégebbi orosz felsőoktatási pénzügyi és gazdasági szakértő képző intézmény. Az 1919-ben alapított, és fióktelepe révén Oroszország minden régióját magában foglalja, különféle programokat kínálva az oktatás minden szintjén: Bachelor, Master, Ph.D, posztdoktori fokozat, rövid tanfolyamok és szakmai továbbképzés. A Forbes Russia az Oroszország 3. legelismertebb egyeteme, és a világ 500 legfontosabb egyeteme közé tartozik.

Tanfolyamok

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus World Executive Education Institute »

Utoljára frissítve November 8, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2020
Duration
15 - 20 hónapok
Részidős oktatás
Price
11,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020