Online doktori Business Administration programot (dba)

Általános információk

Program leírás

Online doktori Business Administration Program (DBA)

A DBA célja a vezetők, akik a vágy, hogy előre pályafutásuk menedzsment, illetve tanácsadó révén kiváló minőségű alkalmazott gyakorlat-orientált kutatás. Pályakezdő Abraham Lincoln DBA program az élvonalban a tudás létrehozására és tényeken alapuló vezetés, amely lehetővé teszi számukra, hogy a hozzájárulás a haladás vezetési gyakorlat. Egyre nagyobb az a felismerés, hogy ez a tényeken alapuló megközelítés kezelése egyre fontosabb készség a vezetők. Ennek megfelelően, a Doctor of Business Administration egy igen elismert mértékben a Távoktatási Akkreditáló Bizottság (DEAC) főbb akkreditációs testület, a Tanács által Felsőoktatási Akkreditációs (CHEA), az Association of Business Iskolák, valamint a California Bureau Private felsőfokú oktatás (BPPE).

A DBA program egy kombinációja elméleti és alkalmazott kutatási módszertan kurzusok. A program a diákok egy szigorú, a kutatás-orientált tanterv, amely hangsúlyozza értékelése problémák legrelevánsabb vezetők.

A diákok részt vesznek az online szemtől-szembe előadások, hasznosítani web-konferencia eszközökkel együttműködni kar és társaik, és fejlesszék kutatási program révén alkalmazott természetesen a munka, amelynek végén egy dolgozat felügyelete alatt kari szakértők a saját területén.

A DBA tanterv fejleszti a alkalmazott kutatási kompetenciákat kell létrehozni, független gondolkodók és probléma-megoldó. Vezetők felszerelve ilyen fejlett kutatási készségek felkészültebbek lesznek felfedezni és kezelni a szokásos és szokatlan problémákat, amelyekkel szembe összetett szervezetek, a változás élére kezdeményezések, javítja a teljesítményt és hatás szokásos üzleti gyakorlattal. Következésképpen DBA diplomások növeli azok értékét, hogy azok a szervezetek.

DBA Program Mission

A misszió a DBA program célja, hogy a vonat vezetők, hogy maguk irányítsák a vezetési gyakorlat azáltal elméletileg megalapozott, módszertanilag is megalapozott gyakorlat-orientált értékelés és kutatás, az útmutatás és mentori ALU kar.

A DBA program elkötelezett a következő:

 • Tanulók szellemi növekedés révén kialakított szoros kar, kutatási projektek, valamint egyéb feladatokat, amelyek a kutatás fejlesztését és menedzsment ismeretek.
 • Tanfolyam és gyakorlati üzleti adminisztráció, vezetés, irányítás, valamint hang működési gyakorlatot, amely fokozza a tanulók szakmai és személyes élete.
 • Felkészülés szakemberek szolgálni felső szintű vezetése és vállalkozói szerepeket a háttérben a bevált gyakorlatok által támogatott jelenlegi kutatás és az elmélet.
 • Foglalkoztató kari, akik végre az adott területeken egyaránt tudományos és gyakorlati szempontból.

Program eredményei

A befejezése a doktori program sikeres diplomásokat számíthatnak:

 • Hozzájárul a korszerű szakmai gyakorlat révén fejlett a kritikai gondolkodás, a fogalmi kommunikációs és elemző készség.
 • Szerezzen be egy alapos ismerete a tudományos és tudományos kutatási módszerek és alkalmazásuk a gazdasági beállításokat.
 • Alkalmazza a fejlett, a kritikus gondolkodás, a fogalmi kommunikációs és elemző készség.
 • Fogja mind a mag elmélet és a legújabb gyakorlat az üzleti adminisztráció.
 • Alkalmazni az eszközöket, hogy végre eredeti alkalmazott kutatás, hogy az előlegek tudás.
 • Mutassa megbecsülésére kulturális, etikai, és a globális problémák és azok hatását az üzleti elmélet és a gyakorlat.
 • Alkalmazza a képességét, hogy hatékony döntéseket komplex környezetben keresztül integráló elméletek, információt és gyakorlati ismereteket.
 • Keverjük össze és alkalmazza mind az elmélet és a legújabb gyakorlat az üzleti adminisztráció.
 • Hogy hatékony döntéseket komplex környezetben keresztül integráló elméletek, információt és gyakorlati ismereteket.
 • Készítsen szigorú, független és etikus értekezés kutatás segítségével alkalmazott kutatási módszereket, a tervezés és a statisztikai elemzést.
 • Hozzájárulás a szakmai tudást közzététele útján eredeti kutatás (a disszertáció).

Program követelmények

Credit óraszám

Mértéke áll 60 egység (óra) elkészült a 2,5 és 3 év, és áll:

 • Üzleti Core - 39 egység
 • Kutatási Core - 12 egység
 • Értekezés - 9 egység
 • Összesen - 60 egység

Diákok kell folyamatosan beiratkozott tanfolyam, amíg azok sikeresen befejezte a dolgozat, és ez már kiküldték.

Program Process / lépései a doktori Business Administration

dbasteps
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Tovább

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Kevesebb