Online Executive MBA (EMBA)

Általános információk

Program leírás

Megkülönböztetett fokozat a jövőbeni vezetők számára

A sikeres üzleti vezetők nem csak tehetségesek és fáradhatatlanok; ők magabiztosak, etikusak, innovatívak és arra koncentrálnak, hogy a lehető legtöbbet kihasználják. Sok olyan szakember, aki magas szintű vezetői pozícióba kíván átmenni, olyan fejlett üzleti oktatást szeretne, amely kiegészíti meglévő tapasztalataikat, és segít finomítani ezeket a karrier-meghatározó jellemzőket. A mai elgondolkodó üzleti vezetők olyan diplomás diplomát szeretnének, amely kiemelkedik a tömegből, miközben a jelenlegi, gyakorlati és azonnal alkalmazható tudást nyújtja.

Howard University Online Executive MBA (EMBA) megkülönböztetett diplomája egy országosan elismert üzleti iskola, amelynek középpontjában a valós üzleti megoldások vizsgálata. A program olyan szakemberek számára készült, akik nem csak versenyelőnyt szeretnének fejleszteni, hanem a valódi készségekkel kapcsolatos készségeket is, amelyeken keresztül tartós karriert építhetnek.

A Howard Online EMBA mélyreható képet ad a tényezőkről, amelyek a mai üzleti világot vezetik. Ez egy magas szintű üzleti oktatás, amely alapos betekintést nyújt a globális üzleti gyakorlatokba, miközben segíti a sikeres vezetőket vezető funkcionális és döntéshozatali készségeket.

Az elit üzleti szakemberek és a feltörekvő üzleti vezetők számára tervezett és világszínvonalú üzleti szakemberek által szállított Howard University Online Executive MBA képes Önnek versenyelőnyt biztosítani a gyorsan fejlődő üzleti világban.

Tanulja meg, hogy mi kell ahhoz, hogy bizalommal még a legnehezebb üzleti döntéseket is meghozza. Ismerje meg a szaktudást, hogy elgondolkodjon és reagáljon a vezető vezetők szemszögéből, és élesítse meg általános üzleti intelligenciáját a Howard University Online Executive MBA-jával.

Az Executive Leadership a Howard University kezdődik

Számos Fortune 500 vállalat és kisebb vállalkozás versenyez a vezetői pályázóknak, akik tapasztalták az üzletmeneteket, és akik kreatívak ahhoz, hogy elképzeljék és inspirálják a holnap legjobb gyakorlatait és más vezetőit. Sok potenciális ügyvezetőnek és vezetői reménynek kell lennie ahhoz, hogy fejlett vezetési készségeket fejlesszen ki, amelyek versenyképesek maradnak és jogosultak ezekre a felsővezetői munkákra.

A Howard University Online Executive MBA segít megművelni ezeket az alapvető üzleti készségeket és így tovább. Ez a fokozat felfelé mobil szakemberek számára egy átfogó üzleti oktatás középpontjában a pillérei végrehajtó vezetés. A program minden kurzusát közvetlenül a végrehajtó vezetés szemszögéből nyújtják, így a diplomások a tapasztalt oktatókat és a szándékos felkészülést elősegítik.

Azok a szakemberek, akik meg akarják jegyezni az üzleti világot, megkérdőjelezhetik, hogy képesek-e megtartani jelenlegi pozíciójukat és diplomát folytatni. A válasz egy határozott "igen", hiszen a Howard University Online Executive MBA program rugalmassága lehetővé teszi, hogy megfeleljen a munkakörülményeinek, miközben javítja a vezetői képességet.

A Howard University kiválóságtörténetében a School of Business díjnyertes és elismert üzleti vezetőket hozott létre. Építsen ugyanazt az erős alapot annak megértéséhez, hogyan működik a vállalkozások a Howard University Online Executive MBA programjával.

Áttekintés

Az Executive Leadership pólusain épült

A mai végtelenül versenyképes üzleti környezetben a szervezeteknek előre gondolkodó vezetőkre van szükségük, akik integrált, szisztémás megközelítést alkalmaznak az irányítás felé. A vállalkozások aktívan keresnek szakképzett vezetőket, akik innovatív döntéshozatali képességgel és magasabb szintű stratégiai kifinomultsággal képesek vezetni.

A Howard Online Executive MBA program felkészíti az aktív szakembereket a siker érdekében az üzleti életben. A végrehajtó vezetés öt pillére alapján a Howard University EMBA célja, hogy felkészítse a hallgatókat a sikeres eszközökre, amelyek a vállalati Amerika legmagasabb szintjén való teljesítéshez szükségesek.

Executive készség

Átmenet a funkcionális specializációtól és a középvezetés elvétől az átfogó vállalati jövőkép és döntéshozatalig. Tanulja meg a tehetség azonosítását és mozgósítását egy szervezeten belül, és maximalizálja az üzleti lehetőségeket.

Stratégiai gondolkodásmód

Fókuszáljon a nagyobb problémákra, amelyeket a szervezeteknek a világpiacon való működésükhöz kell kötniük. Használjon integrált megközelítést a problémamegoldás és a döntéshozatal feltárására. Felismerik az egyes döntéseknek a szervezet egészére gyakorolt ​​hatását, amely egyensúlyban van a növekedési potenciállal és a kockázatkezeléssel.

Friss perspektíva

Fedezze fel az üzleti élet holisztikus nézetét, amely figyelembe veszi a pénzügyi, etikai és emberi tényezőket, amelyek alakíthatják a kilátásaikat és perspektíváit. Fedezzen fel olyan új lehetőségeket, amelyek olyan környezetet hoznak létre, amely ösztönzi és működteti az innovációt az egész szervezetben.

értékek

A jó vállalati állampolgárság elengedhetetlen egy sikeres vállalat és karrier megteremtéséhez. Ismerje meg, hogy olyan üzleti bajnokságban részesüljön, amely a nagyobb jószágot részesíti előnyben, miközben figyelmes és tiszteletben tartja az emberiség igényeit. Vizsgálja meg azokat a fontos jogi és etikai üzleti kérdéseket, amelyek hatással lehetnek az integritására és erkölcsére.

Kapcsolat

Nyerjen hozzáférést egy kiterjedt és büszke alumni hálózathoz, amely eljut az egész világon, megnyitja a lehetőségeket és a nagyvállalatokhoz és szervezetekhez való kapcsolódást.

Tanterv az executive vezetésre koncentrálva
A Howard Online Executive MBA program akár 18 hónapig is elkészíthető. A hallgatóknak 42 kreditórát kell teljesíteniük, amelyek alapot nyújtanak a minőségi üzleti üzleti oktatáshoz.

A Howard University Online Executive MBA előkészíti a tapasztalt üzleti szakemberek magas szintű vezetői pozíciók az egész üzleti világban. A program során ugyanazt a elismert oktatókat tanulja meg és hálózata, amely az on-campus üzleti programjainkat tanítja. Az EMBA tananyag a pénzügyi, igazgatási, számviteli, marketing, statisztikai, kommunikációs, etikai, vállalkozói és stratégiai témákkal foglalkozik - a végrehajtó vezetés szempontjából.

Melyek a szakmai követelmények ahhoz, hogy bejutjanak ehhez a programhoz?

Előnyösen öt (5) év szakmai tapasztalat vezetői vagy felsővezetői szinten.

Executive MBA program célkitűzései

Nyisd meg a Leadership Potenciáját a Howard University
Howard University Online Executive MBA-ja olyan rangos, legmagasabb szintű egyetemi szintű oktatást kínál, amelynek célja a vezetők, a vezetők és a vállalkozók felkészítése azokkal a tudással és gyakorlati készségekkel, amelyekre szükségük lesz a transzformatív vezetők és a döntéshozók számára a globális üzleti piacon.

Az Executive MBA a Howard University üzleti iskolájának fontos része, amelyet a közelmúltban a Bloomberg Business Week a legjobb amerikai üzleti iskolák közé soroltak.

Az online EMBA programban részt vevő hallgatók a Howard University elismert üzleti karának reális üzleti tapasztalatait és kivételes kutatási gyakorlatát élvezhetik.

A program célkitűzései:

  • Fejleszteni a karrier szakembereket és a feltörekvő vezetőket olyan teljes vezetőkké, akik képesek a fejlett vezetési gyakorlat alkalmazására a globális piacon
  • A hallgatóknak a sikeres sikerre való felkészítésével olyan magas szintű üzleti témákra összpontosító tananyag, mint a pénzügy, a számvitel, a menedzsment, a kommunikáció, az etika, a marketing, a technológia, a globális üzleti élet, az innováció és a közgazdaságtan
  • Olyan üzleti vezetők ápolása, akik pénzügyileg egészséges növekedési vállalkozásokat alakíthatnak ki, miközben a legmagasabb szintű karaktert, integritást és célt szolgálják
  • Annak érdekében, hogy a jövőbeli vezetők tudásukkal és készségeikkel magabiztosan járuljanak hozzá a vállalati Amerika legmagasabb szintjén, miközben előmozdítják a társadalmilag felelős üzleti gyakorlatokat
  • A Howard University Üzleti Főiskola rangos örökségének kiterjesztése és megerősítése azáltal, hogy átalakító és iparági alakító vezetőket és vállalkozókat hoz létre

Kinek van szüksége Executive Executive MBA-ra?

Építsd meg a professzionális jövődet a Howard University
A posztgraduális képzés számos célt szolgálhat. Néhány számára ez biztosítja a kezdeti irányt a karrier megkezdéséhez. Mások számára a legmagasabb fokú diploma megszerzését jelenti a kemény munka évében szerzett tapasztalatok végső megtapasztalása. És sok más számára a felsőoktatás a meglévő készségek frissítésének módját szolgálja, és előkészíti az új szakmai kihívásokat és lehetőségeket az előttünk álló úton.

Howard University Online Executive MBA programja egy fejlett üzleti diploma, melynek célja, hogy felkészítse egy kiválasztott szakembercsoportot a magas szintű üzleti ismeretekkel és a működési bizalomgal, amelyek megalapozzák helyüket a vállalati elit körében. A rugalmas online program foglalkozik az adott kompetenciákkal, a szakembereknek válik szilárd C-Suite vezetők, kompetens vezetők és egy olyan eszköz, amely minden olyan cég számára működik.

Utoljára frissítve aug. 2018

Az iskoláról

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, awar ... Tovább

Howard University's School of Business has been a model for higher education since its founding in 1970. With dynamic academic departments, groundbreaking centers of excellence, esteemed faculty, award-winning programs, and over 8,000 alumni across the globe, the Howard University School of Business continues to be ranked among the top business programs in the nation. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited