A York Business School MBA innováció, vezetés és tanácsadás egy olyan dinamikus program, amely olyan gyakorlati készségek fejlesztésére összpontosít, amelyek lehetővé teszik változás vezetését a szervezetben, készségek fejlesztése vállalkozóként és innováció megvalósítása. A program célja az innovációs projektek és programok sikeres kezeléséhez szükséges eszközök és vezetési készségek fejlesztése, valamint a kreativitás és az innovációs folyamatok és technikák széles skáláján való készségek elsajátítása. Ez a program érdekes lehet Önnek abban az esetben, ha Ön karrier-szakember, aki fejleszteni kívánja a vezető innovációt és változást, vagy jelenleg támogatja az innovációt és a munkahelyi vagy közösségi változásokat.

A program általános célja, hogy lehetővé tegye a vezető innovációval, változással és tanácsadással kapcsolatos kérdések kritikai megértését, hogy növelhesse vezetői készségeit a fenntartható egyéni és szervezeti potenciál fejlesztése érdekében. A program összekapcsolja a releváns kortárs elméleti elméletet és kutatást a szervezeten belüli tevékenységek gyakorlati megértésével. Olyan kérdéseket fog meg felfedezni, amelyek jelentős hatással vannak a szervezetekre a másokkal való együttműködésre, mind a tapasztalataikra, mind a sajátra építve.

A program lehetőséget nyújt arra, hogy együtt dolgozzon más vezetők és potenciális vezetők az innováció és a változás. Ezt úgy fogják kifejleszteni, hogy lehetővé teszik a tudás megosztását, ezt a releváns kutatásból kifejlesztett elméletekhez és a gyakorlati alkalmazással történő tanuláshoz.

A tanulás nagy részét a program résztvevői és oktatói együttműködő tanulási közösségeinek kialakításával fejlesztettük ki, és a tanulási közösség részévé válik. A megértés a vezetés, az innováció és a tanácsadás kulcsfontosságú készségei, folyamata és gyakorlata köré épül. A valódi problémák megoldásait javasoljuk, vitatjuk meg és elemezzük a tanulói közösségben tanárok és tanulóink ​​támogatásával.

A program nemzetközi tervezése és nemzetközi témákkal foglalkozik. Számos különböző kulturális kontextust használnak fel a megbeszélések beállításának elősegítésére. Ez a program lehetőséget nyújt a globális hálózatok szaporodására mind szinte, mind pedig olyan lakóteljes tevékenységen keresztül, amely környezetet teremtenek a kultúrák közötti kölcsönös kortárs tanuláshoz.

A program befejezésekor kritikusan értékelheti a szervezetekkel, a vezetéssel, az innovációval és a változásokkal kapcsolatos elméletek és modellek széles skáláját, valamint konzultálhat és alkalmazhatja ezeket a valós élethelyzetekkel a döntéseinek tájékoztatása érdekében. A program időtartama alatt kifejlesztett hálózat gyakran továbbra is támogató és erős közösségi gyakorlat a posztgraduális képzésben.

A program nagy része online elérhető, de a Capstone Project modul részeként egy 5 napos lakóhelyet kell foglalnia Yorkban vagy Zürichben. Ez kiváló alkalom arra, hogy kapcsolatba lépjünk szakemberekkel, osszuk meg a tanulást és a megértést, és építsünk globális kapcsolatokat, valamint tanuljunk arról, hogyan végezhetünk akadémiai kutatásokat, hogy segítsünk Önnek a karkötő projekt megvalósításában.

tartam

Legalább 12 hónap, legfeljebb 3 év.

szállítási mód

Leginkább OnlineCampus online (interaktív online tanulókörnyezet), intenzív osztálybeszélgetéssel és együttműködéssel, valamint egyhetes kötelező tartózkodási hellyel. A rezidenciát két helyen tartják, a Robert Kennedy College Zürichben és a York St John Egyetemen Yorkban, mindkettő a York St John Egyetem oktatója.

Helyek

A helyek száma időszakra szigorúan 60-ra korlátozódik.

feltételek

Évente négy kifejezés (tél, tavasz, nyár és ősz).

Tandíj

13.000 CHF (svájci frank). Ez a díj magában foglalja a könyvtári hozzáférést, az OnlineCampus hozzáférést, az érettségi díjakat és az egyetemi díjakat. A díjak kamatmentes részletekben fizetendők. A díjak az egész programra vonatkoznak, és magukban foglalják az összes tanfolyamot, valamint a végleges disszertáció felügyeletét. A tartózkodási költségek, például a repülőjegyek és a szálláshelyek, valamint a svájci frank CHF (2000) svájci frank tandíj a tartózkodási helyre, és néhány olyan tankönyv, amelyekre a kurzusra szüksége lesz, nem tartoznak ide.

Akkreditáció és elismerés

Ezt a programot kizárólagos partnerségben kínálják a York St John Egyetemmel. Miután sikeresen befejezte tanulmányait a Robert Kennedy College , akkor a York St John Egyetemen szerez diplomát, amelyet a brit kormány megfelelően akkreditált. A York St John University okleveleket világszerte elismerik.

Lehet ellenőrizni exkluzív partneri York St John Egyetem ide .

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Robert Kennedy College

32 további kurzus Robert Kennedy College »

Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
aug. 2019
Duration
1 - 3 Év
Price
13,000 CHF
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date