Online MBA Innovációs Vezetés és Tanácsadás - York St John Egyetem (UK)

Általános információk

3 locations available

Program leírás

A York Business School MBA innováció, vezetés és tanácsadás egy olyan dinamikus program, amely olyan gyakorlati készségek fejlesztésére összpontosít, amelyek lehetővé teszik változás vezetését a szervezetben, készségek fejlesztése vállalkozóként és innováció megvalósítása. A program célja az innovációs projektek és programok sikeres kezeléséhez szükséges eszközök és vezetési készségek fejlesztése, valamint a kreativitás és az innovációs folyamatok és technikák széles skáláján való készségek elsajátítása. Ez a program érdekes lehet Önnek abban az esetben, ha Ön karrier-szakember, aki fejleszteni kívánja a vezető innovációt és változást, vagy jelenleg támogatja az innovációt és a munkahelyi vagy közösségi változásokat.

A program általános célja, hogy lehetővé tegye a vezető innovációval, változással és tanácsadással kapcsolatos kérdések kritikai megértését, hogy növelhesse vezetői készségeit a fenntartható egyéni és szervezeti potenciál fejlesztése érdekében. A program összekapcsolja a releváns kortárs elméleti elméletet és kutatást a szervezeten belüli tevékenységek gyakorlati megértésével. Olyan kérdéseket fog meg felfedezni, amelyek jelentős hatással vannak a szervezetekre a másokkal való együttműködésre, mind a tapasztalataikra, mind a sajátra építve.

A program lehetőséget nyújt arra, hogy együtt dolgozzon más vezetők és potenciális vezetők az innováció és a változás. Ezt úgy fogják kifejleszteni, hogy lehetővé teszik a tudás megosztását, ezt a releváns kutatásból kifejlesztett elméletekhez és a gyakorlati alkalmazással történő tanuláshoz.

A tanulás nagy részét a program résztvevői és oktatói együttműködő tanulási közösségeinek kialakításával fejlesztettük ki, és a tanulási közösség részévé válik. A megértés a vezetés, az innováció és a tanácsadás kulcsfontosságú készségei, folyamata és gyakorlata köré épül. A valódi problémák megoldásait javasoljuk, vitatjuk meg és elemezzük a tanulói közösségben tanárok és tanulóink ​​támogatásával.

A program nemzetközi tervezése és nemzetközi témákkal foglalkozik. Számos különböző kulturális kontextust használnak fel a megbeszélések beállításának elősegítésére. Ez a program lehetőséget nyújt a globális hálózatok szaporodására mind szinte, mind pedig olyan lakóteljes tevékenységen keresztül, amely környezetet teremtenek a kultúrák közötti kölcsönös kortárs tanuláshoz.

A program befejezésekor kritikusan értékelheti a szervezetekkel, a vezetéssel, az innovációval és a változásokkal kapcsolatos elméletek és modellek széles skáláját, valamint konzultálhat és alkalmazhatja ezeket a valós élethelyzetekkel a döntéseinek tájékoztatása érdekében. A program időtartama alatt kifejlesztett hálózat gyakran továbbra is támogató és erős közösségi gyakorlat a posztgraduális képzésben.

A program nagy része online elérhető, de a Capstone Project modul részeként egy 5 napos lakóhelyet kell foglalnia Yorkban vagy Zürichben. Ez kiváló alkalom arra, hogy kapcsolatba lépjünk szakemberekkel, osszuk meg a tanulást és a megértést, és építsünk globális kapcsolatokat, valamint tanuljunk arról, hogyan végezhetünk akadémiai kutatásokat, hogy segítsünk Önnek a karkötő projekt megvalósításában.

tartam

Legalább 12 hónap, legfeljebb 3 év.

szállítási mód

Leginkább OnlineCampus online (interaktív online tanulókörnyezet), intenzív osztálybeszélgetéssel és együttműködéssel, valamint egyhetes kötelező tartózkodási hellyel. A rezidenciát két helyen tartják, a Robert Kennedy College Zürichben és a York St John Egyetemen Yorkban, mindkettő a York St John Egyetem oktatója.

Helyek

A helyek száma időszakra szigorúan 60-ra korlátozódik.

feltételek

Évente négy kifejezés (tél, tavasz, nyár és ősz).

Tandíj

13.000 CHF (svájci frank). Ez a díj magában foglalja a könyvtári hozzáférést, az OnlineCampus hozzáférést, az érettségi díjakat és az egyetemi díjakat. A díjak kamatmentes részletekben fizetendők. A díjak az egész programra vonatkoznak, és magukban foglalják az összes tanfolyamot, valamint a végleges disszertáció felügyeletét. A tartózkodási költségek, például a repülőjegyek és a szálláshelyek, valamint a svájci frank CHF (2000) svájci frank tandíj a tartózkodási helyre, és néhány olyan tankönyv, amelyekre a kurzusra szüksége lesz, nem tartoznak ide.

Akkreditáció és elismerés

Ezt a programot kizárólagos partnerségben kínálják a York St John Egyetemmel. Miután sikeresen befejezte tanulmányait a Robert Kennedy College , akkor a York St John Egyetemen szerez diplomát, amelyet a brit kormány megfelelően akkreditált. A York St John University okleveleket világszerte elismerik.

Lehet ellenőrizni exkluzív partneri York St John Egyetem ide .

Utoljára frissítve márc. 2018

Az iskoláról

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Tovább

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Kevesebb
Zürich , Svájc Online , York , Salford , UK Online , Carlisle városa + 5 Több Kevesebb