Read the Official Description

Az MBA a menedzserek elsődleges vezetői képessége. Az Ön sikeréhez tervezve az MBA megkülönböztető vezetőket hoz létre a legfrissebb üzleti gyakorlatok átfogó ismeretével. Ez a szakirányú MBA a kockázatkezelésben megvizsgálja a kockázatkezelés fogalmainak és funkcióinak körét és az üzleti szektoron belüli kapcsolódó gyakorlatokat, értékelve a hatékony kockázatkezelési folyamatokat és gyakorlatokat, valamint azt, hogy a kockázat hogyan kezelhető és minimalizálható az üzleti életben a globális kontextusban. az Egyesült Királyság gyakorlatát illetően bizonyos torzítások, különösen az esettanulmányok megvitatásával kapcsolatban, a programot globálisnak kell tekinteni a kockázatvállalás tekintetében).

Az MBA programok nagy mértékben kihasználják a nemzetköziséget, amely a diákok toborzásával jött létre a világ minden tájáról, és a saját szakterületükön jól képzett tutorokra támaszkodik.

Tanuljon a svájci premier magániskolára és a 130 különböző országból származó diákok, valamint a Cumbriai Egyetemen.

tartam

Legalább 12 hónap, legfeljebb 5 év.

Program Outline

A rendszert úgy tervezték meg, hogy rugalmasan megfeleljen az online MBA céljainak, és az egyes hallgatók egyéni preferenciáihoz igazíthatók. Az MBA megköveteli, hogy teljes hat kurzust és egy végleges disszertáció.

szállítási mód

Leginkább OnlineCampus online (interaktív online tanulókörnyezet), intenzív osztálybeszélgetéssel és együttműködéssel, valamint egyhetes kötelező tartózkodási hellyel. A rezidenciát az Egyesült Királyságban tartják és a Cumbriai Egyetem szervezi.

feltételek

Évente négy kifejezés (tél, tavasz, nyár és ősz).

Akkreditáció és elismerés

A University of Cumbria MBA programok által kínált online kizárólagos partnerség a Robert Kennedy College elismert világszerte. Miután befejezte tanulmányait a Robert Kennedy College , diplomát kap a Cumbriai Egyetemen.

Program taught in:
Angol
Robert Kennedy College

See 28 more programs offered by Robert Kennedy College »

Last updated September 20, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
10,000 CHF
Kamatmentes részletekben fizetendő díjak
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date