Az MBA a menedzserek elsődleges vezetői képessége. Az Ön sikeréhez tervezve az MBA megkülönböztető vezetőket hoz létre a legfrissebb üzleti gyakorlatok átfogó ismeretével. Ez a szakirányú MBA a kockázatkezelésben megvizsgálja a kockázatkezelés fogalmainak és funkcióinak körét és az üzleti szektoron belüli kapcsolódó gyakorlatokat, értékelve a hatékony kockázatkezelési folyamatokat és gyakorlatokat, valamint azt, hogy a kockázat hogyan kezelhető és minimalizálható az üzleti életben a globális kontextusban. az Egyesült Királyság gyakorlatát illetően bizonyos torzítások, különösen az esettanulmányok megvitatásával kapcsolatban, a programot globálisnak kell tekinteni a kockázatvállalás tekintetében).

Az MBA programok nagy mértékben kihasználják a nemzetköziséget, amely a diákok toborzásával jött létre a világ minden tájáról, és a saját szakterületükön jól képzett tutorokra támaszkodik.

Tanuljon a svájci premier magániskolára és a 130 különböző országból származó diákok, valamint a Cumbriai Egyetemen.

tartam

Legalább 12 hónap, legfeljebb 5 év.

Program Outline

A rendszert úgy tervezték meg, hogy rugalmasan megfeleljen az online MBA céljainak, és az egyes hallgatók egyéni preferenciáihoz igazíthatók. Az MBA megköveteli, hogy teljes hat kurzust és egy végleges disszertáció.

szállítási mód

Leginkább OnlineCampus online (interaktív online tanulókörnyezet), intenzív osztálybeszélgetéssel és együttműködéssel, valamint egyhetes kötelező tartózkodási hellyel. A rezidenciát az Egyesült Királyságban tartják és a Cumbriai Egyetem szervezi.

feltételek

Évente négy kifejezés (tél, tavasz, nyár és ősz).

Akkreditáció és elismerés

A University of Cumbria MBA programok által kínált online kizárólagos partnerség a Robert Kennedy College elismert világszerte. Miután befejezte tanulmányait a Robert Kennedy College , diplomát kap a Cumbriai Egyetemen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Robert Kennedy College

32 további kurzus Robert Kennedy College »

Utoljára frissítve Szeptember 20, 2018
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
10,000 CHF
Kamatmentes részletekben fizetendő díjak
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date