A Pénzügyi és Felelős Befektetési Online MBA célja, hogy túlnyomórészt szakmailag orientált oktatást kínáljon, amely a vállalati pénzügyeket és a felelősségteljes befektetések szélesebb körű fenntarthatósági menetrendjét tárgyalja.

A program befejezésekor Ön képes lesz arra, hogy alkalmazza és bemutassa a vállalati pénzügyek és fenntarthatóság előrehaladtára vonatkozó elméleteket, önállóan kezeli a pénzügyi projekteket, fejleszti az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaság felé vezető vezetői hozzáállást, valamint szilárd etikát a befektetéskezelést illetően.

A gyakorlatorientált projekteket oktatók és szakemberek irányítják. Ezek a projektek a SUMAS innovatív oktatási módszertanának részét képezik, amely magában foglalja a konferenciákkal kapcsolatos meghívásokat a szervezetekben és a céges előadások vezető előadóival. Ezek a tevékenységek nem csak a tudásmegosztást ösztönzik, hanem értékes lehetőségeket is kínálnak a hálózatépítésre a karrierfejlesztés fokozása érdekében.

A SUMAS virtuális tanulási környezetén keresztül, a kurzus rugalmas formában működik * - lehetővé teszi a megfelelő munkaterhelést. Ön eldöntheti, hogy hány rendelkezésre álló modul vesz minden kifejezést, és akkor is kihagyja a kifejezést, ha azt szeretné. Minden modulot be kell fejezni, mielőtt a végső időre eljutna, és az összes feltételt a beiratkozástól számított 3 éven belül be kell fejezni. Ez a program igazodik a vezetők elfoglalt menetrendjéhez.

* A rugalmas formátum csak a támogatható fizetési terveken érhető el, további részletekért lásd a Programköltségek című részt.

A Sustainability Management School kizárólagos oktatást nyújt. Az Online MBA egy kihívást jelentő program, amely kombinálja az intellektuális képességeket és az üzleti tapasztalatokat. A program hat félévre oszlik, és magában foglalja a 9 fő modul és a 4 fő tanfolyamok, projektek és a végső kőkemény.

Nézz meg többet öregdiák itt

A program időtartama: 18 hónap és 3 év között.

Az online MBA programok követelményei:

  • Hivatalos minősített átirat és oklevelek Bachelor vagy Master Studies, hiteles fordítással, ha nem eredetileg angolul.
  • TOEFL (minimális pontszám: 550 PBT vagy 80 IBT), vagy IELTS (minimális pontszám: 5,5), vagy más standardizált angol elhelyezési vizsgák.
  • Motivációs levél, amely jelzi, hogy miért szeretne tanulni Svájcban a Sustainability Management School .
  • Útlevél vagy azonosító másolata.

Graduális programköltségek

  • Visszatéríthetetlen kérelem díja - 200 CHF.
  • A rugalmas fizetési lehetőségekre vonatkozóan kérjük, olvassa el honlapunkat.

A SUMAS jelenleg nem kínál ösztöndíjprogramokat vagy támogatásokat.

Karrierlehetőségek

Ez a program felkészíti a diákokat a karrierek széles skálájára, amelyek megkövetelik az összetett üzleti tevékenységek elemzését és a fenntartható megoldások elérését.

A SUMAS diákok választhatnak, hogy egy második opcionális évet vehetnek igénybe, és vállalatot vagy nemzetközi szervezetet folytatnak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Sustainability Management School

7 további kurzus Sustainability Management School »

Utoljára frissítve Szeptember 5, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
18 - 36 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
16,370 CHF
Fizetés: 16.370 CHF; Pay-As-You Go (Időben korlátozott opció): 19 200 CHF; Pay-As-You Go (Rugalmas opció): 25 800 CHF-tól
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date