MBA munkahelyi egészség és biztonság szakterület

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Ez az MBA egy vezetői és versenyképes szakembert képez, aki képes a szakmai kockázatok fejlesztésére a nemzetközi szabályok szerint. Lehetővé teszi az ISO9001, ISO 14001, ISO45001 belső ellenőrző tanúsítványok beszerzését a Bureau Veritas vezető tanúsítójaként világszerte.

Dupla fokozatú Summa Egyetem

Az Európai Végzős Intézet és a Summa Egyetem között létrejött megállapodásnak köszönhetően tanulmányozhatja diplomáját az amerikai Dual Degree programmal. Mindkét intézmény elismerése és érdemei nemzetközi szinten rangos formációt kínálnak .

Miért válassza ezt az MBA-t?

A munkahelyi egészség- és biztonságtani MBA képezi a vezetőket és a vezetőket, akik képesek megismerni az ezen a területen működő intézmények kötelezettségeit.

 • Mert tudni fogja a munkahelyi egészségre és biztonságra vonatkozó jogi követelményeket, amelyekre a vállalatok vonatkoznak.
 • Mert tudni fogja, hogy a munkájuk során milyen mértékben járul hozzá a munkavállalók munkahelyi biztonságához és egészségvédelméhez: a munkahelyi biztonság, az ipari higiénia, a munkahelyi egészségügy és az ergonómia és a pszichoszociológia.
 • Mert virtuális munkameneteken keresztül valósul meg a valóságos környezetben az összes résztvevő számára érdekes kérdésekben.
 • Mert képes lesz megszerezni a belső ellenőr tanúsítványt az ISO 45001: 2018 szabványban a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerben, és Önnek joga van megvizsgálni az ISO 9001 minőségi szabványokat és az ISO 14001 környezetvédelmi szabványokat.

program

 1. Hatékony emberek kezelése (4 ECTS)
 2. Az egészség és biztonság alapkoncepciói (3,5 ECTS)
 3. Pénzügyi számvitel az igazgatók számára (4 ECTS)
 4. Stratégiai kommunikáció (4 ECTS)
 5. Projektmenedzsment (3 ECTS)
 6. Biztonsági elemzési technikák (3,5 ECTS)
 7. A biztonsági feltételekhez kapcsolódó kockázatok (4 ECTS)
 8. A költségvetés hasznos kezelési eszközként (3 ECTS)
 9. Stratégiai menedzsment: Versenyképes kiválóság keresése (4 ECTS)
 10. Speciális technikák a foglalkozási kockázatok ellenőrzésére és ellenőrzésére (3 ECTS)
 11. Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek az ISO 45001: 2018 szerint (3 ECTS)
 12. Irányítási eszközök (3 ECTS)
 13. Vállalkozói és üzleti terv (3 ECTS)
 14. A Program Projekt befejezése

Közelség és személyre szabás

A diákok, a tanárok és az oktatók kapcsolata folyamatos a virtuális platformon keresztül:

 • Az anyagok teljes rendelkezésre állása a nap 24 órájában, a hét minden napján.
 • Kétségek emelése bármely napszakban.
 • Folyamatos kommunikáció a vitafórumokon keresztül.

Ennek és a tartalom szerkezetének köszönhetően a programok értékelése alapvetően praktikus.

ajánlólevél

"Szakmai életemben az MBA lehetővé tette számomra, hogy ismerjem a jelenlegi munkámhoz alkalmazandó új fogalmakat és stratégiákat, de mindenekelőtt kiemelném a személyre szabott kezelést, amit a diákok kapnak, úgy vélem, hogy fenntarthatom a kapcsolatot az iskolával és a kollégák szakmai és személyes hozzáadott értéket adnak nekem. " Vicente Verdú, a Cosesa kereskedelmi igazgatója

Tanulmányi támogatás - Finanszírozás

Az Intézet olyan ösztöndíjprogramot tartalmaz, amely a tandíj költségeinek 65% -át fedezheti. Minden pályázaton korlátozott számú ösztöndíjat kínálnak a pályázók személyes, szakmai vagy gazdasági helyzete alapján.

Speciális finanszírozási feltételek is vannak annak érdekében, hogy a diákok segítsék a kurzus költségeit a halasztott fizetések rendszerén keresztül.

Utoljára frissítve Július 2019

Az iskoláról

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of cla ... Tovább

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of classes are given each year through its on-line platform to students from different countries by teachers of the most prestigious Universities and Business Schools. The On-line Campus allows both teachers and students to... Kevesebb
Madrid , Spanyolország Online + 1 Több Kevesebb