Online MBA marketing menedzsment és nemzetközi üzlet

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

100% online MBA elfoglalt diákok számára

A Marketing Menedzsment és Nemzetközi Üzleti MBA program mindenki számára alkalmas, akik érdeklődnek a nemzetközi üzleti és marketing tevékenységek iránt, bármilyen méretű és területű vállalkozásban. A programot angol nyelven tanítják egy egyetemi oktatók nemzetközi csapata .

Graduation ceremony of our MBA student in Prague

Miért érdemes ezt az MBA programot választani?

 • megtanulja a nemzetközi on-line marketing technikákat
 • megismeri az új termékek globális piacra történő bevezetésének folyamatait
 • Ön az innováció és a változás lehetőségeit fogja vizsgálni, mint fő versenyelőnyt
 • megtudhatja a kartellmegállapodások és az erőfölénnyel való visszaélés kihívásait
 • a fogyasztóvédelem, az időmegosztás és a távértékesítés kérdéseivel foglalkozol
 • megismeri a vállalkozás stratégiai tervezésének fontos módszereit

MBA modulok 1. félév

 1. Üzleti vállalkozás
 2. Versenypolitikák az üzleti életben
 3. Interkulturális kommunikáció
 4. Nemzetközi marketing és szociális média
 5. Marketing menedzsment

MBA modulok 2. félév

 1. Fogyasztóvédelmi politikák az üzleti vállalkozások számára
 2. Nemzetközi üzleti stratégia
 3. Az innovációk kezelése
 4. Stratégiai marketing és termékmenedzsment
 5. Stratégiai tervezés

Our premises for part-time MBA students

Miért érdemes választanunk az iskolát?

Elismert brit akkreditáció

Az Egyesült Királyság hatósága, az ASIC (Nemzetközi Iskolák, Főiskolák és Egyetemek Akkreditációs Szolgálata) rangos nemzetközi akkreditációját tartjuk. Az előadások, az oktatók és a tanítási gyakorlat minőségének legnehezebb feltételeinek teljesítésével az egyetlen intézmény Közép-Európában, hogy elérjük az ASIC Premier Institution legmagasabb rangú státuszát. Ez az akkreditáció 2022 májusáig érvényes.

Nemzetközi oktatói csapat

Az MBA program tanítják tapasztalt egyetemi oktatók országok, mint például az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Írország, Brazília, Csehország - valóban globális tudás megosztása, nem gondolja?

CEMI institute" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/118572_MyPost1.jpg" alt="Some of our MBA tutors at CEMI institute" />

Megfizethető tandíj, személyes megközelítés

Tandíjunk 3.956 € -on kezdődik, az áfa nélkül a teljes MBA programban (ez az ajánlat csak 2014.12.31-ig érvényes) . Ezen felül fizetheti a tandíjat akár 12 részletben . Mivel a program 100% -ban online, a program befejezéséhez nincs szállás- és utazási költség . Az EU-n kívüli hallgatók nem fizetnek ÁFA-t .

Egész tanulmányaid alatt a személyes tanulmányi tanácsadója gondoskodik az összes tanulmányi igényről és végigvezeti Önt a tanulmányain - a tanulmányi szerződés előkészítésétől az érettségiig.

Milyen előnyökkel jár az MBA?

 • A diplomások 84% -a szerint hasznos gyakorlati ismereteket és készségeket szerzett MBA tanulmányaik során.
 • A diplomások 74% -a részesült az MBA tanulmányokból a konkrét kérdések és a jelenlegi munkahelyi helyzetek megoldásával.
 • A diplomások 73% -a érzi a versenypiaci előnyöket és profitot az MBA diplomának köszönhetően, mint azok, akik nem rendelkeznek MBA diplomával.
 • A diplomások 62% -a azt állítja, hogy az MBA-n végzett végzettségük után magasabb értéket képviselnek.
 • A diplomások 61 százaléka azt állítja, hogy az MBA ismerete új lehetőségeket nyitott a vállalkozások számára.
 • A diplomások 58% -a jobb munkát végzett egy másik cégnél, vagy abban a cégben részesült, ahol ténylegesen dolgoztak.
 • A diplomások 57% -a elmondta, hogy a szakmai kapcsolatok hálózata az MBA-tanulmányoknak köszönhetően bővült.

A STEM / MARK kutatási ügynökség ezt a kutatást 2018 között végezte el a CEMI től 200 MBA diplomával végzett felmérési mintán.

Mit mondanak a diplomások az MBA-ről?

Anastasija Zapletalova, MBA - Értékesítési és marketing tanácsadó , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - az Amszterdami Egyetem Karrierfejlesztési Központjának igazgatója

Christopher Seviour, MBA - Bunker kereskedő , ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - üzleti igazgató, a Pozsonyi Banki Egyetem

„Az előadók nagyok voltak, olyan emberek, akik valódi tapasztalattal rendelkeznek , hogy át tudnak adni nekünk és nem találhatók a könyvekben, hanem érdekes és izgalmas élményeikben. A tanárok teljesen csodálatosak voltak. Éreztem, hogy ők és gyakorlott szakemberek. Azt hiszem, minden oktató nagyon képzett volt. A stratégiai menedzsment és az ellenőrzés területén előrelépett. ”

MBA graduate Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Ügyfélszolgálat , ArcelorMittal

„A különböző tudományágak nemzetközi előadói, az adott témákról alkotott elképzeléseik és a mindennapi gyakorlatban való alkalmazásuk azt tanította, hogy egy nagyobb munkacsoport jobb és hatékonyabb tagja vagyok. Rengeteg elméleti információt kezdtem a gyakorlatban, és a megszerzett tudásnak köszönhetően határozottabb vagyok, és egyértelműen meghatározhatom a célokat .

MBA graduate Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - ágazati értékesítési vezető , Candy Hoover

„Tanulmányaimra a CEMI t választottam, mert bonyolult e-tanulási rendszert kínál, amely lehetővé tette számomra a forgalmas munkaidő és a tanulmányaim összevonását . Elmondhatom, hogy minden olyan oktató, akivel kapcsolatba lépett, jó benyomást tett rám, szakmai és tudományos színvonaluknak köszönhetően. Határozottan javaslom a CEMI tanulni . Nagyon nagy előnye volt számomra, és jó haszna lesz jövőbeli karrieremnek. ”

MBA graduate Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Adótanácsadó , HLB Proxy

- kellemesen meglepett a tanárok; Tetszett, hogy szigorúak, mindig online , nagyon támogatóak és motiválóak , és különösen szerettem a nemzetközi megközelítést .

MBA graduate Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - kereskedelmi igazgató , üzleti lízing

„Tanulmányom legnagyobb előnyeit látom diplomamunkámban, amelyben arra törekedtem, hogy a következő két évre stratégiát CEMI fel a jelenleg működő cég számára. A CEMI t határozottan ajánlom barátaimnak és kollégáimnak . Ezt a tapasztalatot nagyon hasznosnak tartom a munkám során ! ”

Kik vagyunk mi?

Az Európa szívében - Prága városában , ahol már 1348-ban alapították meg az első egyetemet - a Közép-európai Menedzsment Intézet ( CEMI ) egyedülálló brit akkreditált , 100% -ban online MBA programokat kínál angol nyelven, amelyet a tapasztalt egyetemi oktatók a világ minden tájáról. A CEMI MBA programjait a nemzetközi hallgatók és a globális munkaerő igényei szerint alakították ki. A több mint 1600 hallgatóval rendelkező CEMI Európa egyik legfontosabb online MBA tanulmányozó szolgáltatója.

119688_KeystoneAJ1.png

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, örömmel válaszolunk minden kérdésére!

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Central European Management Institute (CEMI) offers unique UK accredited, 100% online MBA programmes taught in English by the team of experienced tutors from all over the world. MBA programs at CE ... Tovább

The Central European Management Institute (CEMI) offers unique UK accredited, 100% online MBA programmes taught in English by the team of experienced tutors from all over the world. MBA programs at CEMI are designed and accustomed to the needs of international students and the global job market. With more than 1600 students, CEMI belongs among the most important MBA studies providers in Europe. Kevesebb