Fel kell vetni a sikert

Revitalizálja karrierjét, tanuljon új technikákat a szervezeti változások vezetése és a vállalkozói oldal felfedezése érdekében. Tanuljon Online MBA-t az Európa vezető hármas akkreditált üzleti iskolái egyikében a világ bármely pontjáról.

Tanulás a világ bármely pontjáról, akkor megkérdőjelezhető, hogy stratégiai gondolkodás a mai irányítási kérdésekről. Ön fejleszteni fogja a szükséges készségeket és bizalmat, hogy agilisabb és leghatékonyabb vezetővé váljon a mai gyorsan változó üzleti környezetben.

A tapasztalt, szenvedélyes kollégáktól tanulhat egy hármas akkreditált üzleti iskola részéről, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy dinamikus és teljesítő tanulási élményt nyújtsanak, ami segít abban, hogy egy nagyszerű karriert kivételes karriernévé váljon.

112663_vlerickventuretalk6.JPG

Ismerje meg az online rugalmasságot

A Vlerick Business School online MBA -ja rugalmasságot biztosít Önnek a meglévő személyes és szakmai kötelezettségvállalások körül, innovatív, interaktív online tanulási környezetük segítségével. Az online tanuláshoz optimalizált online multimédiás MBA az online szerepjáték, a webinárokat és a hozzá kapcsolódó videókat kombinálja, amelyek támogatják Önt megbízásaikban. Ösztönözni fognak, hogy csoportos megbeszéléseken vegyenek részt, kövessék az interaktív és magával ragadó tanulási technikákat, és csatlakozzanak a tanárokhoz és a társaikhoz, anélkül, hogy feltennék az egyetemet.

Kapcsolja át az ötleteket cselekvésre

Az online MBA biztosítja Önnek a gyakorlati készségeket, hogy megoldja az üzleti problémát találkozik. Ez az átfogó program, amely magában foglalja a vezetés, a stratégia, a globális üzleti, a marketing, a számvitel és a digitális trendek moduljait, segít a sikeres szakmai utazáson.

Globális kilátások megszerzése

Legyen inspirálva a világ minden tájáról érkező professzoroktól és üzleti vezetőktől, akiknek több éves tapasztalata van a globális vállalatok irányításában. A Vlerick online MBA egyedülállóan nemzetközi üzleti perspektívát nyújt Önnek - ami óriási előnyt jelent a versenyképes globális piacokon. Amellett, hogy hozzáférést biztosítunk egy aktív, 23 000 fős globális alumínium hálózathoz, a karaink kapcsolódnak az intézményekhez, a vállalatokhoz és a kutatócsoportokhoz az egész világon.

Gyorsított tanulás

Az Online MBA felhívja a résztvevőket, hogy alkalmazzák tanulásukat a 26 hónapos program kezdetétől. Az 1 év gyorsított opcióval azonnali hatást érhet el a tudás gyorsított ütemben történő megvalósításával, vagy rugalmasabb lehetőség kiválasztásával és 5 évig terjedő tanulmányaik meghosszabbításával.

Miért válassza a Vlerick-et?

 • # 1 rangsorolt ​​üzleti iskolát vezetői oktatási Benelux
 • EQUIS, AMBA és AACSB akkreditált
 • Az online tanulás erőteljes eredményei
 • Nemzetközi tapasztalattal rendelkező üzleti kar a világ minden tájáról
 • Nincs lakás - 100% online
 • 1 év gyorsított lehetőség áll rendelkezésre
 • Kezdje januárban, áprilisban vagy szeptemberben

Belépési követelmények

 • Legalább 4 éves teljes munkaidős tapasztalattal rendelkezzen
 • Végzett egyetemi diplomát egy akkreditált egyetemen
 • Angol nyelvtudás ( angol nyelvtudás )
 • Teljesíts egy alkalmassági interjút a Vlerick csapatával a Skype-on keresztül
 • Teljesíts egy analitikus online tesztet

Nagyszerű pályafutást egy kivételes karrierbe.

További információért kérjük, küldje el adatait az iskolában a kérdőív segítségével.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve June 2, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
12 - 26 hónapok
Részidős oktatás
Price
35,500 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Vlerick Business School: what to expect of the Online MBA